Şimdi Ara

Fazla Ram Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu kesin ki modem değişiminden kaynaklanan bir durum söz konusu değil. Muhtemelen internet bağlantınızla ilgili bir sorun mevcut. Hat değerlerinizi modeminizin arayüz sayfasından buraya SS olarak ekleyiniz.
  • modemin arayüz sayfası derken 192.168.1.1 yazıp browserdan ulaştığımız yeri mi kastediyorsunuz? orada hat değerleri nerde yazıyor biraz daha detaylı söyler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyLOU -- 5 Temmuz 2011; 18:24:22 >
  • ram kullanımı normal
  • arkadaşım orda açmışsın chromu sonra niye çok fazla ram kullanıyo diyosun orda internet açık + oyunada girersenn tabi olur
  • tamamda bi sakın ol bilgi_meraklısı ne bu hırs? üstelik bilgisayar ilk açılışında da o kadar ram kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı:bilgi_meraklısı Tarih 5 Temmuz 2011; 19:13:14
    arkadaşım orda açmışsın chromu sonra niye çok fazla ram kullanıyo diyosun orda internet açık + oyunada girersenn tabi olur

Adam einstein beyler açılın

• O kasma olayı ramla ilgisi yok ramın çok ii ama o bişey açıkdeilken 2gb kullanma normal deil.Oyun kasması ekran kartından eminim ekran kartın fazla ii deil.Ramdan diosan ram kulanma 7Gb yada daha fazla deilse ramdan deildir.
  • ekran kartı mı iyi değil :O biraz araştır bence :S XFX HD6950 GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

quote:

Orijinalden alıntı:bilgi_meraklısı Tarih 5 Temmuz 2011; 19:13:14
    arkadaşım orda açmışsın chromu sonra niye çok fazla ram kullanıyo diyosun orda internet açık + oyunada girersenn tabi olur

Adam einstein beyler açılın

@Hayatitehlike çok komikti sadece gülüyorum :)

Evet arkadaşım bilgisayar açılışındada öyleyse sistem başlattan

msconfig ve ordaki başlatma sekmesinden lazım olmayanların tikini kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat bakalım bişeeyler olacakmı?

• hizmette falan çalışanların hepsini yukarda paylaştım hangileri gereksiz ayıramıyorum yardım eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.