Şimdi Ara

Faxconn G31MX-K Anakartına R7 240 UYARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın 500w ye güç kaynağı alıyorum ama aklımda sorular kaldı anakartım bu ekran kartını açarmı faxconn oldugu için malum kötü lütfen açılsın oyunları kötü oynamaktan bıktım.
    İntel core 2 quad @8200 2.33 ghz 4 çekirdek
    4gb ram
    hd 5450 ekran kartı

Faxconn G31MX-K Anakartına R7 240 UYARMI ?

• r7 240 uyar sisteme içiniz rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

r7 240 uyar sisteme içiniz rahat olsun

çok teşekkür ediyorum umarım uyar yani ramler filanda uyarmı bazıları anakart faxconn oldugu için her ekran kartı uymaz dedile rr7 240 2 gb 128 bit olanını alıcağım
  • Uyar bi problem çıkmaz ama psu düşük wattsa minimum 500w bi psu oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Uyar bi problem çıkmaz ama psu düşük wattsa minimum 500w bi psu oneririm

Hocam watt yetiyor zatende anakart uyumlumu onu cevaplayında sonrası kolay
  • Uyar bi problem çıkmaz demiştim. %100 uyar istisna yok.
  • Normalde uyar ama faxconn bagzı anakartlarında bios guncelleme yapmadan göruntu vermeyebilir. Daha önce h61 cipsetli anakarta r7 265 ekran kartını çalıstırmamıstı. Bios guncelleme ile çalıstırdı. Bilginiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Normalde uyar ama faxconn bagzı anakartlarında bios guncelleme yapmadan göruntu vermeyebilir. Daha önce h61 cipsetli anakarta r7 265 ekran kartını çalıstırmamıstı. Bios guncelleme ile çalıstırdı. Bilginiz olsun.

güç kaynağı elime geçti ama ekran kartını kendim takamadıgım için bilgisayarcıya taktıracağım onda görüntü vermezse bios güncellermi yoksa boş almışsın s.git mi der
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekocangs554

quote:

Normalde uyar ama faxconn bagzı anakartlarında bios guncelleme yapmadan göruntu vermeyebilir. Daha önce h61 cipsetli anakarta r7 265 ekran kartını çalıstırmamıstı. Bios guncelleme ile çalıstırdı. Bilginiz olsun.

güç kaynağı elime geçti ama ekran kartını kendim takamadıgım için bilgisayarcıya taktıracağım onda görüntü vermezse bios güncellermi yoksa boş almışsın s.git mi der

Bios günceleme biraz riskli bir iştir herhangi bir hatada anakart calısmayabilir. Eğer işinin ehli ise zaten sana bilgisini verir ek bir ücret ile yapabilir. Bilgisi yok ise yapmayabilir.

Herseyden önce ekran kartını bir takın bakalım göruntu gelicek mi ona göre bir yol izlemek daha dogru olur ama foxconn giriş seviyesi anakartların cogunda bu sorunlar oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekocangs554

quote:

Bios günceleme biraz riskli bir iştir herhangi bir hatada anakart calısmayabilir. Eğer işinin ehli ise zaten sana bilgisini verir ek bir ücret ile yapabilir. Bilgisi yok ise yapmayabilir.

Herseyden önce ekran kartını bir takın bakalım göruntu gelicek mi ona göre bir yol izlemek daha dogru olur ama foxconn giriş seviyesi anakartların cogunda bu sorunlar oluyor

Ekran kartını daha almadık ama hd 5450 ekran kartını da almıştım 5 ay önce felan o sorunsuz takılmıştı tabi düşük bi kart oldugu için sorun olmazdı onda heralde ama ben yinede fazla düşük bi kart oldugunu sanmıyorum

• bekocangs554 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle uyar hatta r7 250 bile alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.