< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Favipiravir Favimol 200 mg Covid19 ilaç (2. sayfa)
-
-
Dostum,dr verdiyse cok sikinti yapmadan kullanin ilaci. Benim annem ve babama kan sivilastirici verdiler.ikiside 75 yas uzeri ve kronik hastaligi olan insanlar.onlar 10 gunde atlattilar kovidi.ilac faydadan cok zarar verecek olsa,dr bu tedaviyi vermez size.bu arada kan sivilastirici igneyi(oksapar 0,6ml)boyun ve akcigerde pihtidan dolayi bende 2 seneye yakindir sabah aksam yapiyorum.gunluk 12 tane farki hap iciyor ve 2 igne yapiyorum.kullandigim ilaclarin yan etkilerini okusaniz,plaquenili seker niyetine icersiniz inanin ki.yani dr unuza guvenin,size verilen tedaviyi sakin aksatmayin.bu surecte biraz agriniz sikintiniz olacak belki,ama ilacinizi duzenli icip,dinlenin.kisa surede normal hayata donceksiniz.simdiden gecmis olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
favipiravir japon menşeili bir ilaçtır.Birçok rna virüsünde bu ilaç kullanılır.yan etkileri plaquenil'e göre düşük ve daha güvenli.Bence kullanın son karar sizin tabi ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: khaLedAynı ilaç sayısıda aynı. Durumunuz nedir atlattinizmi herhangi bir belirti kaldımi. Forumda bir kaç kişi atlattıktan sonra bt çekilmiş herhangi bir tahrip kalıp kalmadığı için
Alıntıları Gösterdaha yeni geçti halen raporluyum. hissettiğim halsizlik var.baya ağır atlattım ama ben ateş ve solum sorunu vardım yakın zamanda bt çektireceğimi sanmıyorum. bt çekilen ortam çok riskli
-
Geçmiş olsun hemşehrim. Umarım en kısa sürede atlatırsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağolasın dostum, çok şükür iyiyiz hiç ağır bir durumumuz olmadı, bize göre sürecin en zor durumu ev karantinası 😁
Herkese verdikleri ilaç bu, kullanmadım diyen ne kullandığını söylesin bilelim biz de. Ek olarak kan sulandirici kullanmanız gerekebilir. Pıhtılaşma olabiliyor virüse yakalananlarda, oksapar vermişlerdi bana ve eşime 10 doz.
Bütün dert o olsun be hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Herkese verdikleri ilaç bu, kullanmadım diyen ne kullandığını söylesin bilelim biz de. Ek olarak kan sulandirici kullanmanız gerekebilir. Pıhtılaşma olabiliyor virüse yakalananlarda, oksapar vermişlerdi bana ve eşime 10 doz.Bize direk ilacı verdiler. Eşim kullanıyor kan sulandırıcı gibi hiç bişey vermediler. Ayrıca eşimden bende kapdim hastalığı dün den beri şiddetli kas ve kemik ağrıları çekmeye başladım. 184 aradık evde test talebinde bulunduk. Filasyon ekibi yoğunluğa göre sıraya aldılar. Ayrıca bugünde evde olup olmadigimizi teyt etmeye geldiler. Onlarada söyledik durumumu onlarda not aldıklarını söylediler. Bekliyoruz en korkdugum nokta ise evde bizlre beraber 3.5 yaşında kızımla ailecek izoledeyiz. Maske ile dolaşıyoruz evde kapı kolları ellerimizi sık sık alkol bazlı dezenfektan ile siliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SABAH 8 ADET AKSAM 8 ADET Mİ !
O ilacin yan dtki kismini iyice okuyun derim zira dibine kadar yaşama ihtimali yuksek. Ureme sisteminde bozukluk gibi bir yan etkisi yaziyordu galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Akordiyon
SABAH 8 ADET AKSAM 8 ADET Mİ !
O ilacin yan dtki kismini iyice okuyun derim zira dibine kadar yaşama ihtimali yuksek. Ureme sisteminde bozukluk gibi bir yan etkisi yaziyordu galiba.İlacın yan etki v.b gibi şeylerin yazdığı kağıt var önlü arkali olucak şekilde resmini cekdim hocam. Baya bı yan etkisi var galiba
-
Ailecek kullandık ananem ve dedem dahil 78 ve 80 yaş. Herhangi bir yan etkisini görmedik, bana bulaştıran iş arkadaşım 48 yaşında onda kan pıhtılaşması yapmış beyin kanaması geçirecekmiş enox diye kan sulandırıcı iğne alıp yapmışlar rahatlamış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X