Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.386
Cevap
300
Favori
675.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Numaranızın son hanesi Tek ise CUMA günü Çift ise Çarşamba günü Gelecektir
    Yeni geçişlerde 2 hafta içinde geliyor

Soru ve cevaplar

SORU:TürkTelekom Hattım yeni açıldı Yeni Taahhüt verdim hattı taşısam Cezai bedel çıkar mı ?15 gün içinde cayma hakkım var mı?
    CEVAP:15 Gün diye bir durum yok; Sistem Fatura kesimine bakıyor .Faturanız kesilmeden taşınırsanız cezai bedel çıkmaz .Faturanız kesildikten sonra taşınırsanız ve ilk ay hediyeniz varsa cezai bedel ödersiniz .

SORU :Faturasız hat aldım Hattınızı Faturasıza taşıdım ne zaman Faturalıya geçebilirim.
    CEVAP :30 gün dolduğunda yada anında bayiden geçiş yapabilirsin . Bayiler yapmak istemiyor 90 gün sonra da uygun teklif geliyor kabul edip geçiş yapabilirsiniz. Kabul Ettikten sonra Taahhüt vermek için soz Yazıp 5555 yollamanız gelen mesajı da Onay yazıp cevaplamanız lazım (2 TL ÜCRETLİ)Ya da Müşteri hizmetlerini arayıp verebilirsiniz.

31 Gün süreyle tarife değişimi yapabilirsiniz

SORU:Faturalı hatta geçiş yaptığımda hattımda ki Liralar ne olacak.
    Cevap:Faturanız çıkınca Hemen ödeme yapmayın Faturanızdan otomatik olarak düşecektir .Faturanızdan Fazla ise sonra ki ay yine düşecektir .
    Yada Faturalı tarifeye geçince Borç alacak sayfasından Adınıza ait ibana iade alırsınız .

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama

SORU : 12 aylık taahhüt yaptım 12 ay bitiminde ne yapacağım .
    CEVAP :Taahhütlü kullanırken güzel teklifler 5-6 aydan sonra geliyor. Gelen teklifleri faturanızın kesilip yeni döneme girdiğiniz gün kabul ederseniz tam 12 aylık kullanımız olur. Kesim gününde ve ya önce kabul etmeyin 1 ay mundar olmasın
    Kabul edeceğiniz Yeni teklifi
    Yeni tarife değişikliği yeni fatura dönemine girince kabul edin yapın
    Fatura kesim tarihinize göre ayın 10.-23.-27. Günü
    Teklifi kabul ettiğinizde eski taahhütünüz de son gününe kadar devam eder .Caymadığınız sürece cezai bedel yansımaz

SORU: Teklifi kabul ettim Geçişim ne zaman olur faturam ne çıkar.
    CEVAP: Teklifi yeni döneme girip 00:01 de kabul ettiğiniz de 1 kaç saate geçişiniz tamamlanır.
    00.01 de kabul ederseniz aşım olmadığı taktirde yeni tarifede teklif edilen ücret +vergi gelecektir.
    Gün içinde kabul ederseniz 1 günlük eski tarife ücreti ve vergi +yeni tarife ücreti gelecektir.

SORU:Cayma bedelini nasıl öğrenebilir
    CEVAP:Taahhüt yazıp 5555 e göndererek cayma bedelini öğrenebilirsiniz

SORU:Tarifemin Taahhütüm bitti ne olacak
    CEVAP: Tarifenizin taahhütü son fatura kesim günü biter .Yeni Fatura dönemine girdiğinizde Tarife kullanım haklarınız yenilenir aynı tarifeyi güncel taahhütsüz fiyattan kullanırsınız
    Fiyatını güncel Faturana yansır .Aynı gün Tarifenizi değiştirdiğinizde Yeni tarifenizin fiyatından ücretlendirilirsiniz .
    Konu hakkında bilgi mesajı tarafınıza gelecektir .

SORU: Gelen teklifleri ne zaman kabul etmeliyim .
    CEVAP: Gelen teklifleri faturanızın kesilip yeni döneme girdiğiniz gün kabul ederseniz tam 12 aylık kullanımız olur. Kesim gününde ve ya önce kabul ederseniz 1 ayınız mundar olur.

SORU :12 Aylık ve ya 24 aylık taahhüttüm bitimine şu kadar gün kaldı ne olacak ne yapmalıyım.
    CEVAP: Gelen teklifleri kabul etmezsen yeni fatura döneminde tarife kullanım hakların yüklenir ve tarifenin taahhütsüz fiyatından yararlanırsın. Müşteri hizmetlerini arayıp yeni teklif istersiniz.

