Şimdi Ara

Faturasız Hatlarda TL Yükleme alt limiti sürekli artırılıyor, birileri buna dur demeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deryadeniz907

Bayiye gittim 5 TL yükleme yapacağımı söyledim Fakat en alt yükleme miktarı 25 TL diyor Ne yapacağız şimdi parça kontör yükleyen Telefoncular var onlarda en alt yükleme miktarı 15 TL imiş Hani 5 TL ye yükleniyordu ne oldu
    Benim yazdığımı iyi okursan neden olmadığını anlarsın
  • protesto ediyorum selfyde 25tl üzeri yüklemede sınırsız whatsapp var 5liraya 300mb(8-18arası) internet alıyorum gerisini steame atıyorum kısaca 30tl yükleyip 10(vergi+steamden para kesilmesi+300mb) harcıyorum 20si steamde...

Kral tarife 15krş/dk genelde konuşmayıp internet kullanıyorum

Daha iyi bir protesto fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim...

yada 3ay rahat paketide mantıklı "39tl 10gb 3ay" "1.000 dakika,1.000 SMS ve 10 GB 70tl 3ay"
  • Arkadaşlar benim tarife 22 TL ve 2 TL gibi telsiz kullanım ücretiyle birlikte 25 TL TL yükleme bana yetiyordu, şimdi internnetten 30a çıkarmışlar. 25 TL yüklemenin bir yolu var mı acaba?
  • Icinde kalir niye dert ediyorsunuz
    370 TL bakiye var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Siz o hatlarda biriken paralardan operatörlerin ne kadar haksız faiz geliri elde ettiklerini biliyor musunuz?
    Ülkede yaklaşık 40 milyon civarı faturasız hat var. Her hatta 5 TL bile fazladan kalmış olsa ne yapar? 200 milyon lira.
    200 milyonun bir yıllık faiz getirisi yaklaşık 2,5 3 milyon civarı.

Operatörlerimiz zaten tarifeler üzerinden bizi yeterince soyuyor. Bir de kendi paramızı nemalandırıp haksız kazanç* almaları içime sinmiyor.

*Haksız diyorum çünkü operatörlerin lira yükleme limitlerini yüksek tutmaları nedeniyle hatlarda birikiyor o paralar. Daha düşük seçenekler sunulsa kimse hatta parasını biriktirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Siz o hatlarda biriken paralardan operatörlerin ne kadar haksız faiz geliri elde ettiklerini biliyor musunuz?
    Ülkede yaklaşık 40 milyon civarı faturasız hat var. Her hatta 5 TL bile fazladan kalmış olsa ne yapar? 200 milyon lira.
    200 milyonun bir yıllık faiz getirisi yaklaşık 2,5 3 milyon civarı.

Operatörlerimiz zaten tarifeler üzerinden bizi yeterince soyuyor. Bir de kendi paramızı nemalandırıp haksız kazanç* almaları içime sinmiyor.

*Haksız diyorum çünkü operatörlerin lira yükleme limitlerini yüksek tutmaları nedeniyle hatlarda birikiyor o paralar. Daha düşük seçenekler sunulsa kimse hatta parasını biriktirmez.
    Dogru hocam boyle dusunmemistim :)

• Hükümet şu anda dur diyecek kapasitede değil oradan gelen paraya muhtaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün beni aradılar. Beyefendi baktık her ay 30 TL yukluyormuşsunuz.

Ben de dedim daha aşağı yüklemenin yolunu söyle ben daha az yuklerim.

Alt sınırı sürekli yükseltip, beyefendi fazla fazla yükleme yapıyorsunuz. Bakın size 35 liralık şu paketi yapalım bik bik bik...

Niye 30 liradan aşağı yükleme seçeneği sunmuyorsunuz? Beyefendi BTK kararı...*

Adam bir yerinden element uyduruyor. İşlerine gelince BTK kararı var derler, nasılsa millet salak BTK'ya sorup öğrenemez. İşlerine gelmezse de BTK kararını takmazlar.

• Turkcell 35 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

GSM operatörleri tarafından faturasız hatlardaki TL yükleme alt limitleri sürekli artırılmaktadır. Şu anda operatörler en az 35TL yüklenmesine izin vermektedir. Yakında bu sınırın 40TL olması kuvvetle muhtemeldir.
    Bunu yapmalarında temelinde (operatörler inkar edip suçu BTK'ya atsa da) iki amaç vardır.
    1-Firmalar için garanti gelir kapısı olan faturalı hatları daha cazip kılmak. Şöyle ki tüm operatörlerde 20 30TL bandında çok sayıda hizmet paketleri vardır. Ancak, faturasız hat sahibi müşteriler bu paketleri alabilmek için en az 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Kaldı sadece bununla da kalmamaktadır. Kullandığı paketini yenilemek için sadece iki üç lira gibi cüzi bir miktarda eksik bakiyesi olduğu için paketini yenileyemeyen müşteri bu iki üç lira eksiğini tamamlayabilmek için 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Bu şekilde her ay fazla fazla yükleme yapmak zorunda kalan müşteri istemeyerek de olsa faturalı hatta geçmektedir.
    2-Firmalar müşterilerini sürekli yüksek miktarlarda yükleme yaptıklarını bahane ederek, daha çok kullanım hakkı içeren daha pahalı paketleri satmak için taciz etmektedir.
    Minimum 35TL yükleme sınırı çok yüksektir. Yükleme alt sınırının en fazla 5TL olması gerekir. Bu sebeple faturasız hatlardaki yükleme sınırlarına BTK tarafından adil bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum.

