Şimdi Ara

Faturamı 111 TL den 75 TL ye düşürdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce faturam 80 den birden 90 oldu taahhüt mevzusu yüzünden sonra aradım dedi paketiniz 65 Ten 70 olmuş dediler sonra baktım 75 lik platinum var dedim ona geçir beni (6GB cezbetti) daha sonra faturanız yüksek gözükecek 24 saat sonra düzelecek 75 TL olarak dedi neyse bugün bir baktım faturam 111 TL tabi sinirlendim aradım görüştüm şikayet oluşturdular incelediler ve şuanda turkcell hesabımda faturam 75 TL

hakkınızı arayın sonuna kadar arkadaşlar belirtin ancak en önemli nokta çok kibar davranın sesinizi yükseltmeyin müşteri temsilcisi küçümsenmeyecek kadar yetkilere sahip bu konuda

sorusu olan varsa cevaplarım

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 10 Şubat 2016; 23:59:31 >

• Hak arama değil de turkcell bunu zaten yıllardır yapıyor
    geriye yönelik ek paket tanımlama, tarife değişikliği gibi güzellikler yapıp faturayı düşürüyorlar.Ama sanırım yılda 1 kereye mahsus.
    2013 de Arkadaşım ingiltere de kaldığı sürece yaptığı görüşmelerden doğan 300 tl faturasını bu yöntemle 80 tl ye düşürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 11 Şubat 2016; 3:44:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri hatalı olduğu sürece,olayı tatlıya bağlamak için ellerinden geleni yaparlar,olay budur..
    Fazla da yetkileri yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bi defa başıma gelmişti internet kullanımdan dolayı güncel dönem tutarım bayağı artmıştı fatura kesilmeden ek internet tanımladılar ve güncel tutarı düşürdüler.
  • Benim faturada da indirimin yapılması baya güzel oldu ben tüm operatörleri kullanma fırsatı buldum ama arkadaşlar pahalı vs diyoruz ama turkcell cidden kaliteli hem internet olsun hemde müşteri hizmetleri konusunda cidden kendilerini geliştirdiler.Platinum üyeliğine geçtim geçen hafta yurtdışına giderken yurtdışı paketi tanımlamak için aradım adamlar hayırlı yolculuklar dediler yurt dışında herhangi bir sorununuz var mı diye aradılar cidden bu konuda çok iyiler.

Not : Pahalı ama buna değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.