Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu bayiye sorsanız daha iyi olur.

Paket bu fiyata ne kadar sürer bende bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Bunu bayiye sorsanız daha iyi olur.

Paket bu fiyata ne kadar sürer bende bilmiyorum.
    müşteri hizmetlerine sordum. daha yeni bir kampanya. hemen değişmez dedi ama tabii süre de veremedi. acaba 12 ay taahhüt verip faturalı mı yapsam? karar veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bu paketi alın zamlandığında faturalıya geçersiniz

• daha mantıklı. eyvallah.

• Bugün sabah taşıma gerçekleşti, bir Vodafone bayisinden de lira yükledim ve paket otomatik aktifleşti.
    Buraya kadar bir sıkıntı yok ancak "Hoşgeldin 20GB Paketi" tanımlanmadı.
    Görüştüğüm üç ayrı müşteri temsilcisi de farklı şeyler söylediler.
    İlk görüştüğüm, illa işlem yaptığınız bayiden aktifleştireceksiniz diyor, saçmalamayın öyle şey mi olur diyorum, biz buradan yapamadığımıza göre öyle olmalı diye fikir yürütüyormuş meğerse.
    Bir tanesi sadece "Yanımda" uygulamasıyla aktifleştirilebileği konusunda ısrarcı.
    Diyorum ki, kampanya şartlarında böyle bir ibare yok ve otomatik tanımlanacak yazıyor.
    -Şartları ben söylüyorum ya, diye kendini savunuyor :) rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

demekki mobil YANIMDA uygulamasından 5 gb diye ücretsiz ek paket almadınız

tl yükleyince direkt 20 gb ücretsiz ek paket seçeneği göründü ???

bizleri yanımda 5 gb ile keklediler galiba. Kalleş Vodafon!!!
    Hat açılınca 30tl yükledim, aktif oldu. Hem yanımda uygulamasını indiren için 5gb hemde vodafona yeni geçenler için 20gb vardı.

Direkt 20gb tıkladım, geldi. 5gb’lık seçenek hala duruyor, tıklamaya gerek duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Bugün sabah taşıma gerçekleşti, bir Vodafone bayisinden de lira yükledim ve paket otomatik aktifleşti.
    Buraya kadar bir sıkıntı yok ancak "Hoşgeldin 20GB Paketi" tanımlanmadı.
    Görüştüğüm üç ayrı müşteri temsilcisi de farklı şeyler söylediler.
    İlk görüştüğüm, illa işlem yaptığınız bayiden aktifleştireceksiniz diyor, saçmalamayın öyle şey mi olur diyorum, biz buradan yapamadığımıza göre öyle olmalı diye fikir yürütüyormuş meğerse.
    Bir tanesi sadece "Yanımda" uygulamasıyla aktifleştirilebileği konusunda ısrarcı.
    Diyorum ki, kampanya şartlarında böyle bir ibare yok ve otomatik tanımlanacak yazıyor.
    -Şartları ben söylüyorum ya, diye kendini savunuyor :) rezillik.
    Arkadaşlar bende de yanımda uygulamasında Hoşgeldin 20GB gözükmüyordu. Sonra müşteri hizmetlerini aradım. Onlar bayiye uğramamı söylediler. Bende bugün hat taşıdığım bayiye uğrayıp Hoşgeldin 20GB paketini hattıma tanımlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanımda uygulamasına giremeyen bir ben varım sanırım. Geçtim bu tarifeye ama uygulama kırmızı ekranda kalıyor.
  • Cenko17 kullanıcısına yanıt
    Yeni geldi bildirim kusura bakmayın. Bayi kanalından taşıyabilirsiniz online taşıma sağlanmıyor.
  • Telekom adam gibi teklif vermezse mevcut pakete, bende muhtemelen bu pakete geçicem. 1 ay daha bekleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

yanımda uygulamasına giremeyen bir ben varım sanırım. Geçtim bu tarifeye ama uygulama kırmızı ekranda kalıyor.
    Ben de yukleyemiyorum. Telefon modelini neydi acaba. Benimki gm9 pro. Eşimin Samsung'un yükleniyor. Sanırım telefon seçmesi gibi bir şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

Ben de yukleyemiyorum. Telefon modelini neydi acaba. Benimki gm9 pro. Eşimin Samsung'un yükleniyor. Sanırım telefon seçmesi gibi bir şey var.

Alıntıları Göster
    note5 hocam. Yüklüyor da açınca kırmızı ekranda kalıyor.
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    Kastım oydu. Kırmızı ekranda beyaz bir çizgi. Obur telde gördüm vodafone ablemini çiziyor orda ama. Birde izinleri istemedi sanki bende. Format atıp deneyeceğim bir ara. Site üzerinden her iş yapılıyor. Çok da gerek yok ama. Ben 20 gb ordan tanımladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

Kastım oydu. Kırmızı ekranda beyaz bir çizgi. Obur telde gördüm vodafone ablemini çiziyor orda ama. Birde izinleri istemedi sanki bende. Format atıp deneyeceğim bir ara. Site üzerinden her iş yapılıyor. Çok da gerek yok ama. Ben 20 gb ordan tanımladım.
    Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Faturalıya geçme durumum olduğundan almıyorum şuan, ne olur ne olmaz.
    Teşekkürler.
  • Bana ne var kısmına tıkladım tesadüfen bu kampanyayı gördüm. Daha yeni tarifeyi yenilemiştim. Sonra yaparım derken yanlışlıkla ilgilenmiyorum düğmesine bastım. Başka yolu yok mu buna katılımın 3 GB 500 dk ve 750 sms e 27 veriyorum zaten.

• Lutfen birisi vodafone gectikten sonraki adimlari tek tek yazabilirmi? Yanlis bi adim atip bazi avantajlari kacirmiyalim...

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Vodafone bayilerinin camlarında var bu broşürden. Geçmek için gidicen zaten. Bayi hallediyor.

• Bu 27 liralık pakete telsiz kullanım vergisi dahilmi

• selamınaleyküm.
    ttden vodafone geçeceğim bol internetli uygın bir tarife ne önerirsniz? teşekkürler
  • Arkadaşlar en düşük paket fiyatı faturasız da hangi firmada çocuk için düşünüyorum almayı yardım lütfen .dk GB farketmez.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.