Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce aradılar tt ye geçeli 1 hafta olması vodafonedeydim arayan kadın 29 tl dedi hemen kabul ettim 2kat yazıp 5555 e gönderdim toplamda 20gb netim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve mutlu son :)

Az önce 507 li numara aradı. Teklifi yaptım havada karada tamam dedim :)

Ek olarak bu numaradan arama yapmamalarını tavsiye ettim :) Zira millet dolandırıcı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

Arkadaşlar az önce aradılar tt ye geçeli 1 hafta olması vodafonedeydim arayan kadın 29 tl dedi hemen kabul ettim 2kat yazıp 5555 e gönderdim toplamda 20gb netim oldu

Aynen öyle oldu bende de :)

Bende 2 kat olayını yapiyim bari.

Var mı başka katılabilceğimiz kampanya?
  • quote:

Arkadaşlar az önce aradılar tt ye geçeli 1 hafta olması vodafonedeydim arayan kadın 29 tl dedi hemen kabul ettim 2kat yazıp 5555 e gönderdim toplamda 20gb netim oldu

Bunun detayı nedir? 3 fatura dönemi yenilenecek denmiş. Ücretlimi yenilenecek ücretsiz mi?
  • Yalnız ekranda bi gariplik var. Güncel tutar olarak bende 37,11 görünüyor. Oysa ki içerde zaten 6,45tl gibi bi tutar vardı. 31-6,45 olması gerekirken 31+6,45 olarak hesaplamışlar :)

Fatura kesiminde düzelir herhalde.
  • Kampanyadan 15.04.2017 öncesinde Türk Telekom Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir.
    Kampanyaya 4.5G’ye uyumlu cihazı olan ve 4.5G uyumlu sim kartını 15.04.2017 tarihinden sonra alan müşterilerimiz kaydolabilir.

güzel tezgah. adama diyorlar ki;
    nisan 2017den önce müşterimiz olmalısın. ama pasif ve dandik bi telefona sahip olcaksın. ta ki nisan 2017den sonra 4.5g uyumlu simkart sahibi olduğunda kampanyadan yararlanabilirsin. ölme eşşeğim ölme :D
  • Arkadaşlar bende Turkcell'deyim ve tt ye geçeceğim. Bu kampanyaya katılım için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Kampanyadan 15.04.2017 öncesinde Türk Telekom Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir.
    Kampanyaya 4.5G’ye uyumlu cihazı olan ve 4.5G uyumlu sim kartını 15.04.2017 tarihinden sonra alan müşterilerimiz kaydolabilir.

güzel tezgah. adama diyorlar ki;
    nisan 2017den önce müşterimiz olmalısın. ama pasif ve dandik bi telefona sahip olcaksın. ta ki nisan 2017den sonra 4.5g uyumlu simkart sahibi olduğunda kampanyadan yararlanabilirsin. ölme eşşeğim ölme :D

Öle bişe yok ya :)

Ben o dediklerine uymuyorum ama denedim oldu. 20gb net var şu an :)
  • daha tt geçeli 1 hafta olmadı dün müşteri hizmetlerini aradım kampanya varmış ayağına yok yapamıyoruz kişiye tanımlı olması gerekiyor dediler bu gün 0507 985 49 30 nolu telefondan arandım hemen geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Arkadaşlar bende Turkcell'deyim ve tt ye geçeceğim. Bu kampanyaya katılım için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Hattını TT faturasıza taşıyosun. 2. ayın ortasında arayıp teklif ediyolar geçiyosun.

Direk geçiş yok.
  • valla 2 arkadaşa denettirdim olmadı :D
    şu 29 tl 10 gb geçmek istiyorum 3 aydır faturasız 27 tl kampanya kullanıyorum 6 gb. yetmiyor. arasınlar la artık
  • quote:

valla 2 arkadaşa denettirdim olmadı :D
    şu 29 tl 10 gb geçmek istiyorum 3 aydır faturasız 27 tl kampanya kullanıyorum 6 gb. yetmiyor. arasınlar la artık

Ben deli gibi kovaladım. Her gün yazdım her gün ilettim. Her defasında ekranda çıkmadan veremeyiz dediler. 3-4 defa böyle oldu. Bugün kendileri aradı alo dedi tamam dedim kabul ediyorum :)
  • Yok hocam tamamen ücretsizmiş aradım sordum

• Arkadaşlar faturayı mail olarak almak istiyorum diyin 1gb veriyorlar

• nerden yazdın usta tam olarak. yani arayıp falan uğraşmak istemiyorum. bağlanmak bile sinir bozucu.
  • quote:

nerden yazdın usta tam olarak. yani arayıp falan uğraşmak istemiyorum. bağlanmak bile sinir bozucu.

Mobil uygulama üzerinden yazdım ama dediğim gibi her defasında olumsuz döndüler.
  • quote:

Yok hocam tamamen ücretsizmiş aradım sordum

Şimdi bende okudum sitelerinde. 3 ay devam eden bişey. Sonrası yok.
  • quote:

Arkadaşlar faturayı mail olarak almak istiyorum diyin 1gb veriyorlar

Ben telefonda görüşürken konusu geçti ama onun için internet teklif etmedi. 10 gayet yeterli bence dahada üzerine gitmedim.

Edit: zaten 1 hafta geçerliymiş. Gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 30 Mart 2018; 16:12:29 >
  • Beni de faturasızın birinci ay sonu dün aradılar, kabul ettim. Önce 4GB 19₺ teklif ettiler, dedim ben sizle çok vakit kaybettim, 4GB yetmiyor 8-10 arası lazım.
    O halde 10gb 29 dedi.

Garezim vardı yansıttıkları 20₺ geçiş ücreti yüzünden ama daha avantajlısı yok.

Bahsettikleri E-fatura 1GB hediyesi yüklenmedi ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 31 Mart 2018; 12:46:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Beni de faturasızın birinci ay sonu dün aradılar, kabul ettim. Önce 4GB 19₺ teklif ettiler, dedim ben sizle çok vakit kaybettim, 4GB yetmiyor 8-10 arası lazım.
    O halde 10gb 29 dedi.

Garezim vardı yansıttıkları 20₺ geçiş ücreti yüzünden ama daha avantajlısı yok.

Bahsettikleri E-fatura 1GB hediyesi yüklenmedi ancak.

Geçiş ücreti almıyolar.

Efatura 1gb olayıysa 1 hafta geçerli. Googlea yaz telekom sayfasına bakabilirsin. Ama değmez bence.

2kat yazıp 5555e göndermeyi unutma.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.