Şimdi Ara

Favori kanalların kaybolma durumu hala devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Teledünya bağlandı. Pozitek HD receiver ile geldi. Sormak istediğim güncellemeler ve kanal taratma olduğunda favori kanal listesinden bazı kanalların kaybolma durumu hala devam ediyor mu?

• Teledünya kullanan arkadaşlar, son bir kaç ay içinde böyle sorun yaşadınız mı?
  • Evet, sık sık yaşanan bir durumdur. Teledünya'dan nefret ettirecek bir durumdur.
    Kanallar güncellenince favori listeniz de karışmakta.
  • Bir çözüm okumuştum. Favori listesini tek seferde oluşturup, sonradan kanalları yukarı aşağı taşımazsak karışmıyormuş bu konuda bilginiz var mı?
  • Yok, bu konuda duyum almadım. Favori kanallarını çok sık oluşturmuşumdur. O kadar ki kanalları yukarı aşağı taşımama gerek kalmadan ezbere yerlerine oturtuyorum. Ama dediğiniz çözümü görmedim. Kanallar güncellenince kayboluyorlar ama yine de son defa dediğiniz gibi deneyeceğim, bakalım ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayx

Teledünya kullanan arkadaşlar, son bir kaç ay içinde böyle sorun yaşadınız mı?

Teledünya bu sorunla yakınen ilgileniyor.

Pek yakında Teledünya'dan çıkartılacak diğer kanallarla kimsenin favori göreceği kanal kalmayacak, favori kanal meselesi de kendiliğinden hallolmuş olacak. Rahat olun, adamlar çalışıyor. Yeşilçam, bebe tv, d-çocuk derken discovery de kervana katıldı. Çok yakında kökten çözülecek favori kanal sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.