Şimdi Ara

faturalıdan hatta kontör transferi yaptığında ay sonu ki farudada yazarmı numara?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalıdan hatta kontör transferi yaptığında ay sonu ki farudada yazarmı numara? turkcell acil söle abi numara çıkarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odin07 -- 16 Haziran 2009; 9:56:02 >

• çıkarmı çıkmazmı lütfen acil lazım
  • beyler bişi söleyin...........
  • çikmaz
  • cikmaz ama aynı ay içinde olan işlemler online işlem merkezinden gorebılırsın numarayı
  • hmm nasıl mesela numara ve miktar belirirmi?
  • kontörlüde aynı gün içinde transfer miktarı ve gönderilen numara yazaıyor, bir zahmet onlineye gir derim ben
  • ya şimdi ben gittim turkcell bayine dedim benim hattımdan gönderilen kontörleri ve gittiği numarayı öğrenmek istiyorum ? aynı gün değil gün belirsiz :D ama bu ay çıkarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: odin07

ya şimdi ben gittim turkcell bayine dedim benim hattımdan gönderilen kontörleri ve gittiği numarayı öğrenmek istiyorum ? aynı gün değil gün belirsiz :D ama bu ay çıkarmı?
  • kesin cvp
  • ya biriniz son noktayı koyun
  • toplam mesaj sayısı 8.

bu konudaki mesaj sayısı 8.

konu hakkında bi bilgim yok. Müşteri hizmetlerine sor bi zahmet kesin bilgi istiyorsan. 444 0 532
  • Kontör transfer edilen numara çıkmıyor, Sadece kontör transfer ne kadar edildiyse ücreti yazıyor.Kesin bilgidir, Tecrübeyle sabittir.
  • o zman cok kotu dusunsenize adam telefonla oynarken ona buna kontor gondersin bende fatura ayrıntılarını o kadar incelemedigimden misal (yani incelemeyenler için)
    iyi bir sey olmaz yani
  • faturada sadece parası yazar numara yok ama online işlemde ayın 1 de ayın sonuna kadar yapılan işlemler gozukur hangı numaraya ne zaman kaç kontor yollamıssın belli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.