Şimdi Ara

favori (Faul) !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler içinizde favori (faul) bırakanlar var mı??

Favori (faul) hangi tarz yüz hatlarına yakışır.uzun ya da kısa saç hangisinde güzel durur.

Ben sıfır kesiyorum şimdiye kadar hiç bırakmadım.Oval bir yüzüm var.Geçenlerde kendimden yaşca büyük bir beyfendide gördüm ve merak ettim.....

• Kulak memesinden 1 cm yukarıda bırak en ideali budur.
  • oval yüze gitmez faul bence.
    ama sağlam çıkıyor oradaki sakallarım dersen, saçlarını 3 veyahut 5 numara kestir, faulleri de aynı uzunlukta yap. kulak memesi hizasına kadar uzun olsun. Saç ve faul birleşik olacak yani, aynı uzunlukta. Anlatabildim umarım. Benim öyle ve memnunum. ANcak oval yüz hattına sahip değilim. Bi dene beğenmezsen kesersin faulleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

oval yüze gitmez faul bence.
    ama sağlam çıkıyor oradaki sakallarım dersen, saçlarını 3 veyahut 5 numara kestir, faulleri de aynı uzunlukta yap. kulak memesi hizasına kadar uzun olsun. Saç ve faul birleşik olacak yani, aynı uzunlukta. Anlatabildim umarım. Benim öyle ve memnunum. ANcak oval yüz hattına sahip değilim. Bi dene beğenmezsen kesersin faulleri.

Kafamda canlandırdım evet ama malesef benim seyrek çıkıyor fauller nedense.
  • Okul zamanı kulak memesinin başladığı yerde bırakıyorum.Saçımla beraber uzuyolar.Yaz olduğu için saçımın uzunluğu ile eş olarak indiriyorum aşağı şuan kulak memesinin bittiği yerde hatta fazla bırakmışım şuan biraz aşağıda.Bırak hoşuna giderse kesmezsin gitmezse kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 19 Ağustos 2010; 22:19:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.