Şimdi Ara

Faucet(musluk) siteleri hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz internette pek çok musluk yani faucet siteleri var.Belli bir dakikada captcha çözüp bize satoshi kazandırıyor.Benim sormak istediğim:Bu musluğun kaynağı nedir?Nereden o satoshiler geliyor?

• Merhaba arkadaşlar bu tür crypto para yani coin muslukları reklamlardan ve sitede sizin yaptığınız görevlerden kazanıyorlar. Kazandıklarının belli bir kısmını kullanıcılara veriyorlar. Önemli olan gerçekten ödeme yapan ve sahtekar yani scam olmayan legit olan siteleri bulmak. Aşağıdaki yazıda gerçekten güncel ve ödeme yapan siteler toplanmış. Sadece bitcoin değil zen zec ve doge coin kazanabileceğiniz çok güzel siteler var
    https://medium.com/@yazilimgezegeni/beautiful-and-useful-sites-faucets-btc-doge-zen-zec-where-you-can-earn-crypto-money-regularly-22336d9077b5?source=userActivityShare-da6f86283e80-1610890882&_branch_match_id=link-879346971307378354

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis444 -- 17 Ocak 2021; 16:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu siteler Ponzi, size para yatırtmak için özendirici birçok seçenek sunuyorlar. Bedava verdikleri küçücük miktarlarla uğraşmaktan sıkılıp para yatırıyorsunuz. Giren para çıkan paradan yüksek olduğu müddetçe site hizmet vermeye devam eder, tersi olursa siteyi kapatıp gider. Freebitco.in sitesi var, saat başı bedava verdiği Bitcoin'i çekebilmek için aylarca siteye girmeniz gerekiyor ve bu sitede de şans oyunları var. Kazanma şansın diğer şans oyunlarına göre daha yüksek ama günün sonunda site kazanıyor. Bedava verdiği Bitcoinle insanları çekip yatırdıkları ya da kazandıkları parayı kumarda geri alıyorlar.

• Arkadaşlar yeni siteler buldum. Hepsinden litecoin olarak faucetpay üzerine küçük küçük topluyorum sonra biraz birikince binance üzerindeki cüzdanıma ücretsiz çekmiş oluyorum. Değerlendirmenizi öneririm. Makalede belirtilen tüm sitelerden anında çekimlerimi yaptım hiç bir sıkıntı yok. Bol kazançlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.