Bildirim
faturalıdan hatta kontör transferi yaptığında ay sonu ki farudada yazarmı numara?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çıkarmı çıkmazmı lütfen acil lazım -
beyler bişi söleyin........... -
çikmaz -
cikmaz ama aynı ay içinde olan işlemler online işlem merkezinden gorebılırsın numarayı -
hmm nasıl mesela numara ve miktar belirirmi? -
kontörlüde aynı gün içinde transfer miktarı ve gönderilen numara yazaıyor, bir zahmet onlineye gir derim ben -
ya şimdi ben gittim turkcell bayine dedim benim hattımdan gönderilen kontörleri ve gittiği numarayı öğrenmek istiyorum ? aynı gün değil gün belirsiz :D ama bu ay çıkarmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: odin07
ya şimdi ben gittim turkcell bayine dedim benim hattımdan gönderilen kontörleri ve gittiği numarayı öğrenmek istiyorum ? aynı gün değil gün belirsiz :D ama bu ay çıkarmı?
-
kesin cvp -
ya biriniz son noktayı koyun -
toplam mesaj sayısı 8.
bu konudaki mesaj sayısı 8.
konu hakkında bi bilgim yok. Müşteri hizmetlerine sor bi zahmet kesin bilgi istiyorsan. 444 0 532 -
Kontör transfer edilen numara çıkmıyor, Sadece kontör transfer ne kadar edildiyse ücreti yazıyor.Kesin bilgidir, Tecrübeyle sabittir. -
o zman cok kotu dusunsenize adam telefonla oynarken ona buna kontor gondersin bende fatura ayrıntılarını o kadar incelemedigimden misal (yani incelemeyenler için)
iyi bir sey olmaz yani -
faturada sadece parası yazar numara yok ama online işlemde ayın 1 de ayın sonuna kadar yapılan işlemler gozukur hangı numaraya ne zaman kaç kontor yollamıssın belli olur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tercih edilen ağ türü xiaomi 2024
- turkcell mi türk telekom mu
- turkcell faturaya yansımadan ek paket alma
- türkiye"de yabancı hat kullanmak
- en ucuz sim kart
- netgsm zam
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numaradan arama
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X