Şimdi Ara

FATURASI OLMAYAN TELEFONUMUN PARA İADESİNİ İSTEYEBİLİRMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hediye gelen cep telefonumu 3kere aynı arızadan dolayı kvk ya verdim..sağolsunlar 3ündede yapamadılar...

şimdi para iadesi almak istiyorum... fatura olmadan alabilirmiyim...yoksa sıfırını mı gönderecekler..

değiştirme: telefon hediye geldi;(kampanyadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | SML | -- 9 Ağustos 2008; 14:09:47 >

• para iadesi için fatura veya nüshası şart. faturayı kaybettiyseniz cihazı aldığınız yerden kopyasını isteyebilirsiniz.yeni cihaz iadesi için fatura istemezler.gerçi benim bildiğim fatura olmadan servise girişini yapmıyorlar ama servise girmiş bir kere geçmişi deşmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

para iadesi için fatura veya nüshası şart. faturayı kaybettiyseniz cihazı aldığınız yerden kopyasını isteyebilirsiniz.yeni cihaz iadesi için fatura istemezler.gerçi benim bildiğim fatura olmadan servise girişini yapmıyorlar ama servise girmiş bir kere geçmişi deşmeyelim

sıfırını istedim..hayırlısı..sikayetvar.com a da yazdım
  • fatura lazım, neye göre ödeme yapacakları ki :)
    aldığın bayide kopyası var gidip alabilrisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

fatura lazım, neye göre ödeme yapacakları ki :)
    aldığın bayide kopyası var gidip alabilrisin.

telefon hediye geldi(kampanyadan)fatura falan yok
  • Cihazın KVK garantili olup olmadığını anlamak için faturaya gerek yok,adamlar sattıkları cihazların imei numarasını vs.. kaydediyorlardır.

Ama fatura yok diye arıza çıkarırlarsa,tüketici heyetine git.Tabi değişim şartları oluşmuş fatura yok diye değiştirmiyorlarsa heyet kararından sonra mecbur değişirler
  • inşallah yenisini alırsın
  • telefon garantiye imeiden girer...ayrıca 4.arıza olmadan böyle bir hakkın yok bildiğim kadarı ile bir kez daha olunca oluyor...tabi bu 4 arıza 1 yıl içerisinde olacak...öyle olursa faturanı bulmak zorundasın...alıp tüketici heyetine veriosun kvk dan aldığın fişleride vericen...dilekçeyide yazıp veriosun onlar iletişime geçip faturada yazan parayı-tamir-yenisi yada muadi ile değişim seçeneklerinden birini seçiyorsun dilekçede yazıyor zaten bir ay sonrada alıyorsun neyi seçtiysen artık...eğer 4.arıza olursa ilk önce aldığın yere bildir bunu...nerden alındı ise onlar mahkemeye gerek kalmadan değişim yapabilirler...
  • Faturası yoksa, en iyimser şekilde aynı modeli, şayet yoksa aynı segmentte çıkmış bir üst modelini verirler.
  • adama hediye gelmiş faturası nasıl olsunki?peki biri mi hediye aldı yoksa çekilişten fln mı çıktı?
  • hocam degişim için benim bi arkadaşım 4 aydır bekliyor haberin olsun ama genpadan
  • aynı arızanın 3 defa, farklı arızalar toplamınında 6 yı bulmsı halinde süre sınırı olmaksızın değişim hakkı doğar.yanlış bilgilendirme yapmayalım ...

quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

telefon garantiye imeiden girer...ayrıca 4.arıza olmadan böyle bir hakkın yok bildiğim kadarı ile bir kez daha olunca oluyor...tabi bu 4 arıza 1 yıl içerisinde olacak..
  • kampanyadan glen telefon para iadesi olur mu hiç. değişimden başka şansın yok.
    çünkü yarışmalardaki ödüller paraya cevrilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

telefon garantiye imeiden girer...ayrıca 4.arıza olmadan böyle bir hakkın yok bildiğim kadarı ile bir kez daha olunca oluyor...tabi bu 4 arıza 1 yıl içerisinde olacak...öyle olursa faturanı bulmak zorundasın...alıp tüketici heyetine veriosun kvk dan aldığın fişleride vericen...dilekçeyide yazıp veriosun onlar iletişime geçip faturada yazan parayı-tamir-yenisi yada muadi ile değişim seçeneklerinden birini seçiyorsun dilekçede yazıyor zaten bir ay sonrada alıyorsun neyi seçtiysen artık...eğer 4.arıza olursa ilk önce aldığın yere bildir bunu...nerden alındı ise onlar mahkemeye gerek kalmadan değişim yapabilirler...

şöyle bilmeden ahkam kesenler yokmu allahım sen sabır ver

• ne yapcan işte
  • ya arkadaşlar 4. arızada yaptırabiliyorsunuz ne ahkam kesmek falan ben paramı böyle aldım tüketici kanunda yazıyordu o zaman değiştirdiler kanunu...
  • 1 yıl sınırı için farklı arızaların dörtten fazla olması gerekiyor.yakınında herhangi bir garanti belgesi varsa okuyabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.