Arkadaşlar ben ilk çıktığından beri fm oynuyorum ancak şu son iki oyununda bu olay çok aşırı gerçekleşiyor.Maçı çok iyi götürüyorum.Golü buluyorum ama 80li dakikalara geldiğinde kesin bir gol yiyorum maç berabere bitiyor.Bu hangi takıma karşı olursa olsun gerçekleşiyor.Ve gol attıktan sonra defansta yapsam atak yapmaya devam etsemde değişen birşey olmuyor.Sizdede bu varmı acaba? Not:En son patch yüklü.
ben öyle bişey farketmedim ama 5-g fark ta yapsan uyuzuna en zayıf takım bile bi tane sallıyo onu farkettim.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
ben öyle bişey farketmedim ama 5-g fark ta yapsan uyuzuna en zayıf takım bile bi tane sallıyo onu farkettim.
Aynen dediğinde oluyor
Aynıları banada oluyor rakip takım maç boyunca yaptığı tek atakla son dakikalarda gol buluyor , monitorü yumruklamamak için zor tutuyorum bazen :)
yanlız 11.2 le oyunu oynamışsan 11.1 le bir daha oynayamazsın.
hmm yani kayıtlı oyunla olmuyo, ya ztn yarım sezon mu ne geçti hocam 2 günlüğüne evde olmiycam ardından temiz bir şekilde, baştan başlarım çünkü böyle gitmez kafayı yedirdiler bana ilk 12-13 maç çok iyi gittik sonra habire kaybettik yani normal değildi lig sonuncusuna fln yenilmeye başladık.
yanlız 11.2 le oyunu oynamışsan 11.1 le bir daha oynayamazsın.
hmm yani kayıtlı oyunla olmuyo, ya ztn yarım sezon mu ne geçti hocam 2 günlüğüne evde olmiycam ardından temiz bir şekilde, baştan başlarım çünkü böyle gitmez kafayı yedirdiler bana ilk 12-13 maç çok iyi gittik sonra habire kaybettik yani normal değildi lig sonuncusuna fln yenilmeye başladık.
Bende yeni patch kurdum, her maç dağıttım ortalığı sonra bir duraklamaya girdim. Puan kaybetmedim ama o fırtına gibi parçalayan takımdan eser kalmadı. Preperation antremanıda yardımcıda. Neden böyle oldu anlamadım, kesin puan kaybı var ufukta.
yok ya patchte bişey var iyi başlıyosun hatta ingiltere 3.liginden bi takımı kupada bile eledim(npower league 1) sonra lig 21.sine fln 2-3 farklı yenilmeye başladım, hadi dedim 3-4 maç baktım yok yani umut bile yok.bi kere 2-0 öne geçtim bostona 80 den sonra 3-2 yaptılar yani bu futbolda kaç kere olur?
size tavsiye arkadaşlar eğer 11.1.1 patchiyle oynuyosanız fm 2012 ye kdr daha dokunmayın huzurlu bi şekilde oynayın.2.1 bir packinde bişeyler var ve çözümüde yok.
Oyuncular rehvaete kapılıyor olabilir.
Ben bu oyunda böyle bir şey yok zannediyordum. Ama var resmen.. Aynı taktikle oynuyorum 26. haftada şampiyonluğu garantiledim garantiledikten sonra hep gol yer yenilir oldum. 26. haftaya kadar toplam 7 gol yedim ardından bir maçta 4 gol yedim. Yani bundan dolayı olabilir
Ona göre maçı önde götürdüğünüzde riske girmemek için pas stilinizi shorter pozisyonunuzu da stick to position yaparsanız bir de time wasting'i de often yaparsanız sorun hallolur diye düşünüyorum