Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Favori Mid Herolariniz ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: ColdHeart

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: ColdHeart

ezrealide mid şampiyonu yaptınız ya helal olsun size

asen yenisin galiba ezreal ilk ciktiginda phreak spotlighti midde tanitiyordu w skill i takim arkadaslarina heal atiyordu bir nevi support apc tarziydi ama phreak yinede midde ad oynuyordu diye hatirliyorum

kardeşim şuanki metadan bahsediyorum bi rework gelir amumuyu adc yaparlar mesela böyle şeyler olabilir ezreal mid gidebilir ama asıl mevkisi botlane dir adc dir bunu anlatmaya çalısıyorum mide ad heroyla gidilir diyen arkadaşında lvl i düşüktür apc olmadan kim vurcak hasarı adamlar armor çıkar öyle bakarsınız

sende çık last whisper vs. sanki armor olunca bitiyor mu her şey apc olarakta gidilebilir ap ezin dfg+ e + w combosunu yakaladığında adc ye tek atıyor

bişi dediğim yok haklısın ama yinede apc şart gibi bişey mesela garen amumu malphite bunlar armor çıktımı bilirsiniz ölümsüz gibi oluyolar :D gerçi m.resiste çıkıyolar ama apc bulunması bence herzaman iyidir orianna gibi takıma faydalı şampiyonlar özellikle :D bide ezreal adc olarak daha faydalı bence tek comboda adc götürebilicek biçok apc var zaten ^^

• Ezreal!!

tabi ki de değil. cassiopeia <3 mucuk mucuk
  • Anivia ve orianna
  • earlysi kötü olmayan bütün range heroları.
  • Mordekaiser. Ne kadar feedlersen feedle; farm yaptığın sürece oyun sonunda oyunu kazandırıyor. En azından takım berbat değilse.
    Ahri. Gerçekten çok eğlenceli ve çok iyi bir hero.
    Orianna. O topu ile yapabildiklerimiz... Ultisi olsun kalkanı olsun her türlü gidiyor.

Bu üçü favorim. Bu üçünün arkasındansa Cho'gath, Anivia ve Zilean geliyor.
  • Ahri
    Orianna
    Akali
    Cassiopeia
    Kennen
    Fiddlestick

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana Ahri Zyra Orianna Lux Eve sevdiklerimdendir ama beceremediğimin olmadığını düşünüyorum
  • Karşıma ne zaman katarina,ahri,ziggs gelse kaybediyoruz.
  • Orianna, Cassiopeia, Ahri, Syndra, Anivia, Zyra, Xerath, Morgana.

Ne kaldı diyeceksiniz ama bunlar dışında mid'te fazla oynadığım karakter yok şimdilik.
  • mid pek oynamam ama bazen kimse mid gitmek istemediğinden dolayı irelia ile atlıyorum hemen mide.Yapman gereken 6 lwl e kadar kule altı kas sonra kurtuluşu yok zaten karşıdakinin :).O ölünce de topa yardıma gidersin oyun senindir :D
  • syndra,zyra,cassiopeia
  • Diana - Gragas ve Brand
  • Midde karşıma nidalee geldimi oyunu çok rahat domine edebiliyorum minionların arkasında bekleyerek. Ziggs aldınmı ağlatırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesım eer ap herosu arıyosan veigar ıyı ellerde efsaneler yaratır fakat yavas oldugundan belırlı oyulardan sonra sıkılabılırsın tavsıyelerım
    swain - fizz - diana - vladimir - brand denıyebılırsın

• Nidale top bot farkedmiyor :D heryerde görüyorum

kassadin mid de ilk 15 dakka falan iyi sonra iş yapamaz

tf de iyi olabilir kulenin dibindeki adama bi sarı kart adam geçmiş olsun :D
  • synra-orianna-ahri-lb-annie-malzahar-cassi-elise-talon(!)-eve-diana-swain-zyra bazende fizz ve ryze
  • orianna ile her oyunu taşırım :) fakat favori şampiyonum Nidalee

• Pantheon.
  • Ahri diana

• Mordekaiser. Kazanmak istiyorsam Morde alirim. TF'de E spam yapmak yetiyor.

Orianna'yi da severim hatta cok severim. :) Ama bir turlu beceremedim ayrica bir sure sonra sıkıcı gelmeye basliyor. Karsi taraf tanky olunca oynayamiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.