SORU :Teklifler ne zaman geliyor ne kadar kalıyor.
    CEVAP: Teklifin en uygunu 5-6. ayda geliyor kabul etmezseniz son 3 ay kala tekrar gelmeye başlıyor. Genelde son aylar herkese geliyor.Son ay gelen teklif diğer 2 aya göre daha düşük oluyor Bazı tarifele teklif gelmediğide oluyor .
    Fatura kesim tarihinden 5-6 gün sonra güncelleniyor yeni teklif geliyor.
    Tabi 5veya 6 ay kala gelen teklif kadar uygun olmuyor .Bildirimlerden Teklifin son geçerlilik tarihini görebilirsiniz .

SORU:TürkTelekom kullanırken yeni çıkan Tarifelerden yararlanabilir miyim.
    CEVAP:Hattınızı Farklı operatöre Taşıyıp Tekrar TürkTelekoma FATURALI Tarifeye gelerek kampanyadan yararlanabilirsiniz. BEKLEME SÜRESİ YOKTUR...!
    Diğer operatörde Faturalı hatta geçip gelirseniz cezai bedel çıkabilir. Faturasız hatta geçip haftalık Paketler ile idare edebilirsiniz. İşlem ücretsizdir paket ücreti isteyemezler

SORU:Taahhütüm bitecek verilen teklifler bana uymadı ne yapabilirim
    CEVAP:Taahhütünüz bitip Yeni Fatura dönemine girince (Faturanıza kesiminize göre Ayın 10.-23.-27. günü)Müşteri hizmetlerini arayıp Faturasız hatta geçmek istediğinizi belirtin nedenini sorarsalar verilen teklifler çok yüksek Taahhütüm bitti taahhütsüz kullanıyorum ödeme imkanınızın olmadığını söyleyin sizi farklı birime aktarıp teklif sunabilirler
    Tekliflerde 4-40gb arası popüler tarifeleri sunacaklar
    popüler 10 - 15 - 25 gb (228 TL - 267 TL - 295 Tl vergiler dahil)
    30gb+10gb sosyal medya 360 TL
    40gb +SSM 448 TL +vergi
    BU Fiyatlar yüksek deyip üzerine %15 indirim alanlar oldu siz daha fazlasını zOrlayabilirsiniZ
    fiyat yüksek deyip indirim talep edin hiç birşey sunmadan da faturasıza direk geçirelim de diyebilir. Karşıda ki kişiye kalmış. Bunlarda size uymaz ise aşağıda ki maddeleri uygularsınız .

SORU:12 fatura döneminde güzel teklif gelmezse Verilen Teklifler bana uymaz ise ne yapabilirim
    CEVAP:Kullanığınız tarifenin taahhütsüz ücretini(Müşteri hizmetlerinden veya yeni fatura dönemine girdiğinizde güncel tutardan, son gelen faturanızın alt kısmından ) öğrenip uygunsa devam edebilirsiniz. Tarife ücretine zam yapma durumları oluyor .

Verilen teklifleri de kabul etmezseniz müşteri hizmetlerini arayarak (444 1500 arayıp güvenlik adımını geçtikten sonra 2 ve ardından 0 a basarak bağlanabilirsiniz)faturasız hatta geçebilirsiniz.
    Faturasıza hemen geçiş yapılıyor .Fatura kesim tarihine göre 9-22-26 .Günü geçebilirsiniz

Faturasız hatta geçiş yaptığınız da 28 günlük HOS 25 paketini 115 TL ye deneyip alabilirsiniz.
    HOS 25 YAzıp 5555 yollayın sonra KAYIT HOS 25 YAZIP tekrar 5555 yollayın
    Ya bayiden postan çıkıyorsa 115 TL ye yükleyeceksiniz.

Ya da 250 yükleyeceksiniz Bankalarda 300 çıkıyor
    115 TL ye paket tanımlanacak

TL niz kalırsa Faturalıya geçerseniz Faturanız çıkınca Faturadan düşer yada borç alacak kısmında adınıza ait ibana alırsınız

Diğer operatöre geçerseniz de iban a iade alırsınız

30 gün tamamlanmasını bekleyebilir sonrasında aşağıdaki faturalı uygun tarifelere geçiş yapabilirsiniz

1-3-6-12 aylık paketleri alıp kullanabilirsiniz. Uygulamada paketlerim kısmında paketler çıkıyor .Ya da hattınızı diğer operatöre taşıyabilirsiniz .
    Faturasız hatta geçerseniz Faturasıza geçişte kalan ayların vergisi ve geçiş ücreti 80 Tl yi son faturanıza yansıtırlar
    Faturasız hatta geçiş ücreti 80 TL dir .Faturasıza geçince bu ücreti size 20 Kuruş Normal TL 79,80 Hediye TL olarak yüklüyorlar .
    Bu Yüklenen Tl bakiyeleri ile Paket alınmıyor .Standart arama sms mms ve internet üzerinden kullanabilirsiniz .

