Şimdi Ara

PSU ve Gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki Seasonic M12 II 620W PSU, eski sistemim olan ASUS M4A89GTD PRO + AMD Athlon X4 640 + Asus Radeon RX550 + 8 GB DDR3 + 240 GB SSD + WD Elements 2 TB i karşılıyordu. Biraz da disk manyağı olduğum için ilave 3-4 disk takardım, 2 tanesi HDD Dock vasıtasıyla, diğerleri anakartın Sata girişlerinde takılı idi.

Bu sistemi imzamdaki Asus ROG Strix B550-F Gaming WiFi II + AMD Ryzen 5 5600G + 16 GB DDR4 + 500 GB Kingson nvme SSD ile güncelledim.

PSU güncellenmiş yeni sistemi ve harici diskleri çalıştırabiliyor, çalıştırmasında sorun yok gibi. Ama disklerde şöyle bir durum yaşıyorum. Bir disk açılışta gözüküyor, sonra arada kaybolup gidiyor. Bu diske işlem yaptığımda da çok yavaş, hatta duruyor ve kayboluyor. Acaba bu sorun PSU'nun gücüyle mi HDD nin ömrüyle mı alakalı?

• Psu watt'ı fazlasıyla yeterli. Hdd ömründen daha çok Windows ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum. Belki bağlantı kabloları tam yerine oturmamışta olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler,

CrystalDiskİnfo programı ile tarama yaptığımda bir diskte kırmızı renk ile "Kötü" ibaresi var. "Yeniden Konumlandırılan Kesim Sayısı" bölümü sorunlu gözüküyor. Bir çözümü var mıdır disk tamir programlarıyla?

Tam da o disk kaybolup giden disk idi. Demek ki PSU'nun günahı yokmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.