Bildirim
Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2020 yılında bir çok kullanıcının olduğu yerde altyapı yok ve şuan sadece Turkcellin vinn kampanyası var ve fahiş fiyatlar çekiyorlar. Bu insanların mağduriyetini kimse görmüyor -
6 yıldır yan binada internet altyapısı olmasına rağmen benim binamda internet yok. Bölge müdürüne kadar söyledik hiçbir gelişme yaşanmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Emrah1923
2020 yılında bir çok kullanıcının olduğu yerde altyapı yok ve şuan sadece Turkcellin vinn kampanyası var ve fahiş fiyatlar çekiyorlar. Bu insanların mağduriyetini kimse görmüyor
Starlink devreye girdiği an isterse 250tl çeksinler abone olacağım. Mis gibi heryerden bağlanıp 25ms ping 1gbite kadar hızlarla Türk kullanıcılara soygunculardan kurtulup çağı yakalama imkanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 5 Temmuz 2020; 22:26:26 > -
4 sene önce pttcell de sınırsız vardı. Sınırsız radyo dinliyor dum. MP3 indiriyordum.. -
128 kbps veya 256 olarah hatırlıyorum mevcut zamanda şimdi işimize yaramaz -
Sınırsız internet var zaten parasını ver al . -
Bu konu kimsenin umrunda değil gibi -
Hangi paket? -
En makul paketlerin de artık en azından 15GB ile başlaması lazım şuan için. 5G gelecek millette video paylaşımı yapacak internet yok. 5G gelse ne gelmese ne.
WiFi'ye bağımlı yaşıyoruz. İnternet paketlerinde belirtilen miktar sadece download miktarı değil, hem upload hem download toplam miktarı belirtiyor. Youtube'a en ufak bir video yüklemek 300-500MB zaten. -
Vodafone de zaten var ve Türkcell süperboxu alıp cihazın imeisini atıp kullanabiliyorsun. -
Bende sürekli Twitter’dan yazıyordum son 3-4 gündür, operatörleri etiketleyerek ve destek hatlarına mesaj atarak. Kaç kişi yazıyorki abi? Upload hızları artırılsın hashtagında bile tt ( gündeme ) düşmedik. Neyse ben elimden geleni yapayım yazayım. -
Mobilde sınırsız internet vermek demek sabit internetin ayağına sıkmak demektir. Bunu asla yapmazlar. Boşuna uğraşmayın. -
Abi mobilde kazanmayacaklar mı sanki her türlü fiyatlar sabitten daha yüksek olacak. -
Vodafone'da nerede var? İllegal olan mı? -
Bir kaç kişiye gelen limitsiz tarifeyi herkese açık bir şey gibi söylüyorlar işte. -
Sabit İnterneti veren zaten tekeli altına almış ttnet diğerlerinin neredeyse tamamına yakın, ttnet altyapısı kullanıyor, ve aynı zamanda mobil ihtiyaç her geçen gün artıyor, buna biz ses cikarmazsak 50 yıl geçse de 3 gb 5 gb'lik paketlere dünya para veririz -
Amerkada var sonuçta sınırsız internet,100 tl civarına sınıtsız internet verseler çok iyi olurdu düşünceni destekliyorum 👍quote:
Sabit İnterneti veren zaten tekeli altına almış ttnet diğerlerinin neredeyse tamamına yakın, ttnet altyapısı kullanıyor, ve aynı zamanda mobil ihtiyaç her geçen gün artıyor, buna biz ses cikarmazsak 50 yıl geçse de 3 gb 5 gb'lik paketlere dünya para veririz -
BTK tüketicinin yanında durmuyor, tıpkı vatandaşın yanında durmayan devletin diğer kamu kurumlarında olduğu gibi. Ayrıca sınırsız olursa herhalde en ölü paketi 200 TL'den filan başlatır bu vicdansızlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Temmuz 2020; 2:43:58 > -
Unlimited 3G/4G Internet
Unlimited intranet calls
200 min within Ukraine
30 min in Poland, Germany, Italy and 27 more countries
YouTube Premium 4 MONTHs FOR FREE + Video PASS service
58 tl şaka gibi )) -
Aralıktan itibaren hız sınırı yok ancak 48 TL yaptılarquote:
128 kbps veya 256 olarah hatırlıyorum mevcut zamanda şimdi işimize yaramaz
( Tabii hız sınırı yokken 22mbps de olabilir ama genelde 2-3 mbps ile idare etmek zorunda kalırsın. Tabii iyi tarafı uplad farkı olmaması)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Temmuz 2020; 9:53:51 >
Starlink devreye girdiği an isterse 250tl çeksinler abone olacağım. Mis gibi heryerden bağlanıp 25ms ping 1gbite kadar hızlarla Türk kullanıcılara soygunculardan kurtulup çağı yakalama imkanı. |
Bizim ülkede, sana o inerneti kullandırırlar mı sence?
Mafya bozuntusu kılıklı (düzgün çalışan üslübu, davranışları düzgünlerinden özür dilerim) taksici esnafı koca uberi bitirdi. Sırada elektrikli scooter lar var! Bu ülkede vatandaşın hayrına hiç kimse iş yapamaz, yaptıramaz. İzin vermezler. Hayal kurma... 😟 |
2020 yılında bir çok kullanıcının olduğu yerde altyapı yok ve şuan sadece Turkcellin vinn kampanyası var ve fahiş fiyatlar çekiyorlar. Bu insanların mağduriyetini kimse görmüyor
|
Ne kadar boş konuşuyorsunuz, baz istasyonunun bant genişliği ayrı dert, sınırsız frekans yok, kimse evininin çatısına kurdurtmuyor, kurtulanlar ise halk tepki gösterip yakiyor, yıkıyor, bu işler fiber götüreyim gibi kolay değil, kapasite için saha sayısını artirirsin gürültüyü artiriyorsun o ayrı dert, bilmediğiniz konularda boş boş konuşmayın, gidip sabit İnternet ile karsilastirmayin, düzenleme gelir, yeni frekanslar veriler, tdd lte kurarlar o zaman olabilir, ya da 5g gelmeli.
|
Mobilde sınırsız internet vermek demek sabit internetin ayağına sıkmak demektir. Bunu asla yapmazlar. Boşuna uğraşmayın.
|
Bende sürekli Twitter’dan yazıyordum son 3-4 gündür, operatörleri etiketleyerek ve destek hatlarına mesaj atarak. Kaç kişi yazıyorki abi? Upload hızları artırılsın hashtagında bile tt ( gündeme ) düşmedik. Neyse ben elimden geleni yapayım yazayım.
|
BTK tüketicinin yanında durmuyor, tıpkı vatandaşın yanında durmayan devletin diğer kamu kurumlarında olduğu gibi. Ayrıca sınırsız olursa herhalde en ölü paketi 200 TL'den filan başlatır bu vicdansızlar.
|
El ele tutuşup selenayi.cagirin
|
Bir kaç kişiye gelen limitsiz tarifeyi herkese açık bir şey gibi söylüyorlar işte.
|
Benzer içerikler
- şok cell
- turkcell wifi nedir
- numara taşıma iptali
- turkcell hat sahibi değiştirme
- türk telekom e sim tarifeleri
- vodafone hediye internet
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil veri çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2024
- vodafone redbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X