Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
28.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar vdsl vermiyor millet mobil sinirsiz dio :) gerci olsa iyi olur en azindan evdeki neti kapattiririm bosa fiber parasi oduyoz adsl alioz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu takibe aldım. Artık 10gb gibi paketler yetmiyor. Sınırsız paketlerin çıkarılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirsiz mobil internet hangi ulkede var. Sinirsiz olursa emin ol herkes ayda 1tb veri harcar. Ki zaten olmicak birsey. Imkansiz

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim kadarıyla yurt dışında bu tür mobil sınırsız internet paketlerinde hotspot paylaşım kısıtlaması var yani mobil internetini hiçbir şekilde paylaşamıyorsun.
  • ben yurtdisinda yasiyorum, sinirsiz internet, sinirsiz konusma, sinirsiz sms/mms, 1 saat AB ülkelerini ücretsiz arama, 1 GB AB ülkelerinde internet hakkim var.. Odedigim para türkiye'nin sartlarina göre 25 lira :))

bildigim kadariyla problem operatörlerden degil de BTK'dan kaynaklaniyor.. Ona yüklenmeniz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

https://www.vodafone.ua/en/privatnim-klientam/rates

Unlimited 3G/4G Internet
    Unlimited intranet calls
    200 min within Ukraine
    30 min in Poland, Germany, Italy and 27 more countries
    YouTube Premium 4 MONTHs FOR FREE + Video PASS service

58 tl şaka gibi ))
    Hocam o paketi ukraynada kullandım o paketin günlük limiti var. tam olarak sınırsız değil. ayrıca hotspot için belli cihaz limitleri uyguluyorlar. Kievstar kullandığımdada aynı şekilde öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 5 Temmuz 2020; 13:59:35 >

• Kimileri açık bulup sınırsız bağlanıyor, mesela mobilde vpn kurmak veya mms bağlantı noktalarından bağlanmak gibi açıklar ama bu yöntemleri kullanmayıp makul ücretle çağın gerisinde kalmayacak şekilde tasarlanmış paketleri kullanmak herkesin hakkı. 4G ile mobil telefon şebekeleri IP bazlı çalışmaya başlamışken, Turkcell Lifecell adı altında güzel bir girişimle çağdaş alternatifler sunabiliyorken tüm telekomünikasyon şirketleri mümkün olduğunca sınırsızlığa dönük paketler çıkarmalılar. Ne verirsek kabul eder bunlar kafası veya açık kapı bırakırız oradan içerler lıkır lıkır kafasını bırakın, o kafa kafa değil, Osmanlı zamanında gömüldü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına bir daha internet için birşey yapmayın. En son internet için imza toplandığında içimize fahiş fiyatlı kotalı internet kaçtı. Sınırsız diye diye fahiş fiyatlar ödemeye bizi mecbur kılıyorsunuz.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Tarife iyimiş hocam güle güle kullanın, sadece kişiye özel olarak vodafone yanımda uygulamasında çıkıyormuş. Ben baktım bende çıkmıyor ayrıca faturalı değil vf hattım. Alıma açık olursa buna geçerim en azından sürekli yanımda taşıyacağım bir İnterneti olur

• https://life.com.by/

Life firması turkcelle ait.

Belarusta yaşıyorum ve 15 tl ye sınırsız internet paketi yapabiliyorum. Umarım bu fiyatları türkiyede görmek nasip olur .

• Arkadaşlar kimse vermiyor diye, ölümü gösterip, sıtmaya razımı olalım? Bugün ilkokul çağında ki çocuk bile eğitim için internet kullanmak durumunda, EBA tv için bile sadece EBA'da geçerli 8 gb internet veriyor bu vicdansızlar, sanki millet youtube gibi eğlence için giriyor, kaldı ki youtube bile birçok eğitim kaynağına sahip onun bile öğrencilere bedava olması lazım (öğrenci değilim) lütufmuş gibi reklamını yapıyorlar, şu kadar gb verdik diye

• TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Söz konusu para olunca, Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yok hocam. Bu vicdansızlar eşek yükü ile bizden para kazanıyorlar hala 1 gb 2 gb hatta 250 mb lik paket satıyorlar. Nede olsa insanlar razı geliyor ve kimse ses çıkarmıyor diye yakında kb'la internet satacaklar

• Hayaliniz de bile görmeniz çok zor. Mobil de sınırsız veri demek şu zaman da aşırı abez bir düşünce. Kimse ev İnterneti almaz o zaman. Bu kimsenin işine gelmez kimse de yapmaz. İsterse tüm dünya birleşsin. Ha olur sa da bu sefer 200 300 den aşağı olmaz. Zamanında btk ya o kadar zorlama oldu akn kalktı ardından kazık fiyatlar daha düşük hız geldi tamamen iss lerin işine yaradı. Boş iş.

• ABD'de yıllardır var

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafone da uk'da o yöntemi kullanıyor. 2 mbps, 10 mbps ve sınırsız var. Artık hangisini istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

El ele tutuşup selenayi.cagirin
    Tüm yorumları okuya okuya devam ediyordum herkes fikir belirtmiş konuyla alakalı iyi - kötü...

Ta ki bu yoruma gelene kadar. Hahahaha

• dünyada kotasız sınırsız mobil internet uygulaması var mı ben bilmiyorum.bakmak lazım.ama yaşananlar ortada örneğin vodafonenun gani tarifeleri var.tamamen balon,tırışka.4.5g hızında kullanırsanız,verdikleri kota ve dakikanın 3 te 1 ini kullanabiliyorsunuz.3g zaten var yok arasında.

yani 4.5g de maximum 40mbps hız genellikle 10-20mbps arasında 1000 dakika 30gb kota var ama aslında yok,şöyle bir taktik var 15 dakika kullanın ölçümde 45 dakika kullandınız diye bilgi mesajı alıyorsunuz.buda şu demek 10gb kota 350 dakika ayrıca internet bu tarifede hem dakikalı hemde kotalı.ayrıca birde telsiz vergisi var 3 liraya yakın bunuda tarife ücretinden ayrı olarak tahsil ediyorlar.bir araştırmaya göre gsm şirketleri sadece telsiz vergisi alsa tarife ücreti hiç almasa bile kara geçiyor.

konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklıdır.gsm şirketleri uygun fiyatlı uygun hızlı kotasız mobil internet vermek zorundadırlar.

saygılar...............

• Link var mi?
    Baska hangi ulkede var

• Verizon Wireless gibi operatörlerin siterlinde bulunuyor. Hatta yanında Apple music falan da veriyordu. Orada hız düşebilir diyor ama olay şöyle; (en üst paket için) 300Gb'yi geçersen ve bulunduğun bölge yoğun ve 300'ü aşmayanlar varsa öncelik onlara veriliyor. Ama senin internetinde kesintisiz devam ediyor. Eğer bulunduğun bölge yoğun değilse aynı hızde devam ediyorsun

• Ev İnterneti verende zaten bu firmalar ve hala birçok şehir merkezinde bile altyapı yok, bu kadar trışkadan hizmet verip bu kadar kar oranına sahip başka hangi ülke var merak ediyorum. Devlet bunlara göz yumduğu sürece ve ses çıkarmayan bizler olduğu sürece, ne sabit internete nede mobilde hiçbir yere varamayız.
    Hergün rezalet başlıklarına maruz kalırız.
    Çok değil sırasıyla 10 mb sınırsız 70tl
    20 mb 90 gibi katlaya katlaya gitsin
    Herkes bütçesine göre tercihini yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah1923 -- 5 Temmuz 2020; 15:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.