Şimdi Ara

Faturasızlara Özel Faturalı S.E.Ç. Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müşteri hizmetlerindekilerin kampanyadan haberi yok, sorunca yok diyolar ısrar edin baskı yapın sorsunlar başkasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

müşteri hizmetlerindekilerin kampanyadan haberi yok, sorunca yok diyolar ısrar edin baskı yapın sorsunlar başkasına

Aslında haberleri var ama ilk başta,diger tarifeyi pazarlamak için,bilmiyor gibi yapıyorlar,
    Sitede var kampanya,size okuyabilirim filan demek,hatta ilk maddesini okumak lazım
    O zaman kısa kesip,bu tarifeden bahsediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün geçtim hızıda tatmin edici arkadaş tl alacaktı avea bayisine gittik söyledim adamın tarifeden haberi yok faturanıza işler öyle bişey yok dedi içime kurt düşürdü nası öğrenicez peki güncel faturada işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor..
  • ben de bugün geçiş yaptım, ancak tabii ki bayii bilmiyordu aradım MH'yi, evet dedi, verdim bayiidekine, he tamam dedi, tamam oluyormuş dedi aldılar kaydımı. Fatura için de kredi kartı numaramı verdim. Tamam dediler, 1-2 güne açılır dendi. Sanıyorum ki bayiiden yaptığım için 1-2 gün durumu oldu.
  • hat teyzeoğlunun üstüne..Bi şekilde geçme imkanı var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

hat teyzeoğlunun üstüne..Bi şekilde geçme imkanı var mıdır

taklidini yap anne kızlık soyadını biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

kimlik fotokopisine ulaşsaydım fena tiyatro çevirirdim de doğum tarihini dahi bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

kimlik fotokopisine ulaşsaydım fena tiyatro çevirirdim de doğum tarihini dahi bilmiyorum

ara soyle tarife değiştirecem de versin tarihi
    yoksa gel 37 tl ye üstüme alacam de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arazi davasına papaz olduk görüşmüyoruz arasam olur üstüme alırım da 1000 km var o da zor :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anne adı,kızlık soyadı,baba adı,bir de doğum tarihini,gün ay yıl olarak soruyorlar.
    Bunları bilse yeter.
    +
    doğum yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 2 Eylül 2012; 19:44:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arazi davasına papaz olduk görüşmüyoruz arasam olur üstüme alırım da 1000 km var o da zor :/

fatura borcundan iyice papaz olma da

• geçişim gerçekleşti, bedavalarım hattıma tanımlandı. tek şart 30 gün faturasız avea hat müşterisi olmak. kaçırmayın derim, 19luk paketi kapattıktan sonra böyle bir hamle bekliyordum, daha ucuza olabilirdi gerçi, 19 liraya numarasını taşıyana veriyordun bu imkanı zaten, bir tek internet sözde sınırsız, 1 gb'tan sonra 128 kbps'ye düşüyormüş.
  • Arkadaşlar ben Jet Modem de kullandığım bir faturasız hattım var. Bu hattı bu tarifeye direk arayıp geçirebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Arkadaşlar ben Jet Modem de kullandığım bir faturasız hattım var. Bu hattı bu tarifeye direk arayıp geçirebilirmiyim?

Hattınız,data hattı değilse direk arayıp geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Arkadaşlar ben Jet Modem de kullandığım bir faturasız hattım var. Bu hattı bu tarifeye direk arayıp geçirebilirmiyim?

Sanırım data hattı

Peki yeni hat alsam seç tarifeli, bu hattım içindeki 1GB internet paketini Jet Modem de kullansam sorun olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım data hattı

Peki yeni hat alsam seç tarifeli, bu hattım içindeki 1GB internet paketini Jet Modem de kullansam sorun olur mu?

Hattınızda internet paketi olduğu sürece istediğiniz şekilde kullanırsınız:
    Telefon,Jet modem,3g modem...
    Bu arada,
    Data hattı,faturalıya taşınamıyor diye hatırlıyordum,
    Bunu bir arkadaştan duymuştum,yanlış olabilir,MH ne sormanızda fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

geçişim gerçekleşti, bedavalarım hattıma tanımlandı. tek şart 30 gün faturasız avea hat müşterisi olmak. kaçırmayın derim, 19luk paketi kapattıktan sonra böyle bir hamle bekliyordum, daha ucuza olabilirdi gerçi, 19 liraya numarasını taşıyana veriyordun bu imkanı zaten, bir tek internet sözde sınırsız, 1 gb'tan sonra 128 kbps'ye düşüyormüş.

Ben de 19luk paketteyim su anda (yeni adıyla yıkılan paket). Simdiye kadar 1 gb'ı geçmedim hiç gerçi video fln pek izlemiyorum. Sadece sınırsız internet için geçilir mi?
  • quote:

quote:

Bugün bir yakınım için,vodafone hattı bu tarifeye taşıdim,
    internet ve sms için ayrıca ücret ödersiniz dediler,
    12 ay sözleşme yapınca,net ve sms ücretsiz vermiyir muydu?

malesef 90 gün avea faturasız hat kullanmak şart

aşağıdaki linkte sizin bahsettiğiniz şartı göremiyorum, link yada açıklama verebilirmisiniz?

http://www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/ozel-faturalisec.shtml

eğer geçiş yapılıyorsa direkt geçilir bu tarife çok güzel görünüyor, internet bittiğinde ek paket de satın alınabiliyormuş üstelik.

• evet demin aradığım mh temsilcisi teyit etti, faturasızdan faturalıya geçiş için 30 gün geçmesi gerekiyormuş.

adam gibi duyurmuyorlar kampanyalarını ve geçiş işlemleri için mantıksız gereksiz formalite yaratıyorlar, şartlar koşuyorlar. Bu durumda milletin enayi gibi 20 tl yerine 40 tl vermesini mi bekliyorsun aynı paketleri satın alabilmek için?? çılgınmışsınız siz...

Madem amacın 12 ay boyunca müşteriyi kendine bağlamak değil o zaman neden yapıyorsun bu kampanyayı yahu?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 6 Eylül 2012; 21:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

geçişim gerçekleşti, bedavalarım hattıma tanımlandı. tek şart 30 gün faturasız avea hat müşterisi olmak. kaçırmayın derim, 19luk paketi kapattıktan sonra böyle bir hamle bekliyordum, daha ucuza olabilirdi gerçi, 19 liraya numarasını taşıyana veriyordun bu imkanı zaten, bir tek internet sözde sınırsız, 1 gb'tan sonra 128 kbps'ye düşüyormüş.

Ben de 19luk paketteyim su anda (yeni adıyla yıkılan paket). Simdiye kadar 1 gb'ı geçmedim hiç gerçi video fln pek izlemiyorum. Sadece sınırsız internet için geçilir mi?

sizin kullanımınıza kalmış açıkçası, benimki 1000dk avea idi, 500dk her yöne lazımdı. Artı internet gelince tereddüt etmedim :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.