< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 3 Eylül 2020; 17:15:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 3 Eylül 2020; 17:15:42 > |
erwinsmith06 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
|
Bu operatörler de eski aboneleri cezalandırmaktan bıkmadı.
Bittikçe dolan tarife kullanıyordum. Paket 19 liradan 25 liraya çıktı. 10 TL ye paketi dolduruyordum. 12 liraya çıkardılar. Haliyle bu tarife bize gelmiyor |
Bu ülke de milletin hayrına olan hiçbir şeyi kabul etmezler..Ben o kadar bile süreceğini zannetmiyorum açıkcası,
Son iki sene de bizden alınan hakları bir düşünün..Aliexpress de vatandaşa vergi getirdiler ama satıcı firmalar özgürce direk ithal edebiliyor her istediklerini.. Yurtdışından telefon almak yasaklandı ama Çine gidip en boktan cihazı ürettirip üzerine yerli markayı basıp burda iki üç katına millete itelemek yasal.. Telefon kaydı 1800 lira dile kolay .Ama faturalı aldığım cihazın imeisine bile sahip çıkamayan bir Btk var ortada..imeiyi birileri klonlarsa da çalanı yakalayıp hesap soracağına yine cihazın faturalı sahibini cezalandırıyor.. Ve bunca şeye rağmen hiçbir şeye itiraz etmeyen,tepki vermeyen bir halk(ki bu tepki şiddet olmak zorunda da değil sadece bir süre kendini sıkıp o alışverişi yapmasa) neler değişir, Çin'de benzine ufak bir zam geldi, millet trafikte arabasını olduğu yere bırakıp gitti,3 saat sonra geri çekildi zam.. Velhasıl kelam, milletçe bizden bi bok olmaz,bize her şey haktır,müstehaktır. |
Palavra tamamen. Faturalıya geçirmek için. Faturalıyım demeyin. direkt faturasıza geçmek istiyorum deyin
|
Akıllı olun. Faturasız dan şaşmayın.
|
10 lira fazla verin gerekirse faturasız alın ne alıp ne ödediğinizi bilin
|
Çakaçuka demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
kaypak voda yine yaptı yapacağını. geçen yıllardaki galleşliğini unutmadık. adam olmuştur diye aralık sonunda 7 gb 27 tl tarifsine geçmiştik
Vodafonun 7gb ve üç ay 20 gb hediye internet yemlemesiyle 27 tl.ye herkesleri kendine çeken kampanya yapmıştı ve yine şaşırtmadı 3 ay geçmeden 27 tl.yi 32 tl. yaptım interneti içeriğini de 1 gb ekleyecem dedi. bu etik değil! ne diye vodafonda kalayım ki ? taşırım hattı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |