Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam banada uygulamadan bu teklif geldi selfy 750 dk 5 gb 25 tl den geçmeye değermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEklif gelirse bunu düşünme süresi olabiliyormu? Mesela faturasız paket bitmesine yakın kabul edebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

hocam banada uygulamadan bu teklif geldi selfy 750 dk 5 gb 25 tl den geçmeye değermi.
    Valla hocam tercih meselesi. Ama ben olsam geçmezdim. 4 lira daha fazlasına neler veriyolar baksana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

TEklif gelirse bunu düşünme süresi olabiliyormu? Mesela faturasız paket bitmesine yakın kabul edebiliyormuyuz?
    Telefonla aranırsan olmuyor. O aramada cevap istiyolar.

Ama uygulama üzerinden bildirim gelişrse o bildirim bi süre kalıyor.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Eşim için aynısını yaptım dün öğleyin kontörlü hatta geçişi tamamlandı. Akşam aradım müşteri hizmetlerini ilk görüştüğüm kişi size özel teklif yapılması laİm dedi olmuyor öyle dedi bende kapattım. Sonra bir daha aradım bı bey açtı telefonu durumu anlattım yardımcı oldu, bugün Telekom a gidecek eşim faturali tarifeye geçişini yapacak ve 10 GB 29 TL ye tanımlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Eşim için aynısını yaptım dün öğleyin kontörlü hatta geçişi tamamlandı. Akşam aradım müşteri hizmetlerini ilk görüştüğüm kişi size özel teklif yapılması laİm dedi olmuyor öyle dedi bende kapattım. Sonra bir daha aradım bı bey açtı telefonu durumu anlattım yardımcı oldu, bugün Telekom a gidecek eşim faturali tarifeye geçişini yapacak ve 10 GB 29 TL ye tanımlanacak
    Faturalıya geçiş için bi yere gitmenize gerek yokki?

Eleman sizi yanlış yönlendirmiş olabilir haberin olsun. Faturalıya geçtikten sonra artık çok geç olabilir.

Bence yapmayın.

Bahsedilen kampanya anında telefon görüşmesi sırasında uygulanıyor. Bi yere gitmeye fln gerek yok. Telefonu kapattığında faturalıya geçmiş oluyosun.

• Müşteri hizmetleri ararsa gitmiyoruz, eğer biz kendimiz ararsak ve teklifi kendimiz kabuk ettirirsek gitmemiz gerekiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Müşteri hizmetleri ararsa gitmiyoruz, eğer biz kendimiz ararsak ve teklifi kendimiz kabuk ettirirsek gitmemiz gerekiyormus
    Valla tercih senin ama iş bilmeyen birine denk gelme ihtimalinde yüksek.

Umarım sen haklısındır.
  • Sanırım yanlış anladınız kullandığım tarife o başlıktaki tarife 29 tl olan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

Sanırım yanlış anladınız kullandığım tarife o başlıktaki tarife 29 tl olan geldi.
    O zaman şöyle diyelim;

BEN OLSAM KESİNLİKLE GEÇERDİM :)
  • Teşekkürler geçelim o zaman

• Dün benide aradı 2 ay var taahhüt bitimine 8 gb paketi 29 TL'den verelim dediler. Bende mevcut 25 liraya kullanıyorum neden daha fazla ödiyim dedim daha iyi teklif sunabileceğinize eminim dedim kapadım. Bakalım inşallah tekrar ararlar.
  • Bu firmalar ne kadar lanet adamlar ya. Dört yıldan fazla oldu Türk Telekom kullanıyorum. Evimin interneti de TTNET. Ama bu başlıktaki kampanyayı aldıktan sonra her yıl 2 lira artıra artıra yeni taahhüt için 37 liraya verelim diyorlar. Be hey karaktersizler, o zaman faturasızda olan adamlara neden faturalıya geçişte 29 liraya veriyorsunuz. Uzun müşteri olunca daha fazla indirim yapması gerekirken, bindirim yapıyorlar utanmadan.

Ben başka operatöre geçeceğim arkadaş. Ne kadar müdavim müşteri olusan o kadar kazıklanıyorsun. Var mı beyler şöyle en az 500 dk ve en az 6 gb interneti olan uygun bir vodafone ya da turkcell tarifesi ? Geçeceğim yetti gayrı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan86

Bu firmalar ne kadar lanet adamlar ya. Dört yıldan fazla oldu Türk Telekom kullanıyorum. Evimin interneti de TTNET. Ama bu başlıktaki kampanyayı aldıktan sonra her yıl 2 lira artıra artıra yeni taahhüt için 37 liraya verelim diyorlar. Be hey karaktersizler, o zaman faturasızda olan adamlara neden faturalıya geçişte 29 liraya veriyorsunuz. Uzun müşteri olunca daha fazla indirim yapması gerekirken, bindirim yapıyorlar utanmadan.

Ben başka operatöre geçeceğim arkadaş. Ne kadar müdavim müşteri olusan o kadar kazıklanıyorsun. Var mı beyler şöyle en az 500 dk ve en az 6 gb interneti olan uygun bir vodafone ya da turkcell tarifesi ? Geçeceğim yetti gayrı:)
    turkcell lifecell 750 dk 5 gb net +2 daha geliyo 100 sms ve 25 gb uygulamalara veriyo, geçiş için 1 gb bi de tavsiye katılım şifresi yollarsanız 7 gb oluyor. 34 tl bu paket. 30 nisanda son :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

turkcell lifecell 750 dk 5 gb net +2 daha geliyo 100 sms ve 25 gb uygulamalara veriyo, geçiş için 1 gb bi de tavsiye katılım şifresi yollarsanız 7 gb oluyor. 34 tl bu paket. 30 nisanda son :)

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam. Baktım şimdi fena durmuyor aslında. +2 gb nasıl geliyor göremedim onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan86

Eyvallah hocam. Baktım şimdi fena durmuyor aslında. +2 gb nasıl geliyor göremedim onu?

Alıntıları Göster
    geçince 12 ay boyunca 1 gb veriyo bi de tavsiye ile gelince 1 gb veriyodu 6 ay boyunca ama o kalkmış. bip felan indir ekstradan 1 gb felan geliyo. 2 gb zaten twitter ve faceye veriyo extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

O zaman şöyle diyelim;

BEN OLSAM KESİNLİKLE GEÇERDİM :)

Alıntıları Göster
    Bugün mh beni arayarak bu tarifeye geçtim ama tarifenin yenilenmesine 6 gün güncel tutar 10,69 tl bide uygulamada tarifenin altında herhangi taahüt gözükmüyor.

• Faturalı hattımın tahutu bitecekti güzel bir teklif sunmadılar bende faturasız hatta geçmek için talep oluşturdum.3 gün sonra aradılar ve 1000 dk her yöne + 1000 sms + 8 gb 1 senelik tahut karşılığı 25 tl önerdiler kabul ettim.
  • Faturasızda 6 küsür tl para vardı. Güncel fatura tutarından henüz düşmüş değil. Düşeceğini söylediler ama fatura kesilincemi hesaplanır?

Daha önce geçiş yapan arkadaşlar sizde nasıl oldu durum?
  • ben bir iki gün önce Antalya 5M MİGROS AVM'den 8gb 1000 dk 1000 sms pakete geçtim. adı fırsat paketi. tavsiye ederim. bimcell faturasızdan geçtim oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.