Faturasız hatta geçtiğinizde Arama yapamayacaksınız Her yöne arama ücreti 3.12 TL normal Tl bakiyeniz 20 kuruş olduğundan
    Tl yüklemenizi istiyor .Müşteri hizmetlerine durumu anlatarak kendinize TL yüklemesini söyleyin

Faturasıza geçtiğinizde 30 GÜN sonra müşteri hizmetleri arayıp altta ki ideal tarifelere veya Festival tarifelerine geçiş yapabilirsiniz .
    Veya bayilerden Faturalı tarifelere geçiş yapabilirsiniz bayiler geçiş yapmak isterseler tabi
    Faturasızdan Faturalı hatta geçiş yapıldığında Fatura kesim tarihi ayın 26. günü olduğundan Faturalıya geçişinizi ayın 26 sından sonra 27si itibariyle yapmanız sizin yararınıza olacaktır .Tam 12 ay taahhütünüz olacaktır,

SORU: Faturasızdan Faturalıya geçiş kampanyalarından nasıl yararlanırım .
    Diğer operatörden faturasız hatta gelebilirsiniz 30 Gün sonra aşağıdaki tekliflerden yararlanabilirsiniz .
    Faturalı tarifeye geçmeyi beklerken
    HOS 25 yazıp 5555 gönderin sonra KAYIT HOS 25 yazıp Hoş Geldin 25GB paketini 115Tl alabilirsiniz 750dk 750 sms 25 gb

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159732916

SORU:Numara taşımayla Faturasız hatta kampanya var mı?
    CEVAP :Hattınız açıldığında HOS 25 Gb paketini 115 tlye alabilirsiniz Numara taşıma ve Faturalıdan Faturasıza geçip paketi alabilirsiniz
    HOS 25 yazıp 5555 gönderin sonra KAYIT HOS 25 yazıp Hoş Geldin 25GB paketini 115Tl alabilirsiniz 750dk 750 sms 25 gb
    60 Günlük Kafam rahat emekli paketini 19 TL ye alabilirsiniz
    Web online işlemlere girip paketi alabilir yada KAFAMRAHAT yazıp 5555 yollayabilirsiniz emekli vs olması gerekmiyor yukarıda yazılanları yapmanız yeterli ne kadar alınır artık şansa

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159817279

Paket iptal olduktan sonra tekrar alınabiliyor https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160125207

Faturasızdan Faturalıya geçmek isteyenler Genelde 90 gün sonra bu güncel teklifleri alıyorlar .90 gün den öncede teklif geldiği oluyor .Bu durum Türktelekomun sistemlerine bağlı .
    30 gün dolduktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp tarife ismini söyleyip geçiş yapabilirsiniz
    Web online işlemlerden girip kontrol edebilirsiniz .
    Online işlemlerde 90 gün sonunda görülüyor
    bazı kullanıcılarda erken çıktığıda olmuştur
    Tarifelerin kapalı göründüğüne aldanmayın açık ve geçiş yapılıyor

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/

OIM İşlemler Menüsü > Tarife ve Paketlerim > Sana Özel Avantajlı Faturalı Teklifler sekmesinden görebilirsiniz.
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

iDEAL tarifeler hala aktif
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Festival tarifelerde
    1000 dk 250 sms 30gb aşımsız tarife 274.07 TL
    Ve şaşmaz prime tarifeleri var

Anlamadığınız soru cevap olursa
    Soruyu alıntılayarak konuda sorabilirsiniz

İdeal tarifelere geçenler ilk ay hediyenizi almayı unutmayın

İdeal 1GB, İdeal 2GB, İdeal 4GB, İdeal 8GB, İdeal 12GB, İdeal 16GB, İdeal 25GB Tarifelerine geldikleri ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 10 yazıp 5555'e,
    İdeal Prime 35GB Tarifesine geldikleri ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 20 yazıp 5555’e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.
    İlgili kampanya aboneliğinin başlatılması akabinde müşterilere SMS göndermek suretiyle bilgi verilecek olup, bu SMS sonrasında ilgili kampanya kapsamında sunulan data faydası kullanılabilecektir. Kampanya kaydının başarısız olması durumunda da SMS ile bilgi verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 30 Aralık 2024; 20:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TÜRK TELEKOM Kişiye Özel Teklifler: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri

Değerli Türk Telekom müşterileri, kişiye özel fırsatlardan ve avantajlı prime tarifelerinden yararlanın!

