Şimdi Ara

Fazla Banlanmayan Sup Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam az picklenen demiş janna demişsiniz lulu olabilir,eskiden daha popülerdi su sıralar daha az tercih ediliyor sup olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adcsını en saglam koruyan hero braumdur ama fena banlanıyor o sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Kimse Janna banlamaz zaten Banlasa küfür yer low eloda

Bu arada kim ne derse desin Lulu best supp'tur bence her metada her şart ve koşulda Safe pick'imdir kendisi

Best supp bence Janna.
    Janna>Leona>Thresh bence.

• alistar

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Bu arada kim ne derse desin Lulu best supp'tur bence her metada her şart ve koşulda Safe pick'imdir kendisi

Best supp bence Janna.
    Janna>Leona>Thresh bence.

Saygı duyarım tabi

İlk 3'ÜM Lulu- Janna- Thresh

fakat biri sen supp al diyince elim direk luluya gidiyor istemsizce bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Yıllar sonra elimin ayağımı titremesine sebep oldu dun lulu. Tr nin en çok lulu oynayan oyuncusu olarak tuylerim diken diken oldu dun.

Ne oldu merak ettim ? belki en cok lulu oynamıyorum ama Main dedikleri olay varsa Lulu'dur ve bilerek seçmedim bunu Ranked'ta olsun normal oyunda elim hep ona gidiyor bilmiyorum sanırım en iyi kullandığım Champ

• Braum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Yıllar sonra elimin ayağımı titremesine sebep oldu dun lulu. Tr nin en çok lulu oynayan oyuncusu olarak tuylerim diken diken oldu dun.

Ne oldu merak ettim ? belki en cok lulu oynamıyorum ama Main dedikleri olay varsa Lulu'dur ve bilerek seçmedim bunu Ranked'ta olsun normal oyunda elim hep ona gidiyor bilmiyorum sanırım en iyi kullandığım Champ

Anlatılmaz yaşanır cinsten :)

Oyunu bitirmeye gidiyor takım ben de geriden geliyordum ancak late game olduğu için nexus kulelerinin önünde tf oldu tabii ki takım zed kayle gibi herolar olunca ace yememek için güç bela kaçtım. Herkes vefad tabi

Ardından kaçıp bizimkilerin 60 saniye doğmasına varken son kozlarımı oynadım, büyü karışı son bir itemle 800 ap(bu arada sup olarak girdim oyuna) ile malp ez kayle lux 4 lüsünü beklemeye koyuldum tabii ki çok geçmeden geldiler. Malp kuleyi tanklayıyayım derken e + lich boğan + q combo ile bayıldı, o esnada arkasında lux kaldığı için q nun slowundan etkilendi, aynı şekilde ezreal de. Ez de öldü o esnada lux da kuleden kaçtı fakat o esnada lee doğdu çok az canı kalmışken onu da indirdim. Kayle ı da w ile yakayıp tüm combomu yapınca geriye bir tek zed kaldı ama o da base de beklemedeydi inhibitörleri açık diye.

Sonucunda quadra attım baselerine gelip zedi de keserek oyunu bitirdik. Ama o atmosferi anlatılmaz yaşanır derecedeydi. ADC chatten kafede kahkahalar attım senin yaptıklarından sonra herkes bana bakıyor şu an dedi

Lulu oynarken her zaman bir umut vardır bende.

Fazla Banlanmayan Sup Önerisi

gold 2 ye sıçrayıp bunca oyun gold 5 olmak ürkütücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 15 Aralık 2014; 23:23:50 >

• Thresh, janna, nami, sona, zilean
  • Soraka, Janna favori supportlarım. Support oynamayı beceremiyorum belki o yüzden rahat geliyorlardır ama latede Soraka kendini koruyabilirse kendini 50, tüm takımı full canlı bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 16 Aralık 2014; 10:49:53 >
  • thresh lulu janna karma. bunlar banlanmaz oyun tasir.

• Kimse de Nami dememiş
  • La bu Lyn olayı nerden geliyo bu aralar heryerde karşıma çıkıyor.

Oynadığım hacknslash bi oyun var orda bi kaç tane Lyn isimli adam gördüm, şimdi burda gördüm

Nolüyör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • janna demeye gelmiştir

• nami dostum aradağın cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

La bu Lyn olayı nerden geliyo bu aralar heryerde karşıma çıkıyor.

Oynadığım hacknslash bi oyun var orda bi kaç tane Lyn isimli adam gördüm, şimdi burda gördüm

Nolüyör

Hadi ya

Birisi de gördün de mi yaptın dedi oyundan. Oysaki nicklerimi hep ben olustururum.

Pixie the pixie(lulu için) ardından tema x suppordle o da sıktı gitti nixie pixie yaptım pişman oldum lyn x luxurious yaptım. Aradaki x lyn ile yanyana gelince vaşak anlamına geliyor. O da tena x suppordle dan ötürü

• Anlamış gibi yapayım mı ikimizde mutlu olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voli sup
  • Morgana. Birçok destek şampiyonu counterlıyor.
    Banlanırsa, nami ve ya braum.
    Tecrüben yoksa thresh alma demir.
    iyi oyunlar.
  • hiç banlanmaz "lulu" dürter,korur,karşıya ızdırap verir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.