Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twitterdan derdini anlat gün içinde dönerler.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    teşekkürler deneyelim :)
  • ben vodafondan bu tarifeye geçeyim dedim böyle bir tarife yok size 41 liraya verelim dediler.nasıl bir müşteri çekmekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

ben vodafondan bu tarifeye geçeyim dedim böyle bir tarife yok size 41 liraya verelim dediler.nasıl bir müşteri çekmekse.
    Doğrudan operatör değişikliğiyle geçilmiyor. Faturasızda bir ay beklemek lazım. İşin en can sıkıcı tarafı.
  • bu gün Türk Telekom'u aradım taahhütüm bitmişti ve kullanmakta olduğum faturalıya 45 lira ödüyordum.. yine saçma sapan tekliflerde bulundular.. faturasıza gecicem deyince tamam o konuda size farklı bir departman yardımcı olacak ve onayınızı aldıktan sonra kabul edicekler dedi..

yarın aradıklarında bana ikna servisi dönecek :))) ama bu tarifeye geçmek için ikna olurlar mı acaba??
  • dün baslıkta ki kampanya mesaj olarak bana geldi "10gbnet 1k heryone sms+dakika" dk icin alacağım. nette combo olmus olur :)

4gb'li olanı da once kı gun gelmıstı 19tl idi o da.
  • Bugün vodafoneden Telekom Faturasız a geçiş tamamlandı. Müşteri hizmetlerini Faturalıda 10GB Tarefesi için aradım. Size mesaj mı geldi gibi bişiler sordu. Bende dürüstçe yok faturasıza yeni geldim bu tarifeye geçmek istiyorum dedim. Sistem tarafından tanımlanması vs bişiler dedi. Telefon görüşmesi lazım olduğu için anladım dedim kapattım. Şimdi Benzersiz 4GB abone oldum mecburen. 30 gün sonra kontör yenileme zamanına doğru şansımı bir daha deneyeyim..

Bu arada olurda dönem ortasında geçiş nasip olursa Faturasızda kalan tutarı kurtarabiliyormuyuz yoksa Telekom bu tutarı el mi koyuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bugün vodafoneden Telekom Faturasız a geçiş tamamlandı. Müşteri hizmetlerini Faturalıda 10GB Tarefesi için aradım. Size mesaj mı geldi gibi bişiler sordu. Bende dürüstçe yok faturasıza yeni geldim bu tarifeye geçmek istiyorum dedim. Sistem tarafından tanımlanması vs bişiler dedi. Telefon görüşmesi lazım olduğu için anladım dedim kapattım. Şimdi Benzersiz 4GB abone oldum mecburen. 30 gün sonra kontör yenileme zamanına doğru şansımı bir daha deneyeyim..

Bu arada olurda dönem ortasında geçiş nasip olursa Faturasızda kalan tutarı kurtarabiliyormuyuz yoksa Telekom bu tutarı el mi koyuyor?
    hocam bende seninle aynı şeyi yapmayı düşündüm.hatta bu gece hattım açılacak benzersiz 4gb tarifesine bende geçip aranmayı bekleyeyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bugün vodafoneden Telekom Faturasız a geçiş tamamlandı. Müşteri hizmetlerini Faturalıda 10GB Tarefesi için aradım. Size mesaj mı geldi gibi bişiler sordu. Bende dürüstçe yok faturasıza yeni geldim bu tarifeye geçmek istiyorum dedim. Sistem tarafından tanımlanması vs bişiler dedi. Telefon görüşmesi lazım olduğu için anladım dedim kapattım. Şimdi Benzersiz 4GB abone oldum mecburen. 30 gün sonra kontör yenileme zamanına doğru şansımı bir daha deneyeyim..

Sen ne yaparsan yap olmaz olmadı olmayacak :)

Mutlaka onların arayıp teklif etmesi gerekiyor.

Ben telefon ettim mail attım twitterdan yazdım mobil uygulamadan yürüdüm ama sonuç değişmedi.

Sonra bi gün telefon çaldı ben kızı dinlemeden kabul ediyorum dedim şok oldu :)

Şu an tek sıkıntım güncel fatura bilgilerinde benim faturasızdayken hattımda yüklü olan tl ler düşülmemiş. Fatura kesilince mi düşülür acaba?

• Geçmek istemiyorum ha bire israr ediyorlar

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiestateam

Benzersiz 6gb 750dk paketi var onu alabilirsin 27 lira

Şu Nasıl Hocam?

bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobilist 10GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/mobilist-10gb-paketi.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 12 gün önce faturasiza geçmiştim. Bugün arandim ve tarifeyi kabul ettim. Vodafonedan geçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cella -- 16 Nisan 2018; 14:30:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün blöf yenmedi ve faturasıza geçirildim. Nasıl aksiyon almamı tavsiye edersiniz

• Telekoma geçeli 1,5 ay oldu, ama kimse aramadı, mesajda gelmedi :(
  • 2 2 kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan bakın.

• Bana dün tarife için arayacağız mesajı geldi. Arayan yok. 11gb 1000dk 40 liraya kullanıyorum. Aynı tarife 10 lira ucuza gelecek. Vodafoneda müşteri hizmetleriyle yaşadığım üç kağıtçılık yüzünden faturalı geçmeye tövbe etmiştim. Ama bu baya avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cella

Uygulamadan bakın.
    Uygulamadan 1 kere geldi uyarı, 1 gb internet 1 tl. Başka birşey gelmedi

• mesaj geldikten sonra 1 hafta içinde arandım 0507* li numaradan
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Dönüştür tarifesi

• JacquesC kullanıcısına yanıt
    Bu paket de iyiymiş ama 500dk olması ve 5 lira pahalı olması dezavantaj siz bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.