Bildirim
FAXLI LAZER YAZICI ONERISI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanc
Fax ve fotokopi özelliği olan lazer yazıcı almayı düşünüyorum. Toneri en kolay ve sorunsuz dolabilen olması yeterli. Siyah yeterli.. Fiyatı da makul seviyelerde olsun ( 400 - 500 civarı )
HP 1212nf -
quote:
Orijinalden alıntı: BYYUNUSX
quote:
Fax ve fotokopi özelliği olan lazer yazıcı almayı düşünüyorum. Toneri en kolay ve sorunsuz dolabilen olması yeterli. Siyah yeterli.. Fiyatı da makul seviyelerde olsun ( 400 - 500 civarı )
HP 1212nf
Iste ben bununla samsung scx3405 arasinda kaldim, samsungda chip reset firmware yukluyrsun, rset sorunu kalmiyor, kolay dolan toner de var. hp nasil o konuda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
HP 1212nf
Iste ben bununla samsung scx3405 arasinda kaldim, samsungda chip reset firmware yukluyrsun, rset sorunu kalmiyor, kolay dolan toner de var. hp nasil o konuda
HPnin dolumunda öle sorunlar yok ancak samsungda makina olarak daha iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bmbj
quote:
quote:
quote:
HP 1212nf
HPnin dolumunda öle sorunlar yok ancak samsungda makina olarak daha iyidir.
Yok derken bu kolay dolan toner alinca reset falan durumu kalmiyrsa hp daha uyguna geliyor hem de ethernet ozellifgi var, samsung da yazilim atinca baska sorunlar cikma sansi da var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
serkanc HİÇ DEREDÜT ETMEDEN SAMSUNG 4655F YAZICI ALMANI ONERİRİM HEMDE ŞİDDETLE
KESİNLİKLE SORUN YAŞAMAZSIN TONERİN HAZNESİ 3000 SAYFADIR
ONUNDEKI TEK ENGEL PROGRAM ONU ATTIR KRAL Bİ CİHAZ;
ETHERNET İSTİYORSAN DA
SAMSUNG 4655 FW AL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X