Şikayetimi CİMER üzerinden BTK'ya ilettim. BTK tarafından bir düzenleme yapılması için siz de şikayet edin.
    Şikayetinizi mümkünse Cimer üzerinden gönderilecek merciiyi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu-BTK seçerek gönderin. Daha hızlı ulaşır.
    Cimer üzerinden doğrudan belirli bir kuruma gönderim yapmak için son aşamadaki kırmızı yazıyı tikleyip, açılan listeden göndereceğiniz kurumu seçin.

Faturasız Hatlarda TL Yükleme alt limiti sürekli artırılıyor, birileri buna dur demeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Şubat 2020; 13:35:59 >

• faturalıya geçirmek için yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

quote:

GSM operatörleri tarafından faturasız hatlardaki TL yükleme alt limitleri sürekli artırılmaktadır. Şu anda operatörler en az 35TL yüklenmesine izin vermektedir. Yakında bu sınırın 40TL olması kuvvetle muhtemeldir.
    Bunu yapmalarında temelinde (operatörler inkar edip suçu BTK'ya atsa da) iki amaç vardır.
    1-Firmalar için garanti gelir kapısı olan faturalı hatları daha cazip kılmak. Şöyle ki tüm operatörlerde 20 30TL bandında çok sayıda hizmet paketleri vardır. Ancak, faturasız hat sahibi müşteriler bu paketleri alabilmek için en az 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Kaldı sadece bununla da kalmamaktadır. Kullandığı paketini yenilemek için sadece iki üç lira gibi cüzi bir miktarda eksik bakiyesi olduğu için paketini yenileyemeyen müşteri bu iki üç lira eksiğini tamamlayabilmek için 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Bu şekilde her ay fazla fazla yükleme yapmak zorunda kalan müşteri istemeyerek de olsa faturalı hatta geçmektedir.
    2-Firmalar müşterilerini sürekli yüksek miktarlarda yükleme yaptıklarını bahane ederek, daha çok kullanım hakkı içeren daha pahalı paketleri satmak için taciz etmektedir.
    Minimum 35TL yükleme sınırı çok yüksektir. Yükleme alt sınırının en fazla 5TL olması gerekir. Bu sebeple faturasız hatlardaki yükleme sınırlarına BTK tarafından adil bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum.

Şikayetimi CİMER üzerinden BTK'ya ilettim. BTK tarafından bir düzenleme yapılması için siz de şikayet edin.
    Şikayetinizi mümkünse Cimer üzerinden gönderilecek merciiyi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu-BTK seçerek gönderin. Daha hızlı ulaşır.
    Cimer üzerinden doğrudan belirli bir kuruma gönderim yapmak için son aşamadaki kırmızı yazıyı tikleyip, açılan listeden göndereceğiniz kurumu seçin.

Hort olacak belki ama sorun hala artarak devam ediyor. Vodafone da 40 lira olmuş en az yükleme. Hattı yeni taşıdım, TL yükleyin dedim, çüşFaturasız Hatlarda TL Yükleme alt limiti sürekli artırılıyor, birileri buna dur demeli pek umutlu olmasamda

Ben de cimere yazdım. Herkes yazsin. Bebek- meme olayı sonuçta

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    TL yükleme 35 TL de var Faturasız Hatlarda TL Yükleme alt limiti sürekli artırılıyor, birileri buna dur demeli

Turkcell de de 35 TL en azından kalitesi daha iyi

Bim A101 şok ta deneyebilirsin

Hattını yei taşıdıysan Kolay Paket almayacak mısınız Neden Tl yüklüyorsunuz?

• Ya abicim bu memleketi sen mi kurtaracaksin(konuyu acan arkadas icin diyorum)

Ha hosnut olmadigin bi durum mu var?secim zamani geldigi zaman basarsin a partisi deilde b partisine işin icinden cikarsin.ben öyle yapiyorumfazla tatava yapmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bim A101 şok ta deneyebilirsin

Hattını yei taşıdıysan Kolay Paket almayacak mısınız Neden Tl yüklüyorsunuz?

Kolay paketin avantajı nedir hocam, internet pek lazım değil wifi var çünkü. Biraz dk olsa yeterli, yani 10 liraya 500 dk var, onu alcam. İnternet çarktan marktan gelir zaten. Adi Telekom sil süpür diye abuk seyinden hiç net gelmiyorduFaturasız Hatlarda TL Yükleme alt limiti sürekli artırılıyor, birileri buna dur demeli 

Çarkı sadece son 20 gün içinde TL veya paket yüklemiş kişiler çevirebilir

Tarife yerine çıkarttıkları iş 28 günlük paketler

çarkı araştır 2 defa çevirebiliyon biri zaten günlük 1 gb kesin geliyor

• Şöyle bir gariplik daha var.

Ben hattıma 4 haftadır paket yüklemiyordum ona rağmen çarkı çevirebildim. Şimdiyse 5.hafta çarkı kullanamiyom

• Faturasız ne abi, geçtiğime pişman oldum. Haybeye lira falan kaptırdık.

Faturalı candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Ekim 2020; 17:8:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.