Şimdi Ara

Favori Pokemonunuz [SS'lerle Destekli] [Video Eklendi] [Ash Vs Gary Eklendi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
3
Favori
13.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Favori Pokemonunuz [SS'lerle Destekli] [Video Eklendi] [Ash Vs Gary Eklendi]

Favori Pokemonunuz [SS'lerle Destekli] [Video Eklendi] [Ash Vs Gary Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 31 Ağustos 2011; 19:28:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanManas

Ötesi Yok.

dağılın.

• ONIX

ayrıcada pikachudan nefret ediyorum artık hem fotomontaj hemde birçok çeşitli ürünü yapıldı artık baydı diyebilirim

• Next-gen pokemonları koymayın beyler. Bu arada yeni bir pokemon oyunu yapılsa gelişmiş grafiklerle.. Çok iyi olur.
  • Ben bu seriye yeniden başlıyorum hacılar ben çok küçükken sabahın erken saatlerinde kalkar saatini ezberler annemi çiğnemek uğruna açardık

ölçüsüz.
  • Next gen derken ?Umarım sadece 1.seri pokemonlar koyun demiyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYouBeMyDoctor?

BENCE POKEMON ALEMİNİN EN ŞİRİN POKEMONU :)

Togepi sonunda şöyle bir şey oluyormuş:

• quote:

Orijinalden alıntı: veli56

alıntıladığın arkadaş sana cevabını vermiş?

her dönem yeni yeni pokemonlar çıkıyo,her biri kendi bölgesine göre efsanevi güçlü pokemonlar oluyo.Mesela şu an bilmem kaç bininci sezonda (black -white ) ash ve pikaçu (ve ash hala 10 yaşında ! ) bitane Zekrom diye pokemon var ve sezonun en güçlüsü.bunun kıyaslamasını yapmak olmaz.fakat cocukluğumuzun pokemonları bir başkaydı..pidgey si squirtle ı,bulbasaur..şimdi 500 pokemon olmuş..pehh

Sen yeni nesil izleyen cocuklardansa seni bilemeyiz o yüzden ilk pokemonlar diyoruz

Mew tüm pokemonlardan güçlüdür.Pokemon tanrısını katmıyorum çünkü dünyayıda o yaratmış o yüzden

İlk 4 nesil içindeki en güçlü Pokémon Arceus'tur. Nokta.
    En sevdiğim nesil birinci nesil fakat en sevdiğim Pokémon Snivy'dir yani 5.nesil bir Pokémon. Birincileri sevip sayıp diğerlerini yoksaymak saçmalıktan başka birşey değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Next-gen pokemonları koymayın beyler. Bu arada yeni bir pokemon oyunu yapılsa gelişmiş grafiklerle.. Çok iyi olur.

Nesi varmış geri kalan nesillerin ? İzlemeye devam etseydin kardeşim, allah allah yahu onlar da Pokémon serisinin bir parçası !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Eylül 2011; 0:33:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

alıntıladığın arkadaş sana cevabını vermiş?

her dönem yeni yeni pokemonlar çıkıyo,her biri kendi bölgesine göre efsanevi güçlü pokemonlar oluyo.Mesela şu an bilmem kaç bininci sezonda (black -white ) ash ve pikaçu (ve ash hala 10 yaşında ! ) bitane Zekrom diye pokemon var ve sezonun en güçlüsü.bunun kıyaslamasını yapmak olmaz.fakat cocukluğumuzun pokemonları bir başkaydı..pidgey si squirtle ı,bulbasaur..şimdi 500 pokemon olmuş..pehh

Sen yeni nesil izleyen cocuklardansa seni bilemeyiz o yüzden ilk pokemonlar diyoruz

Mew tüm pokemonlardan güçlüdür.Pokemon tanrısını katmıyorum çünkü dünyayıda o yaratmış o yüzden

İlk 4 nesil içindeki en güçlü Pokémon Arceus'tur. Nokta.
    En sevdiğim nesil birinci nesil fakat en sevdiğim Pokémon Snivy'dir yani 5.nesil bir Pokémon. Birincileri sevip sayıp diğerlerini yoksaymak saçmalıktan başka birşey değil.

quote:

Next-gen pokemonları koymayın beyler. Bu arada yeni bir pokemon oyunu yapılsa gelişmiş grafiklerle.. Çok iyi olur.

Nesi varmış geri kalan nesillerin ? İzlemeye devam etseydin kardeşim, allah allah yahu onlar da Pokémon serisinin bir parçası !

haha bunu başka konularda en güçlü pokemon kim diye soran kişi söylüyor.Ordan cevabı archeus olarak alınca da bize burda biliyor havası yapıyor.Liseli ergen detected nokta.

• quote:

pokemon black/white
  • quote:

haha bunu başka konularda en güçlü pokemon kim diye soran kişi söylüyor.Ordan cevabı archeus olarak alınca da bize burda biliyor havası yapıyor.Liseli ergen detected nokta.

Madem okuyorsun, tamamını oku. "Biliyordum ama emin olamadım" Emin olamadım çünkü bunu öğreneli yaklaşık 2 ay geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Eylül 2011; 0:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYouBeMyDoctor?

/>

nede benzio katy perry'e
  • Arkadaşlar Cidden şu son sezon Pokemonları çok Sıvama olmuş bence Bi Squirtle Bulbasaur Değil yani
  • Pokemonu pek sevmezdim Beyblade'ciydim ben

wallpaper ^^
  • Bir de bu pokemon vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Pokemonu pek sevmezdim Beyblade'ciydim ben

kai hitawari
    şimdiki beybladede oda yok

• Konu üstte
  • Türkiye'de yayınlanan versiyonundan bildiğimiz pokemonların olduğu oyun hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.