Şimdi Ara

Faturalıdan Faturasıza Geçişlerde 30 TL'lik Paket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de amacım konuyu açarken Turkcelli eleştirmek değil ama 1 senedir çekmediğim kalmadı.

39 TL nin üstünde faturanız gelmeyecek diye faturalıya geçtim. Vergisi, kim aramışı vs vs birde internet bitince ek paketler turkcellde (özellikle faturalıda) aşırı pahalı. Faturasızda 40 tl bana yetiyordu. Faturalıya geçinçe 70 tl internetle 100 tl civarında faturalar ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

turkcelli eleştiricem diye adamın sorusuna cevap vermemişsin

Günlük çıkar fatura @karaelmaslim
    Aradığım cevap buydu, teşekkürler hocam :) Turkcell bu, emin olmak istedim sürpriz bir fatura ödememek için :) Tekrar sağolun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FeYYaZ_007 kullanıcısına yanıt
    eleştirebilirsin hocam senin eleştirin gayet haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Turkcellde 1gb hediyeyi ballandıra ballandıra anlatırlar burda,haftalık 20gb,aylık 10gb gibi çarktan hediyeler veriliyor.Yemeksepetinde verilen altlimitsiz kodlar 1 ay içerisinde hediye olarak sizin paketinizden daha fazla indirim üstüne para kazanmış gibi hissedeceksiniz.Tekrar diyorum vodafoneda turkcelldeki gibi amuda kalk 1gb,takla atana 5gb gibi şeylere yer yoktur.
    Hanımın hattı VF'da aylardır. Aynı ücret ile hanım aylık 10/12 GB internet kullanıyor. Ben ise günlük, saatlik hediyeleri saymazsak 5 GB internet kullanıyorum. Gidersem goller cepteyi özlerim Turkcell'de :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Bilgim yoktu bu konu için yoksa yazardım hayırlı olur umarım sizin için.

• Bu forumda herkes Vodafone'un ne olduğunu biliyor, direk net bir şekilde denmiş. 35 TL yükleyip 5 GB hediyesini yapmayan üstüne üstlük hiçbir şekilde hata yok diyen operatörüdür.

Ayrıca daha Freezone başvurusu yaparsın 1 ay geçer hiçbir şekilde Freezone'a geçiş yapamazsın

Hizlar zaten leş, kapsama iyi ancak.

Ee tabi böyle dandik hizmetin ucuz olması gerekir

İki Yemeksepeti koduna da hizmeti kaliteli göstermeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Ağustos 2020; 22:36:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olayı TT'dan öğrendiler herhalde. Daha önceleri yoktu böyle birşey.

En azindan verdiğin 30 lira hattına gb ve dakika olarak yükleniyorsa iyi. Bunu beceremeyip 60 liramın üzerine yatan bir TT var.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım 12 aylık fatura ortalamam 78,2 TL.

Ama bana verilen taahhüt 39 TL'ydi.

Özellikle ek paket internet aşırı pahalı turkcellde. (faturalı)
    Sizleri anlamıyorum cidden. Nasıl beceriyorsunuz o kadar faturayı çıkartmayı. Al bu ay yaklaşık 50gb kullandım. Paketim 3 GB. Hediyeler ile birlikte kullandım. Al güncel tutarım da bu.

Diğer hatlarımda 25 GB paket tanımlı onlarda da akıllı fatura yok 119 TL paketim 121 tl geliyor. Arada sırada sekreter ile 125'e çıkıyor maksimum

Nasıl beceriyorsunuz

Aldığınız pakette akıllı fatura servisi de mevcut.
    Faturalıdan Faturasıza Geçişlerde 30 TL'lik Paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Ağustos 2020; 22:45:20 >

dediğin 39 TL tarife faturalı maksi plus ise onda aşım koruma olmalı. kendi kendine ek paket tanımlayamaz.
    TKÜ vergisi fiyatlara hiç bir zaman dahil edilmez zaten. sekreter ücretinin savunulacak bir yanı yok soygun zaten.

nasıl o kadar yüksek faturalar çıkmış aşım olmadan, kendin mi aldın 24 tlye 1gb falan?

Evet benden kaynaklı ama faturasızda böyle sıkıntılar çekmiyordum.
    Şöyle bahsedeyim telsiz ücreti kim aramış zaten 6 tl civarına geliyor. İnternetim yetmiyor neredeyse her ay en az 1 gb internet yapıyorum o fiyata geliyor. Faturasız da internet bu kadar pahalı değil.
    Faturalıya bir kere girdin mi paket yükseltme aşırı pahalı ek paketler aşırı pahalı. Faturasızda her şey kafana göre olduğu için ucuz fiyatlar.
    hocam ne yaptın sen ya, 24 TL ye 1gb alınır mı hiç. çok daha uygun internet kazanma yöntemleri var, 9 TL ye ayda ek 10gb a yakın kullanabilirdin. gollercepte konusuna yaz bilgilendireyim.

Hocam hattı Turkcell çocuk oyununa çevirdi. Salla kazan, goller bilmem ne, fayda uzat, bip yükle 1 gb al, şunu yap bunu yap. Kişisel tercihim artık turkcell istemiyorum.
    Çok şey mi istiyorum. GB dakikam belli olsun. Oyun gibi sürekli görev veriyor turkcell.
    iyi diyorsun da, zaten belli 10gb vermiş sana 39 TL ye. gayet iyi bir fiyat. sen 24 TL ye 1gb aldığın için üzüldüm şahsen bir yol göstereyim dedim.

kızıyorsun ama diğerlerinde bu da yok, 15gb paketin varsa kullanıyorsun bitiyor, ek internet bulacağın bir yol yok. çarktan veya sil süpürden gb çıkarsa şanslısın. turkcellde hiç değilse buluyorsun bir yolunu 40 50 GB kullanıyorsun.

Yok hocam ne kızması. Ben sadece turkcell e tavırlıyım.
    Konuya bakıyorum şu anda. Bir şeyler öğrenmek isterim tabi.
    Goller cepte olayını banada bildirin hocam

kızıyorsun derken turkcelle kızıyorsun anlamında dedim hocam. ek bir internet fırsatı sunuyorlar, istemeyen kullanmaz tabi. 10gb yetmiyorsa paket yükseltmekten başka çare kalmıyor bu durumda, turkcellde veya diğer operatörlerde. Telekom 45 TL 20gb olabilir.

• şu mesajda arkadaş anlatmıştı, yeşil beyaz paketi ayda 9 TL
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144923598

• Aynı durumu yaşadım hemde Turkcell Rahat paketten turkcell faturasıza... anında 30 tl lik paket tanımlamışlar ben de şaşırdım lan turkcell mi ısmarladı diye 80 tl fatura geldi telsiz ücretini falan almışlar sene sonuna kadar

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    kaldığın gün kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.