Şimdi Ara

Favori Tier Setiniz Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    warrior prot t6, elinde de bulwark of azzinoth. ben bu kadar karizma bi tank seti görmedim. t6 kafalığı harika, kalkan da harika
     Favori Tier Setiniz Hangisi ?

hunter için de t5 en güzeli gibi. burda bütün tierlar var t5e kasıyorum ben

hunter için güzel ranged ve weapon neler var acaba oralara ne kassam kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 1 Eylül 2011; 19:34:31 >

• WARIOR T3 sahip olmaya başladigim anda patch geldi TBC hala icimde ukdedir ORC umun üstünde görmeyi encok istediğim settir t4,t5,t6 gördü kendisi ama t3 ün yeri bambaşka Wariorlar hak vericektir bana.
  • Oyuna ilk başladığım zamanlar scholomance yaparken bosslardan birinde takıldık, geçemiyorduk gear zayıf diye. O zamanki zorluk o derece yüksekti işte :=) Ben grupta tanktım, rogue dedi bekleyin mainle geleyim diye. Undead warriormuş karakteri, içeri bir girdi simsiyah bir zırh var üstünde. Full T3 dizmiş çocuk. O seti ilk o zaman gördüm(o dönem herkeste tier yoktu), müthiş bir görünüşü vardı, ağzım açık kalmıştı.

Beni etkileyen diğer bir set PriestT5 seti...

• Bu da priest T6 omuzluğu. Cloth userlar görünüşü için isteyebilirler, bence güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Bu da priest T6 omuzluğu. Cloth userlar görünüşü için isteyebilirler, bence güzel.

Oyundaki en cool omuzluk bana göre. Aşığım o omuzluklara

• valla ne güzel soyledin tier gördükmü belli belirsiz küfürler cikardi azimizdan ooo wuuu gibi nidalarla karsilardik tier 3 leri :)
  • Shaman t7 raid set hoşuma gidyodu benim birazda t6 ve t2 onları ozamandan buzamana sakladım bankada

Acaba raid setler ile pvp setleri şekillendirilebilicekmi bilgisi olan varmı yoksa sadece raid sete raid setmi ?
  • Pally T10, Özellikle kafalık kapalı olsaydı daha güzel olurdu.

• t6 lock kanatlandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodmourne

t6 lock kanatlandırır

aynen oda güzel bir setti çok şekil aciliyordu kanatlar :)
  • mage için en iyi set hangisi sizce?şuan t6 farmlıyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

mage için en iyi set hangisi sizce?şuan t6 farmlıyorum bakalım

Tier 2'ye de bir bak derim. Benim en sevdiğim setler t6 ve t2 zaten mage için :)
  • eskiden aldığımız gear a göre tabard takıyorduk artık sevdiğimiz tabarda göre gear takıcağımıza göre benim tabard of the lightbringerın yanına hunter T5 veya T8.5 gider heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

mage için en iyi set hangisi sizce?şuan t6 farmlıyorum bakalım

bencede Tier 6
  • druid icin yokmu öneriler yukardaki hosuma gitmedi
  • Hunter için beastmaster.

Diğer setlerin çoğu güzel bile değil.

Özellikle warlocklara paladinlere warriorlara priest lere roglara o kadar güzel setler olduki bugüne kadar. Çoğu hunter seti güzel bile değil, çirkin.
  • Hadi Bakalım T13 lerde geldi... ilk warrior...

• Öncelikle buradan blizzardta çalışan ve armorları tasarlayan tiplere iki çift sözüm var. Sizin ben taa..........

Şu t13 warrioründe kafalığına deathwing çenesi olmasından başka hiçbir numarası yok görüldüğü gibi. Gerek renklendirme gerek omuzların eski warlock tierdan araklanmış mesh üzerine oturtulması. Yani kısaca yine kolaya kaçma yine tembellik yine sıfır yaratıcılık.

Yeter la boynuz boynuz boynuz...Warriorün t1 den bugüne kadarki setlerinin %90 boynuzludur. Başka koyacak birşey yokmu... İlla ejderha yada demon kılığındamı dolaşmak lazım.. 6 yıldır aynı b.k.

Bazı dönemler nadirende olsa güzel tier tasarımları çıkmıştır.Herhalde arada sırada yaratıcı birileri tavsiye veriyor yada işe girip çıkıyor. Ama genelde hüsran.

Şimdi warrior t13üne bakılırsa 4.3te bizi yine raidin konseptine yönelik armorlar bekliyor. T12 de paladine bildiğin warlock,mage seti gibi robelu alevli malevli, bir set verildiğini görünce ana avrad gittiydim.Yine sövecem gibi duruyor.

Bu arada favori setlerim Rogue Deathmantle (t5) ve Paladin Lightbringer (t6) setleridir. Classların karakterine uygun yaratıcı setlerdi.

• blizzard bu tier setler icin ne zaman oyuncuyu tatmin eden setler yapmaya başlıcak çok merak ediyorum bozuk saat gibi günde 2 kere doğruyu göstermek insanı tatmin etmiyor yakışmıyor valla blizzardda boyle bi warior seti hiç yakışmamış.
  • Death wingin human formunun zırhı işte. En mantıklı zırh ve bence gayet güzel olmuş. Önünüze gelen her şeyi eleştirmeyi amaç edinmişsiniz kendineze. Zırh tasarlamak kolay bir iş değil kaldı ki T13 diğer setlere göre çok iyi bir set olmuş. Beğenmeyenler için Transmogrification seçneği eklenmiş. Daha ne yapsın adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.