Şimdi Ara

Fazla ısı - Soğutucu (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasada overclock yok hiç bir parçada ama e.kartı çok ısınıyor programlar kapalıyken yani zorlamadığımda 80 dereceyi görüyor kasa açık kullanıyordum war3 oynarken sorun çıkmıyor e.kartını temizleyip taktım kasayıda kapattım malum çok tozlanıyor açıkken.Ama bi nfs carbona girerken bile pc kendini kapatıyor muhtemelen e.kartından diye düşünüyorum res atmadan kapatıyor

Core 2 Quad işlemci
    4 gb ram dd2
    HD4650 e.kartı var

Sizce ne yapmam gerekiyor soğutucu yetmiyor mu e.kartının ?

• Kasanın içinde hiç toz kalmayacak şekilde temizlik yap öncelikle. Kasan ney?
  • tozlar kalıplaşmış e.kartını temizledim dişğerlerinede hava tuttum şuan temiz sayılır ilk günkü gibi olmasada toplama değil casper neo bilmemkaçtı dur ss atıcam intten resmi koyayım

Buda ccc den bi ss sistem boştayken :

Flatout 2 oynarken bile 115 120 lerde geziyo gta4 deyken kendini kapatıyodu hak vermek lazım napsam garantiside bitti bi servise mi götürsem ?

CCC de nerden fan ayarı yapıcağımı bulamadım ben fan hızını artırsam sorun kalkar mı acaba ? başka program var mı fan ayarını artırabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Temmuz 2012; 23:59:35 >

• attığın resimde saat hızları çok yüksek geldi bana ?
  • saat hızları normal hatta kart boşta oldugu için düşürmüş hızları fakat o halde 87 derece ne demek ya benim HD6850 yükte 60ı geçmiyor
  • Saat hızları default da ayrıca burda fan hızı nıda ayarlama bölümü olması gerekmiyor mu ? bi yerde ss gördüm fan hızıda var ayaralanabiliyor bakıyorum benim fan çalışıyor ama hızını ayarlayamıyorum şuan pc açtım ne oldu nasıl olduysa açıldı sorun şu pc bi süre sonra ısınınca atıyordu ekran şimdi yeni driver attım 75 derecede gidiyor fan hıznı nasıl ayarlayabilirim ? att demeyin
  • boştayken 75 derecede fan %42 civarı çalışıyor normal sıcaklık değil ki fan neden böyle yapıyor anlamadım oyna girdiğimde 100 derceyi görüp geçtiğindede %100 e geliyo fan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnce kasanda gerekli hava sirkülasyonu yok kasan nasıl kaç adet fan var bnce kasa fanlarını deyiştir yine bi 6 7 derece düşer ekrankartının macunun yenile bunlar sana 10 dereceden fazla düşüş saglıcaktır ayrıca kasan kapalı kuytu bir yerde ise açıga al malum çok sıcak havalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.