Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
30
Favori
126.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35₺ civarına Fırsat 8GB tarifesini kullanıyorum. Geçen sefer tahattüm biterken 4₺ fark ile kullanmaya devam edin muhabbeti geçti. Tamam dedim tahaattüt verdim. Şimdi tekrar bitiyor aradım dedim ki , fırsat şanslarım ne? 59₺ ye 10GB verebiliriz dedi (Yazlıkta telefon çekmiyor bile , Karşıyaka da oturuyorum orda da çekmiyor). Sağolun kesinlikle düşünmüyorum , sonra dediler ki 38₺ kullanmaya devam edin ( verdiler dahil ). %10 indirim ile sunuyoruz bu fırsatı dedi. Tam kadınla konuşurken de telefon çekmemeye başladı. Kahkaha attım , dedim telefon çekmiyor hala zam yapıyorsunuz. Kadın da güldü ama size sunabileceğim fırsat bu dedi. Dedim Vodafone a geçeceğim eyw. Sizce nasıl bir yol izleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz faturasiz paket kac para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiestateam

Benzersiz 6gb 750dk paketi var onu alabilirsin 27 lira
    Hocam 36 tl diyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb lar

Bimcell hattim var...

Bu hattimi faturasiz en uygun tarifeye tasimak istiyorum

1000 dk 1000 sms gibi 4 gb internet gibi 20 tl gecmicek....

Onerileriniz?

• Cella kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 GB hediye nasıl geliyor acaba?

• Zwickau kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerden yükleme yapmalısınız

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl pazarlık yaptın aciklarmisin ,bizde yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

Hocam nasıl pazarlık yaptın aciklarmisin ,bizde yapalım
    Beni aradilar. Ben dusuncem dedim. Sonra yine aradilar. Bende dusundum fiyat pahali zaten 19 liraya 3gb bana yetiyor neden kullanmayacagim 10gb icin 29 lira vereyim dedim. Sizin icin fiyat mi sorun dedi. Evet dedim. Adam hatta bekleyin sefime soracam dedi. Geldi. Sefim size 21 lira teklif sunuyor faturaliya gecmeniz icin dedi. Bende tamam o zaman dedim. Sonra baktim bana 29 lira fatura geldi. Aradim bu tarih bu saatte bu dk bu numara ile konustum dedim. Bu fiyat degil bu fiyata anlastik dedim. Sonra size donecez konusma kaydini dinleyecez dedi. Iki gun sonra siz haklisiniz simdi hemen indirim yapiyoruz size dedi. Ve 20.75 liraya bu paketi kullaniyorum.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bu tarife deyim şu an o şansı kacirmisim ben 😉 yinede bilgi için teşekkürler.

• Selamun Aleyküm

Bimcell faturasız hattım var. Dost 3 gb paketi 25 tl kullanıyorum.

Bu hattimi faturasız veya faturalı en uygun tarifeye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim

1000 dk 1000 sms 3 gb internet gibi 20 tl gecmiyecek şekilde öneriniz varmı.
  • kral-18 kullanıcısına yanıt
    Bimcell pttcell vodafone son 2 yıl içinde hepsini kullandım. Şimdi turkcell EKO 3gb deyim. Çok kalite farkı var. Deneyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Bimcell pttcell vodafone son 2 yıl içinde hepsini kullandım. Şimdi turkcell EKO 3gb deyim. Çok kalite farkı var. Deneyin isterseniz.
    Fiyat Performans olayı. İllaki kalite farkı var bunu inkar eden olmaz herhalde :)

TT nin 10gb verdiği fiyata turkcell 3gb veriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

35₺ civarına Fırsat 8GB tarifesini kullanıyorum. Geçen sefer tahattüm biterken 4₺ fark ile kullanmaya devam edin muhabbeti geçti. Tamam dedim tahaattüt verdim. Şimdi tekrar bitiyor aradım dedim ki , fırsat şanslarım ne? 59₺ ye 10GB verebiliriz dedi (Yazlıkta telefon çekmiyor bile , Karşıyaka da oturuyorum orda da çekmiyor). Sağolun kesinlikle düşünmüyorum , sonra dediler ki 38₺ kullanmaya devam edin ( verdiler dahil ). %10 indirim ile sunuyoruz bu fırsatı dedi. Tam kadınla konuşurken de telefon çekmemeye başladı. Kahkaha attım , dedim telefon çekmiyor hala zam yapıyorsunuz. Kadın da güldü ama size sunabileceğim fırsat bu dedi. Dedim Vodafone a geçeceğim eyw. Sizce nasıl bir yol izleyeyim
    red10 var 49 tlye veriyorlar.
    bende geçmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Fiyat Performans olayı. İllaki kalite farkı var bunu inkar eden olmaz herhalde :)

TT nin 10gb verdiği fiyata turkcell 3gb veriyor :)

Alıntıları Göster
    Haydı gel kampanyasından da 1 gb var. Birde salla kazan, goller cepte, Yani şu bu.... kampanyalarıda arada düşüyor. Kampanya kollamak lazım. Yoksa hepsi pahalı. Turkcell int hızlı olunca internet çabuk bitiyor. Saniyede 8- 9 mb olunca indirme pat diye bitiyor. Vodafone da 2 yi avea de 3 ü geçmezdi. Bendeki ek hediyeler 6 ay sonra bitiyor. 6 ay sonra bakalım hangi kampanya olacak.

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL

• Vodafoneden bu tarifeye geçiş yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Vodafoneden bu tarifeye geçiş yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
    TT Faturasıza geçiş. Sonrasında 1 aydan sonra aranmayı beklemek.
  • Teşekkürler!
    Telekom Bezersiz tarifeye 3 hat taşıyacağım. Umarım bir ay sonra ararlar :)
    Benzersiz tarife bile kullandığım vodafone tarifesinden 1 gb daha iyi gibi :)
  • Hattını TT taşıyıp Tivibunun 1 tl kampanyasından yararlanan oldumu ? bende vodafoneden özelliklede 1 tl'lik tivibu süper paket kampanyasından yararlanmak için TT ye geçmeye düşünüyorum tavsiye edeceğiniz interneti bol ücreti makul bir pakete geçmek istiyorum, geçmişte avea kullandım ve hiç çekmiyordu şuandada aynı sorun varmı ?
  • FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL

bana da 3 gün önce mesaj geldi fakat daha arayan olmadı. kaç gün sonra arıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 12 Nisan 2018; 11:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

bana da 3 gün önce mesaj geldi fakat daha arayan olmadı. kaç gün sonra arıyorlar?
    aradıkları numara genelde 507 ile başlayan bi numara oluyor. Aradılar ve açmadıysan arayıp durumu anlat.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.