Faturalı Fırsatlar

• Fırsat Prime 25: Aylık sadece 25 TL karşılığında 25 GB internet ve sınırsız konuşma.
    • Değerli Prime 25: Aylık 25 TL'den başlayan fiyatlarla 150 GB'a varan internet ve sınırsız konuşma.

Prime Tarifeleri

• Değerli Prime 40 Tarifesi: Aylık 40 TL'den başlayan fiyatlarla 100 GB'ye varan internet, sınırsız konuşma ve 2000 SMS.
    • Enfes Prime 40: Aylık 40 TL'ye 50 GB internet, sınırsız konuşma ve 1000 SMS.
    • Değerli Prime 50: Aylık 50 TL'ye 200 GB'ye varan internet, sınırsız konuşma ve 3000 SMS.

Kişiye özel tekliflerimiz ve prime tarifelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve abone olmak için Türk Telekom bayilerine uğrayabilir, 0850 666 10 10 numaralı telefonu arayabilir veya https://www.turktelekom.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Mevsim 3gb mış yeni yeni düşmeye başlıyor

• Mevsim 3gb bende çikmadı beklemedeyim. Bu paket TT yeni geçiş yapanlar için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nico1907 -- 15 Mart 2019; 0:11:4 >
  • Faydalı gerekli bir konu olmuş. Sıcak fırsatlara daha çok uyardı ama madem burada açılmış biz de paylaşalım. Sunacağımda yükleme şartı yok ve hoş. Türk Telekom farkı. Oraya buraya koş,şunu yükle bunu yükle diye kasmadan net hediye. Turk Telekom size 15 GB veriyor,hediyelerle bu ayda 30 GB'ı geçiyor. Açık ve net. Bu konu bunun kanıtı olacak. Başlığı Turk Telekom Mobil Kişiye Özel Fırsatlar ve Kampanyalar olarak değiştirseniz daha çok uyar.

• Mevsim 3gb tarifesi kurumsal hatlar içinmiş. Kurumsal olduğunu keşke belirtseydiniz.

• nico1907 kullanıcısına yanıt
    Kim dedi ki onu kurumsala özel diye de yazmıyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Arayıp sordum mevsim paketleri kurumsal tarifeler içindir dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nico1907 kullanıcısına yanıt
    Kurumsal firmada çalışıyom diye mi verdiler ne ozaman

• Faydalı konu teşekkürler.

En iyisi bu gibi duruyor :)

Coşturan 3GB Paketi= HY500 DK -HY1000 SMS - 3 GB+1 GB 19 TL COS3GB --5555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 18 Mart 2019; 14:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Faydalı konu teşekkürler.

En iyisi bu gibi duruyor :)

Coşturan 3GB Paketi= HY500 DK -HY1000 SMS - 3 GB+1 GB 19 TL COS3GB --5555
    19 değil 25tl
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/costuran-3gb-paketi-mevcut.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: nico1907

19 değil 25tl
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/costuran-3gb-paketi-mevcut.aspx

Alıntıları Göster
    Mevcut 25 yeni gelene 19 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Mevcut 25 yeni gelene 19 TL

Alıntıları Göster
    Türk telekoma yeni geçene mi 19 hocam anlamadım.

• ririii kullanıcısına yanıt
    Taşıma ile Yeni hat alıp gelene 19 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Taşıma ile Yeni hat alıp gelene 19 Tl
    Heee anladım bize gelmez o zaman o tamamdır hocam

• Bireysel kullanıcıyım. Banada gelmiş Mevsim 3gb.
  • 3 ay boyunca aylık 1 TL'ye 1GB teklif etti aldım
    ne de olsa hatta TL b*k

• turkcelle kızıyorduk paketlerin sıralamasını ayarlayamıyor diye şimdi de telekom ayarlayamıyor
    haftalık sil süpür dururken aylık aldığım 1gb tükeniyor şu anda
    şu haliyle turkcelldeki hatadan daha büyük bir hata yapıyor, turkcellde haftalıkların aylıkların önüne veya günlüklerin haftalıkların önüne geçtiğini hiç görmemiştim

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    1 liralık mal yani internet 😀 o kadar olur bunuda öğrenmiş olduk

Benim aylık 2 GB duruyor dokunmadı bile sonrada ana paketten yiyecek herhalde şimdi silsüpür 5gb yiyor

İnternet tanımlanınca mobil veriyi sistem otomatik kapatıp açıyor artık sonraki kullanımlarda mı 1gb dan düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 20 Mart 2019; 20:1:39 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    önce sil süpür haftalık 5gb vardı, 1gb sonradan aldım. baktım 1gb tükeniyor, nerden iptal ediyoruz bunu gelecek ay yenilenmesin

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki bende almadım hiç hediyelerden fırsat gelmedi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.