Beşiktaşlı olarak öncelikle beraberlik istiyordum bu maç için ama FB kazanacaksa farklı kazanmalıydı. iki yönden işimize gelicekti bu sonuç: birincisi GS dağılacak ve bu durum ilerki haftalara yansıyacak, ikincisi ise farklı kazanan fener her gs maçı sonrası olduğu gibi özellikle bu sefer önündeki lig maçında takılacak! ne iyi oldu be. birincisi gerçekleşti ve gayse puanları kaptırdı. hadi bakalım fener, yüzümü kara çıkarma:))
ama fb gümbür gümbür geliyor.bjk yide yenecek artık kimse tutamaz bizi şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim.siz kadıköyde 55 bin kişiye karşı oynamadınız...
bu taraftarların hır gürü devam ederse anonslarda bitmez ve bence saha kapatma muhabbeti yüzündende bizim stadı yani 55.000 kişiyi çok az takım görür gibime geliyor...biraz daha sakin olmak lazım...ABye gircez hadi hayırlısı...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by çerkez</i> <br />FB li arkadaşlar kızmayın ama objektif bir bakışla söyleyebilirim ki,6 gole rağmen bence FB iyi oynamadı,hem de sezonun en iyi oyununu oynadığı maçında.bir kere GS nin defansı çok hata yapıyor ve yaptı,ayrıca dikkat edin FB yakaladığını attı neredeyse.her takımın defansı GS ninki gibi olmaz.BJK li olarak iştahım kabardı doğrusu.siz böyle oynamaya devam edin de...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> dostum biraz saçma olmuş be karşı takım hata yapmadan ne zaman gol atılıo futbolda hem görecez sizde geleceniz kadıköye iştahınız kabardıysa mamanızı veririz
utanılacak bir galibiyet alıp böbürleniceğime şerefli bir malubiyet almayı yeğlerim. Bu çirkinlikleri yapıp 6-0 kazanmışın 10-0 kazanmışın hiç önemi yok. Birde utanmadan adam sandığımız başkanınız çıkan olayları Galatasaray lılar yaptı demiyo mu? Aslında kendi de inanmıyor ama belki paçayı kurtarırız diyor. Ozaman SamiYen deki olaylarıda fb liler çıkaracak şimdiden söyleyim sahaya atılacak en ufak birşeyi fb liler atacak haberi olsun. Birde fb hep Cim Bom u yener diye bir kural yok aziz yıldırım kaç senedir fener başkanı olduğu belli oynanan GS-fb maçlarına bakın sadece 4 galibiyet GS ninde 4 galibiyeti var yani çok parlak değil. Sonra galibiyetlerine bakalım 90 dakka kapanıpta galip gelmek çok acı birşey Galatasaray kadıköyde hiçbir maçında nekadar kötü durumda olursa olsun 90 dakka kapanmamıştır. Hep galip gelmek için beraberliğe yatıp kaza eseri galibiyet almaya kalkışmamıştır. 6-0 yendikleri için tebrik ederim arkadaşları ama gerçekleri görsünler SamiYende yıllardır nasıl oynadıklarını unutmasınlar ve yine nasıl oynayacaklarını baksınlar
senin bahsettiğin oyun tarzı dostum bir takımın o maça çıkaracak o an için kadrosu yoksa oda bir taktiktir sen johnsonun frikikten atarak 1-0 yendiğimiz maçı sölüosun sence orada fener 5 forvetle ounayıp maçı sizemi vermeliydi ? fener o maçta yapılabilecek en güzel şeyi yaptı bence 6-0 yenmemizdende biz çok guruluyuz tabi o holiganları hiçbir gerçek fenerli istemiyor ayrıca geçen gün telegolde mahmut usluyu izledim ve gayet mantıklı konuştu mahmut uslu=şimdi ben bunu anlayamıyorum takımı 4-0 önde olan bir takımın taraftarları neden şarkı söyleyip tezahurat yapmak yerine bişeyler atsın ve bu gün haberleri izlediysen fenere 1.5 milyara +saha kapatma gsye 2.5 milyar para cezası verildi demekki gs suçlu arkadaşım yoksa futbol federesyano salakmı suçsuz takıma 2.5 milyar ceza versin kimin utanması gerektiğ belli
hem 6-0 yenil hemde 2.5 milyar öde sence gs li taraftarlar bi halt etmese neden bu ceza verilsin
www.galatasaray.com'dan alıntı::::
Üst düzey bir emniyet yetkilisinin verdiği bilgiler ise fanatizmin hangi boyutlara varabildiğini tüm açıklığıyla ortaya koyuyor:
"Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Galatasaraylılar 3 bin kişi ile binlerce Fenerbahçeli'nin arasına girip, birkaç kişiyi de feda etmeye hazırlanmışlar. Bunlar, daha sonra bu olayı kullanıp, 'sizin aldığınız kararla insanlar öldü' diyerek, baskı oluşturmayı amaçlamışlar."
bunu yapmayı düşünenler; aramıza da karışırlar, kendi antrönörlerinin kafasını bile yararlar.
theDarkTemplar+1 dostum haklısın bende bunu dedim bu tespit olduğu için 2.5 milyar para ödeyecek gs çünkü mahmut uslu dobra adamdır yalan sölemez
Maç İzmirdemi oynancak acaba, İnşallah:)) Altay maçını kaçırmıştım, daha iyi olcak heralde...
arkadaşlar artık şunu bahane etmeyin.Olayları ön planda tutmayın önemli olan fb'nin galibiyeti herkes olan olayları konuşuyor.bunu bizim galibiyetimize gölge düşürmek için yapıyorlar...
Üst düzey bir emniyet yetkilisinin verdiği bilgiler ise fanatizmin hangi boyutlara varabildiğini tüm açıklığıyla ortaya koyuyor:
"Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Galatasaraylılar 3 bin kişi ile binlerce Fenerbahçeli'nin arasına girip, birkaç kişiyi de feda etmeye hazırlanmışlar. Bunlar, daha sonra bu olayı kullanıp, 'sizin aldığınız kararla insanlar öldü' diyerek, baskı oluşturmayı amaçlamışlar."
bunu yapmayı düşünenler; aramıza da karışırlar, kendi antrönörlerinin kafasını bile yararlar. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kafa yapısı böyle olan bir taraftar herşeyi yapabilir.
bence GS klubü kapatılmalı
Heheee daha neler bea
Fenerbahçe, bu 6-0 ı biran önce unutsa iyi olacak yoksa bu rehavetle birçok puan kaybedebilir.
sanmam hatırladıkça daha coşkulu oynarlar
unuttun galiba! o 55.000 kişilik stadınızda bi çarşaf kirletmiştik.(hani japon bayrağı:))yenilmezlik miydi neydi?
o maçın rövanşını unutmayın. inönü'de 2-0. ondan sonra darmadağın olmuştunuz, fenerin 13 puan gerisinde tamamlamıştınız ligi.