Real Racing 3 ve Açılır Menü
Arkadaşlar, bir sorum olacak, çözümü bulamadım bir türlü. GT King Android TV Box cihazımda androi oyunları yükledim. Arabaları çok sevdiğimden Real Racing 3 de yükledim. Ama oyunun başlangıcında çıkan doğum ayı ve yılı girişini yapamadım çünkü açılır menü açılmıyor, cep telefonunda açılıyor.
Cihazda sıfır kurulum ile Android 9 bulunmakta.
Acaba bu Android cihazlarda uygulamaların açılır menülerin açılması hangi ayarla yapılıyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hangi Yürüme Bandı?
Merhaba,
Evde annem için bakıyorum. Yaşlılıktan dolayı yürümesinde biraz sıkıntı var, eğimli yolları çıkamıyor. O yüzden yürümeyi aksatmasın diye almayı düşünüyorum (özellikle kış şartlarında dışarıda yürüyemediği için de)
İki model arasında gidip geliyorum; Voit V-Fit ve Walkingpad R2.
Tabi ki Walkingpad katlanabilmesi özelliğinden tavsiyeler gelir ama katlanabilen ürünler daha narin olur, sık sık sorun çıkarır diye tahmin ediyorum.
Sağlamlık ve sorunsuzluk açısından hangisini önerirsiniz? Walkingpad tecrübesi yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ev için ses sistemi tavsiyesi
|
Vaillant Oda Termostatı
Merhaba arkadaşlar.
Seneler sonra emektar eski vaillant kombimize güle güle deyip yeni Vaillant eco TEC 256 5-3 Pro modelini aldık.
Hemen akabinde çok tavsiye edilen oda Termostatı almaya karar verdik. Resmi olması açısından yine vaillant düşünüyorum. İki model arasında kaldım. Modülasyonlu kablosuz Vaillant calormatic 370f ve Wifili Modülasyonlu Eralax Modeli.
Sorunsuz, rahat kullanım açısından hangisini tavsiye edersiniz? Wifili modelin bağlantı sıkıntıları yaşatması açısından diğer wifi siz kablosuz Model olan 370f mi tercih etmeli?
Şimdiden teşekkür ederim.
Fcb Tuner
|
Enigma2 Tavsiyesi
Arkadaşlar, araştırmalarım sonucunda iki model arasında kaldım.
1) OCTAGON SF8008 Combo modeli (Hisilicon Hi3798MV200 Huawei Çipli)
2) GigaBlue UHD UE 4K (BCM7252S Broadcom Çipli)
Özellikleri birbirine yakın, lakin işlemci aklımı kurcalamakta. Birçok yerde Broadcom çipli uydu cihazların göründüsü daha güzelmiş diye okudum, doğru mudur? Almışken daha iyisi almak mantığıyla hareket edersek çipi yüzünden Gigablue tercih mi edilmeli fiyat farkına rağmen.
Tecrübelerinize göre hangisi tercih edilmeli?
DVB-C ve DVB-C/T tuner
Arkadaşlar uzun zamandır Teledünya için kullandığım Next HC-12 uydu cihazını değiştirmeye karar verdim. Bu cihazın tuneri DVB-C (normal uydu anteni girişi gibi). Yeni almak istediğim Octagon SF8008 Combo modelinde de DVB-C var ama DVB-C/2 türü tunermiş. Bunun girişi uydu anteni girişine hiç benzemiyor.
Bu durumda ben bu DVB-C/T2 tuner girişinde Teledünya bağlantısı yapabilir miyim? Kablonun DVB-C soketini DVB-C/T2 soket türü ile değiştirirsem olur mu?
Çift tunerli pip özellikli uydu alıcı
|
|
|
ASUS M4A89GTD PRO, AMD Athlon X4 640, Zalman GS1200, 8 GB DDR3 1600 Mhz Corsair, Seasonic M12 II 620W 80+320+500 GB Samsung HDD, NEC 3520 DVD-RW, Samsung Sync Master 932B, 2 TB WD Elements, Philips PFL3258K, Minix Neo X7, Samsung 1 TB harici disk, WD Elements 2 TB harici disk, Samsung 2 TB harici disk |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 582
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 25.769 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware