Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasıza geçerken aldılar 20₺ o ücretten bahsediyorum. Yerine 19₺'lik konuşma vermişlerdi.

Bir hafta rahat Spotify dinlerim iyidir her türlü :)

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda faturasızdan faturalıya geçtim fakat kalan gün 26 diyor 30 gün değil 26 gün üzerinden mi faturalandırıyor bunlar.. Bir de mobil uygulama üzerinden baktığımda hesabımda 35 TL görünüyor Bu nedir Normalde para yoktu bu hesapta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20gb 29 tl her ay mı?

• zma kullanıcısına yanıt
    1. Fatura döneminizin sonuna 26 gun vardir. Bir sonrakinde aylik olur.

2. 35 tl hesabinizdaki para degildir. Guncel fatura borcunuzdur.

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum çok teşekkür ediyorum sağ olasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

20gb 29 tl her ay mı?

3 ay 20 sonrası 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2KAT hatırlatması için teşekkür ediyorum tekrardan. Yaklaşık bir ay önce abime kabul ettiğimiz 4GB'lık paket de bu sayede iki kattan faydalandı. Ben de 26 Haziran'a dek, rahat rahat Spotify dinleme, maçları 4.5G ile izleme şansı bulacağım :)

Sırada yeğenimdeki hattıma bir çare bulmak var. Taahhüt doldu, aradım bu numarama da paket önerin dedim; hiçbir şey önermediler. Geçiş talebi bırakacağım mecbur.

Ablamın hattında 10 TL'lik İçim rahat tarifesi gibi bir tarifeyi de onun hattında yenilemem lazım. Buna yönelik önerisi olan varsa alabiirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Hocam 2KAT hatırlatması için teşekkür ediyorum tekrardan. Yaklaşık bir ay önce abime kabul ettiğimiz 4GB'lık paket de bu sayede iki kattan faydalandı. Ben de 26 Haziran'a dek, rahat rahat Spotify dinleme, maçları 4.5G ile izleme şansı bulacağım :)

Sırada yeğenimdeki hattıma bir çare bulmak var. Taahhüt doldu, aradım bu numarama da paket önerin dedim; hiçbir şey önermediler. Geçiş talebi bırakacağım mecbur.

Ablamın hattında 10 TL'lik İçim rahat tarifesi gibi bir tarifeyi de onun hattında yenilemem lazım. Buna yönelik önerisi olan varsa alabiirim .

Ablan için en basitinde 30 liraya 6 veya 8 lik paketler var ama diğer hat için fatırasıza geçiş talebi yap daha iyi teklifler alırsın.

• Dün Telekom mağazasına gittim, Bimcell'deyim Telekom faturasıza geçmek istiyorum dedim, Adam bana Bimcell'den sadece faturaliya geçebilirsin, yada baska operatöre geçip 3 ay beklemen lazım dedi.. 😔

Ekleme: Biraz önce bir alşveriş merkezindeki Telekom bayine sordum olur dedi, 5 dakikada geçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_sinekli -- 1 Nisan 2018; 14:2:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_sinekli

Dün Telekom mağazasına gittim, Bimcell'deyim Telekom faturasıza geçmek istiyorum dedim, Adam bana Bimcell'den sadece faturaliya geçebilirsin, yada baska operatöre geçip 3 ay beklemen lazım dedi.. 😔

Bimcell zaten telekom.

• 6 ve 8'lik derken ?

O kadar ihtiyacı yok.

Onun tarifesi 750dk+500mb net 10₺. 30'a çıkmaz :)

• Vodafonedan avea faturasiza gecip, daha sonra gecer gecmez faturali olarak bu tarifeye gecebiliyor muyum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Vodafonedan avea faturasiza gecip, daha sonra gecer gecmez faturali olarak bu tarifeye gecebiliyor muyum?

Valla bunun cevabını ben de merak ediyorum. Gözümü karartıp ona göre geçeceğim.
  • bimcell faturasiz hat ile ne yapip bu kampanyadan yararlanabilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

bimcell faturasiz hat ile ne yapip bu kampanyadan yararlanabilirim acaba?

Bimcell zaten avea olduğundan önce başka bi operatöre geçip tekrar telekoma gelmen gerek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

6 ve 8'lik derken ?

O kadar ihtiyacı yok.

Onun tarifesi 750dk+500mb net 10₺. 30'a çıkmaz :)

Valla benim bilgim bu kadar. Bu kampanya haricinde çok bi bilgim yok.
  • quote:

Vodafonedan avea faturasiza gecip, daha sonra gecer gecmez faturali olarak bu tarifeye gecebiliyor muyum?

Senin elinde olan bişey değil. Sen faturasıza geçişi yapıyosun onlar seni arıyor.

Telekom Faturasıza geçiyosun 2.ay içinde arıyolar bunu teklif ediyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cella

quote:

Valla bunun cevabını ben de merak ediyorum. Gözümü karartıp ona göre geçeceğim.

Senin elinde olan bişey değil. Sen faturasıza geçişi yapıyosun onlar seni arıyor.

Telekom Faturasıza geçiyosun 2.ay içinde arıyolar bunu teklif ediyolar.
  • Ben dediğiniz gibi vodafonedan geçtim birinci ay geçti arayan soran yok uygulamada teklif de yok haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

Ben dediğiniz gibi vodafonedan geçtim birinci ay geçti arayan soran yok uygulamada teklif de yok haberiniz olsun

Bana 2.ayın ilk haftası geldi teklif.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.