Şimdi Ara

Fax Modemle İlgili Ödev!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. DonanımHaberdeki ilk mesajlarımda soru sormak istemzdim ama kısmet... neyse

Benim Bu ayki staj raporum: Fax Modem nedir,mimarisi(gelişimi(adsl modem'e kadar olan)),yapısı nedir?

Bu konuyu hazırlamak Fakat internette Google yardımcım olamadı elinizde bunların hepsi olmasa da fax modemle ilgili bir döküman var ise benimle bu konu altında paylaşırmısınız?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benihatirla -- 5 Ekim 2006; 10:28:12 >

• fax modem hem fax çeker hemde telefon hattıyla internete bağlanmanı sağllar bağlandığında kimse sana ulaşamaz gerisini sallarsın..
  • iide döküman lazım bana yaa en az on sayfa hazırlamam lazım bunun devamını sallarım ama 10 sayfa etmez abuk zubuk bir şey çıkar ortaya bende biliyorum fax modemle ilgili bir çok şey fakat döküman arıyorum sen genede paylaşımın için sag ol fax modemle ilgili elinde döküman olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Modem bu işini görür kolay gelsin...
  • sewger Teşekkürler Bu bilgiler fazlasıyla yeterli fakat elinde olanlar gene de paylaşsınlar benim dışımdakilerin de işine yarayabilir.

sewger tekrar tekrar Teşekkürler

edit

sewger hocam bu bilgileri kabul etmedi yaaa başka bir dökümanı yada bildiği adresi olan arkadaşım var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benihatirla -- 5 Ekim 2006; 13:16:54 >
  • Hadi ama yaaa kimsede yoqkmu bununla ilgili döküman. staj raporum bu çok önemli arkadaşlar yardım edin. Help!
  • maalesef bulduğum en geniş açıklamalı bence bunu kabul etmesi lazım zaten istediğin kadar arat bulamazsın nette ancak kitaplardan toplayabilirsin eğer bulabilirsen kitaplarını kolay gelsin

yine teklif et söyleyin hocam nette bundan başka yokki varsa söyleyin bizde bilelim var ama kısa kısa en uzunu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewger -- 5 Ekim 2006; 16:41:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşuna mı ödev veriyoruz diyor bulacaksın :S ya ama olmass ki nereden bulacağım.
    sewger'dan başka yardım edebilecek arkadaşım yoqk mu yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.