Rol favorinden çok daha iyi bir itemdir bir taneyle bile takaslayamazsın! O takası kaçırmışsın yazık olmuş
quote:Orjinalden alıntı: lord_of_the_rings ne dual rol'u oglum , rol bundan daha pahalı ve daha sağlam item bi tane bile vermezler oglunun babasina .... bu forumda boq oldu valla
quote:Orjinalden alıntı: saddamx ne dual rol u yaa sen 1 tane rol almak için 2 tane favorin vermen lazım kaçırdın güzelim takası saol düsüncen icin ama üste para koyup birazda item werip aldim dual rolu Hayatında Favorin görmeyen adamlar gelmis yorum yapiolar ZZZZzzzzzzzz
quote:Orjinalden alıntı: upasaoglu Eğer dual rola takasın gerçek ise hayırlı olsun ama pek inanmadım Foverine dual rol mü almış? 'lol'
quote:Orjinalden alıntı: Kugelfung quote:Orjinalden alıntı: saddamx ne dual rol u yaa sen 1 tane rol almak için 2 tane favorin vermen lazım kaçırdın güzelim takası saol düsüncen icin ama üste para koyup birazda item werip aldim dual rolu Hayatında Favorin görmeyen adamlar gelmis yorum yapiolar ZZZZzzzzzzzz eminim üste verdiğin itemlerle 3-4 tane daha favorin alırdın eğer doğruysa dual rol aldığın güzel takas olmuş bide üste neler verdiğini söyler misin?
quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Favorin bu... Bence daha başka itemlerde ise... Yolmuşken tam yol... Way be sercan sen bu kadr resmi nerden buluyon Bide $u MSN'ini ac
quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle güzel teklif ver bencede onlarla md+8 ve uzerine bişeler daha alabilirisin gibi Önce yazıları oku ondan sonra yorum yap adam vermedim diyor sen hala yorum yapıyorsun
quote:Orjinalden alıntı: saddamx quote:Orjinalden alıntı: Kugelfung quote:Orjinalden alıntı: saddamx ne dual rol u yaa sen 1 tane rol almak için 2 tane favorin vermen lazım kaçırdın güzelim takası saol düsüncen icin ama üste para koyup birazda item werip aldim dual rolu Hayatında Favorin görmeyen adamlar gelmis yorum yapiolar ZZZZzzzzzzzz eminim üste verdiğin itemlerle 3-4 tane daha favorin alırdın eğer doğruysa dual rol aldığın güzel takas olmuş bide üste neler verdiğini söyler misin? pp+ep+ms+7+walky helmet
quote:Orjinalden alıntı: *SaGoRaP* quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Favorin bu... Bence daha başka itemlerde ise... Yolmuşken tam yol... Way be sercan sen bu kadr resmi nerden buluyon Bide $u MSN'ini ac Favorin benim favorim...