Şimdi Ara

Fazla ve farklı hayal kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım ve 14 yaşından beri farklı hayaller kuruyorum yani her insanın kurduğu gibi zengn olsam şurda yaşasam vs vs böyle basit şeyler değil
    Tabiki içinde bnlarda var ama benim hayallerimin farklıllığı tıpkı bir film senaryosu gibi belli bir düzende gidiyo yani 14 yaşımdan bu yana sanki beynimde bir film
    yazıyorum ve hergün dahada çok geliştiriyorum ve yeni şeyler ekliyorum tabikide bu beynimdeki adam lüks arabalarada binio etrafnda mnken gbi hatunlarda var :) ama hüznüde çok iyi bilio hep iyişeyler yaşamıo çok fazla yaşamış görmüş birisi ve o adamı beynimde ben büyüttüm ve çok kapsamlı bi şekilde yaptığı her şeyin bir sebebi var yani kullandığı arababın lastik markasından kullandığı silahın kalibresine kadar kuryorum kafamda ve kurarken zevk duyyorum ve bu yüzden kafam hep hayal kurmakla meşgul.SORUM İSE:benden başka bunu yapan senaryo şeklinde uzun hayaller kuran varmı bu yazdklarım gibi yoksa ben kafayımı yiyorum

Not:hayattan nefret eden biri değilim arkadaşlarım var. çok mutsuz değilim

şmdiden teşekkürler.

• Balık burcuysan normaldir bende öyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ikizler burcuyum soruyu başka bi stedede sordum tekk ben değilmişim içim rahatladı valla saol :)
  • zevkli bir şeye benziyor ama çok kaptırmamak lazım bu tür şeylere kendini..
  • Okumayın şizofren

• Az önce Kurtlar vadisi 26. bölümü izledim çakır cezaevinden kaçıyodu şimdi ben de kaçıyorum
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 3 Kasım 2014; 3:27:48 >
  • ne şizofreni bilader ne halsinasyon görürüm nede olmayan şeyleri gerçek sanarım sadece çok fazla detaylı hayaller kuruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o kadar çok hayal kurdum ki, yeni bir hayal kurunca aah bunu hayal ettim diyorum, yeni bir şey kurana kadar uyuyorum artık.
  • 4-5 senedir kuruyorum bu hayalleri ne aksiyon dolu operasyonlar yapmışımdır beynimde okadar dram yklü şeyler de yaşamışmdr.

bazen düşünüüorm çocukluğumdan bu yana kurduğum bu hayalleri adam gbi derlesem çok manyak bi film çıkar ortaya arasıra bunların hepsine bi yere kitap gibi yazmak istiyorum ama hep vazgeçiyorum :D
  • Hayal edebilirseniz yapabilirsiniz. Her şeyin bir fareyle başladığını hiç aklınızdan çıkarmayın. - Walt Disney

• Bem de son 1 yıldır yapıyprum ama sadece yatarken her gün kaldığım yerden üstüne ekliyorum

• Farklı olmak güzeldir.Bir sebebi var ki sen bunları kafanda kuruyorsun.Ben hayal ettiğin bu şeyleri kağıda dökmeni öneririm dediğin gibi o kadar yıldır düşünüyorsan illaki güzel bir şeyler çıkacaktır.

• Film çek

• hayal kurma güzeldir hacı, herkezin aklında bir oyuncu vardır zaten, hayalleri olmayan bir insan yaşamayamaz, hayal kurmak mutlu eder,
  • Sen yine iyisin ben hep şizofrenik hayaller kuruyorum. Kelebek kanatlı gergedanlar, öküz suratlı maymunlar gibi

• Dostum. Bütün ama aklina gelen bütün senarist, yönetmen, yazar vs vs. Hepsi bir noktadan başladiğini söyler. Ki onları bulunduklari konuma götüren de budur. 'Hayal'
    Herşey kafada baslar kafada biter. Eğer bir ilgi alanin varsa ilgilen onunla. Besle onu. Çünkü kullanılmayan beyin lobları körelir. Ve ondan ziyade bütün bu anlattiklarin eğer bu denli kuvvetliyse bir şeylerin ucundan tutma vaktin gelmiş bu konular hakkında...
    Bizlerin memuru doktoru şu su bu su fazlasindan yiginla var. Bizim şu saatten sonra yazacak, o erdeme sahip gönlü senin gibi temiz yureklere ihtiyacimiz var. Boş kalma.
    Ne hayal ediyorsan yap!
    Kıyafetini cebini doldurmuş insanlara gerçeği anlatmamiz, anlaşılmamiz gerek. Onlari at gözluklerinden kurtarmamiz gerek. Onları uyandirmamiz gerek.
    Bu ancak sanata gönül veren kişilerle basarilir.
    Sizleri tenzih ederim;
    Eşek ölür semer kalır, insan ölür eser kalir.
    Bir roman, bir kitap, bir film kaç yil alir bilir misin?
    İsim vermeyeyim en gündemdeki su günlerdeki sinema filmlerinden biri senaristinin kafasında 9 yil yasamis.
    9 yil tasarlamis adam.
    Günümüz de çekildi ve basarili oldu. Fazlasıyla deniliyor ama bence basarisi az bile. Bizim İnsanimiz zalim biraz. İyiye iyi kötüye kotu demeyi hazmedemiyor.
    Cemal Süreyya 15 yil 1 tane kelime aramiş biten bir şiirine. 15 yıl!
    Bu konu nokta gibidir acildikca acilir. Özet olarak bir hayalin varsa durma. Gerçekleşmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya bak. Gerisi düğüm gibi...
    Bir yerlerden başla.
    Soyut u somut hale getir.
    İnsanları dinleme onlar sadece konuşur sadece konusmayi bilirler. Yapamazlar! (:
    Bu işlerle ilgiliyimdir. Her konuda her turlu sorunun veya fikir tartışmasında bulunabiliriz.

vesselam.

• Kurduğun her hayalin sonuna ölümü koymayı dene birde.

• arkadaşlar hepiniz çok saolun deiklerinizi dikkate alıcam belki film senaryosu olarak yazıcam bunu belkide bi roman olarak ama yazmayı denicem yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • ilgilendiğin çok saol abi bilki bir gün bir roman yazarsam sayenizdedir. aklımdakileri yazıya çevirmek uzun zamandır yapmak istediğim birşeydir ama hep ben yazmakdan
    ne anlarım diye vazgeçtim. bugünden sonra iyi veya kötüde olsa yazıcam niyetim bunları şimdilik sadece yazmak sonunda iyi bişey çıkartığımı düşünürsem bunu bir romana
    bile çevirebilirim 5 senedir kafamda kurduğum bu karakter gerçekten etkileyici, bunu güzel bir üslupla yazabilirsem gerçekten etkileyici ve sürükleyici bir yapıt olabilceğini düşünüyorum. herşey için saolun.
  • Bunuda denedim :) hep öldürmeye çalıştım ama olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.