Şimdi Ara

Favori Yazarınız Kimdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ihsan oktay anar

her ikisi de çok fantastik yazıyor
  • Puslu Kıtalar Atlası, Kitab-ü Hiyel, Amat, Suskunlar (kısaca bütün kitapları ) gibi harika eserlerin sahibi İhsan Oktay Anar.
  • Carter Dickson : Eski tip polisiyenin açık ara en ustasıdır.
    Grange: Cinai tekniği olağanüstüdür.
    Glenn Meade: Son romanlarında kendini tekrarlasa da ilk romanları tarihi macera ile mükemmel harmanlamıştır.
    Maxime Chattam: Cinayet romanlarında otopsiyi üst seviyeye taşır.
    Jeff Abbott: Kaçış-kovalayış tarzında ondan daha ustasını okumadım.
    Tess Gerritsen: Tıbbi polisiyede üstüne yok.
    John Hart ve Harlan Coben: Psikolojik gerilimde okumadan geçme.
  • Sırasıyla Ali şeriati,dostoyevski,tolstoy,maksim gorki favorilerimdir.Yine sırasıyl 5,2,1,2 tane kitaplarını okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Carter Dickson : Eski tip polisiyenin açık ara en ustasıdır.
    Grange: Cinai tekniği olağanüstüdür.
    Glenn Meade: Son romanlarında kendini tekrarlasa da ilk romanları tarihi macera ile mükemmel harmanlamıştır.
    Maxime Chattam: Cinayet romanlarında otopsiyi üst seviyeye taşır.
    Jeff Abbott: Kaçış-kovalayış tarzında ondan daha ustasını okumadım.
    Tess Gerritsen: Tıbbi polisiyede üstüne yok.
    John Hart ve Harlan Coben: Psikolojik gerilimde okumadan geçme.

Teşekkürler hocam bilgilendirmelerin için. Tarzın benimkiyle çok zıt, kaçış kovalayış üzerine yazan yazarı ve grangeyi değerlendireceğim.
  • Yabancı: Maksim Gorki
    Yerli: Yaşar Kemal
  • Tolstoy
    Yaşar Kemal
    Ihsan oktay anar

• Dostoyevski

• Açıcası bütün yazarlara saygım sonsuz.
    Severek okuduğum çoğu eserin yazarı ile aramda bir bağ kurarım - iyi ya da kötü - bu yüzden bir tane favorim yok birden fazla var.
    Yalnız içlerinden birine bana bu büyülü dünyanın kapılarını açtığı için daha fazla bir minnet duyuyorum.
    Charles Dickens
    Çocuk yaşta bana kitap okuma sevgisini kazandıran adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

Açıcası bütün yazarlara saygım sonsuz.
    Severek okuduğum çoğu eserin yazarı ile aramda bir bağ kurarım - iyi ya da kötü - bu yüzden bir tane favorim yok birden fazla var.
    Yalnız içlerinden birine bana bu büyülü dünyanın kapılarını açtığı için daha fazla bir minnet duyuyorum.
    Charles Dickens
    Çocuk yaşta bana kitap okuma sevgisini kazandıran adam.

Hay yaşa hocam çok iyi ifade etmişsin bakış açını. Her yazara bir şeyler borçluyuz dediğin gibi hepsine saygımız sonsuz. Dostoyevskiyi sana şiddetle tavsiye ediyorum, Charles'ı dikkate alıyorum biraz bakınayım. Şans dolu yıllar dilerim :)
  • Tolkien:Orta Dünya yı yarryığı için bu kadar ayrıntılı ve mükemmel dünya bir daha gelmez.George Martin nin evrenide geniştir ancak orta dünya bir tık daha yukarıdadır

• Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
    tolkien kitaptan da fazlasını yazmıştır
  • J.R.R Tolkien
    Apayrı bir dünya yaratmış.Hayranlık duyuyorum eserlerine.İthaki`nin şu 12 kitaplık Orta Dünya Tarihi kitaplarını çevirmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

• Sir Arthur Conan Doyle, dünya tarihinin en zeki adamlarından biriydi bence çok farklı bir zekaya sahip bir yazar ve karakteri 19.yy dan kıyamete kadar hep tanınacak bir isim. Favori yazarımdır.
  • Hakan günday okurken aldigim tat cidden çok başka onun dışında grange ahmet ümit gib yazarları da okumaya çalışırim polisiye turu için oldukça iyiler zülfü livaneli psikoloji türünde çok başarılı aklıma şu an için bunlar geldi

• Zülfü Livaneli

• Kesinlikle Sartre. Kendime bakışım, hayata bakışım, olaylara bakışım, cümlelerim, ne varsa hepsi, sartre'dan etkilenmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk yazarlardan
    Zülfü Livaneli'nin yeri bende çok ayrıdır.
    Kalemine ve her kitabında bende bıraktığı duyguya bayılıyorum diyebiliriz :)

Yabancı olarak
    John Verdon - Kitaplarına son olarak etkileyici bir bölüm yazmayı pek başaramasa da kitaplarındaki polisiye, gizem ve gerilim beni etkiliyor.
    Dan Brown - Tartışmasız :)
    Glenn Meade - Kalemi çok sağlam yazarlardan biridir benim için. Polisiye, gerilim, macera her şeyden var az biraz
  • Türk yazarlardan
    Cenk Enes Özer ve Hasan Uzun

Yabancılardan
    JK Rowling
    Dan Brown
    Victor Hugo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.