Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Favori Mid Herolariniz ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

ezrealide mid şampiyonu yaptınız ya helal olsun size

Mid ap olması şartmı ?

değilmi sence ?

değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanubS9

Beyler güzel bi mid herosu almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz herolar neler

Katarina - Ahri - Twisted Fate - Galio ve tabii ki Diana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerfalcon -- 11 Aralık 2012; 15:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryze akali
  • Lee Sin (ciddiyim iyi gidiyor)
  • LeBlanc, Annie ve Ahri
  • Syndra
  • bu sıralar akali,kata nadiren diana
    onun dışında bir zamanlar sürekli swain oynardım , iyi domine edebilecek karthus var
  • Nidale Morgana Ryze
  • Fizz , diana diana oynaması çok basit zaten fizzde biraz e üstünde çalışırsan midde seni kolay kolay kimse yenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

asen yenisin galiba ezreal ilk ciktiginda phreak spotlighti midde tanitiyordu w skill i takim arkadaslarina heal atiyordu bir nevi support apc tarziydi ama phreak yinede midde ad oynuyordu diye hatirliyorum

kardeşim şuanki metadan bahsediyorum bi rework gelir amumuyu adc yaparlar mesela böyle şeyler olabilir ezreal mid gidebilir ama asıl mevkisi botlane dir adc dir bunu anlatmaya çalısıyorum mide ad heroyla gidilir diyen arkadaşında lvl i düşüktür apc olmadan kim vurcak hasarı adamlar armor çıkar öyle bakarsınız

• @ColdHeart
    Mid de suan veya oncesinde Talon, Cait, Leesin gibi herolar denenmis ve oldukca da basarili olmustur. Tavsiye ederim.
  • Malzahar Cassiopeia
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

asen yenisin galiba ezreal ilk ciktiginda phreak spotlighti midde tanitiyordu w skill i takim arkadaslarina heal atiyordu bir nevi support apc tarziydi ama phreak yinede midde ad oynuyordu diye hatirliyorum

kardeşim şuanki metadan bahsediyorum bi rework gelir amumuyu adc yaparlar mesela böyle şeyler olabilir ezreal mid gidebilir ama asıl mevkisi botlane dir adc dir bunu anlatmaya çalısıyorum mide ad heroyla gidilir diyen arkadaşında lvl i düşüktür apc olmadan kim vurcak hasarı adamlar armor çıkar öyle bakarsınız

sende çık last whisper vs. sanki armor olunca bitiyor mu her şey apc olarakta gidilebilir ap ezin dfg+ e + w combosunu yakaladığında adc ye tek atıyor

• Nida,tf,ori
  • Cho'gath.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diana , ahri , cassiopeia , orianna
  • eveylnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Cho'gath.

Ranked maçlarda asla cho ile mid gitmem, güvenemem o kadar ama normal maçlarda mid bana kalırsa seçtiğim herolardan biridir. 6 level'dan sonra her lane'e gang gidişimde q+w ve r ile son vuruş sayesinde kill alıyorum ya da qwr combosu çekip kill'i lane elemanlarına armağan ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Cho'gath.

Ranked maçlarda asla cho ile mid gitmem, güvenemem o kadar ama normal maçlarda mid bana kalırsa seçtiğim herolardan biridir. 6 level'dan sonra her lane'e gang gidişimde q+w ve r ile son vuruş sayesinde kill alıyorum ya da qwr combosu çekip kill'i lane elemanlarına armağan ediyorum

Bana anlatmana gerek yok toplamda 1000 maçım varsa rahat 400ü chogathla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.