Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 1 ay önce türk telekom'a taşıdım hattımı, prime'le tanıs 10gb tarfiesine alımı kapatmışlar. Ayrıca arkadaslarımdan 1-2 tanesine primela tanıs 29 tl'ye teklif mesajları gelmiş bana gelmedi. ama 29 tl 10gb+1000sms-dk için aradılar kabul ettim. Bakalım ne olacak bu tarife prime olsa süper olacaktı.
  • Benimde iki hattımdan birinin taahhütü bitiyor.
    Aradılar 3 gb + 2 gb hediye 27 tl teklif ettiler. Şu anda 2 gb duran tarife kullanıyorum o yüzden sanırım böyle düşük tekliflerde bulunuyorlar.
    Uzun uzun konuştuk ama bana uygun teklifte bulunamadılar.
    1000 dk 1000 sms 2 gb olan paketi 17 tl ye teklif ettiler 2 gb yetmediği için kabul etmedim. Eskiden %50 ye kadar indirim hakkımız vardı şimdi %20 yapabiliyoruz en fazla dedi. Kekledi mi bilmiyorum ama bayağı zorladım indirim için nuh dedi peygamber demedi kadın
    Tekrar aradım bugün faturasız hatta geçmek istiyorum diye bakalım ne olacak
  • DİKKAT!

Vergiler hariç 29 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

DİKKAT!

Vergiler hariç 29 TL

Ne fark eder ki? Vergi taş çatlasa 2 tl gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cella

Ne fark eder ki? Vergi taş çatlasa 2 tl gelir.

Alıntıları Göster
    1.87 fln galiba. Arkadaş öyle bi yazmış ki vergiler dahil 86 lira fln :)

• Türkcelden Faturasız Türk telekom 6gb tarifesine geçişimden 15 gün sonra internet paketim 1gb kalınca aradılar direk kabul ettim 29tl +1.90tl vergi gelecek dedi. Bir de iki kat kampanyasına katıldık 3 ay boyunca 20gb internet oldu.

• Bugün Türk Telekom mobil işlem merkezinde kampanyalar kısmında bende aynı tarifeyi teklifler arasında gördüm. Acaba yapsam mı dedim ama sonra Türk Telekom ile fatura geçmişim aklıma geldi. Ilk 2 ay hariç hiç bir zaman fatura normal gelmemişti. İşin kötü yanı kullanım haklarımı geçtiğimi öğreneceğim sistem son 48 saati içine almıyordu o zamanlar.

Hemen 22 tl lik 2gb 1000 sms 1000 dk faturasız tarifemi daha çok sevip vazgeçtim.

• başlıktaki paketi telefonda müşteri hizmetleri ile pazarlık yapıp 21 liraya kullanıyorum. Sizde pazarlık yapın haberiniz olsun
  • Onlar aradı dime ?

• Arkadaşlar 20 tl faturasıza geçme ücreti ödememek için telekom faturalıdan Turkcell'e geçtim, şimdi hattımı tekrar telekom faturasıza taşısam numara taşıma kampanyalarından faydalanabilir miyim? Ayrıca geçiş bugün oldu tekrar taşımak için belli bir süre var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Arkadaşlar 20 tl faturasıza geçme ücreti ödememek için telekom faturalıdan Turkcell'e geçtim, şimdi hattımı tekrar telekom faturasıza taşısam numara taşıma kampanyalarından faydalanabilir miyim? Ayrıca geçiş bugün oldu tekrar taşımak için belli bir süre var mı?
    90 gün sonra taşımanız lazım yeni müşteri olabilmeniz için.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, o zaman 3 ay Turkcell'de idare edeyim.

• Arkadaslar bende hic hat yok diger telefonum icin ikinci hat olarak alacagim bu kampanyadan nasil yararlanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 7 Nisan 2018; 13:10:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber telekomda faturasız alıp faturalı için teklif beklemen gerek.

• Peki faturasizda bu teklifi bekleyene kadar hangi kampanya ile baslayayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 7 Nisan 2018; 13:13:29 >
    Onu sen bilirsin aç bak paketlere :) ben nasıl karar veriyim :)

Benzersiz 6gb 750dk paketi var onu alabilirsin 27 lira

• Fiyat iyi ama bence faturasız daha iyi :)

• Twitterdan her destek talep oluşturduğumda bayiye gidip geçiş yapmanız lazım biz buradan birşey yapamıyoruz cevabı ile karşılaşıyorum. Bildiğiniz kontörlü hatta takılı kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Twitterdan her destek talep oluşturduğumda bayiye gidip geçiş yapmanız lazım biz buradan birşey yapamıyoruz cevabı ile karşılaşıyorum. Bildiğiniz kontörlü hatta takılı kaldım
    Yalan söylüyolar. Hiçbirmiz gitmedik.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.