Şimdi Ara

Faturasız hat alıcam ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: effect68

hat alırken imzaladığınız sözleşmeye ve kimlik fotokobinize online işlemler üzerinden rahatça ulaşır bilginiz olsun.

ya uğraşcağından değil de gözüne sokulmasın istiyorum bilgilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Kafaya koyarsa türlü şekillerde öğrenebilir. İlgili operatörde yetkisi olan birini bulur (normalde açıklaması yasak olsa da, bir şekilde aklına girip) öğrenir. İsim soyisim gördüyse internet sitesinden, bir şekilde nüfus kaydı bilgilerine ve adres bilgilerine kadar ve sonunda en son satın alınan külodun rengine kadar öğrenebilir.

Kafaya koyan illa ki bir yöntem geliştirir öğrenmek için. Mesela gider ikinci el uyduruk bir telefon alır (hattı satın alırken üzerinde IMEI de belirtilen bir satış belgesi düzenletmiş olsun satıcıya yeter) , gider uzak bir semtte hattı o telefona takar, hat açıkken kendi esas numarasıyla o uyduruk telefona taktığı hattı arar. Sonra o uyduruk telefonu kapatır tamamen ve çöpe ya da denize atar. Ardından telefonum kayboldu şeklinde bir dilekçe verir savcılığa IMEI numarasını da içeren. Kullandığım hatt aradığımda da çaldı telefon, o hat bana ait değildi ama der. Savcı da operatörden bir dolu bilgi ister. (Telefona satış sözleşmesi tarihten itibaren takılan tüm hatların sahiplerine ait bütün bilgileri ister.) Ardından Sonra dilekçe veren kişi müşteki konumunda olduğu için gidip dosyadaki tüm bilgilere bakma hakkına sahip olur, oradan görür hat kimin adınaymış diye.

Bu dünyada öyle allengirli iş çevirip de, saklanabilmenin bir garantisi kalmadı artık pek. Kıza hem hat alıp hem de ne tür bir kazık atma niyetiniz var ki bunları sorguluyorsunuz?

kazık falan yok saçmalama ben sadece kolayca erişemesin istiyorum bilgilerime yani

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

amin amin de faturasız hat yani ne gibi sorun olabilir ki iptal edilmesi kolay sanıyorum?

hattı alırken kimlik fotokopisi veriyorsun iş bitmiştir :)

abi kız nasıl görücek de bilcek onları onu soruyorum

Online işlemlerden

kolay bi şekilde öğrenebilir mi peki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.