Şimdi Ara

FB =6- GS=0 fb buraya işte tarih buuuu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    +1 hatırlamamaları mümkünmü acaba
  • FB'li arkadaşlar ile GS'li arkadaşlar halaaa takımlarını bir şey sanıp bir birlerine düşüyorlar..
    UYANIN tuttuğunuz takımlar bizi rezil etti.. Fark'ı yeyip oturdular..
    Helal Denizliye..
  • lord_of_the_world84 +1
  • lord_of_the_world84 -1
  • smile
  • topic hortlamış resmen
  • GALİBA fenerliler 7-0 SONUCUNU UNUTTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

'Spor gundemi forumunu kimse okumuyor' du$uncesi ya da mac heyecaniyla buraya acmi$sin. Aslinda oraya(spor gundemi forumuna) gitmemiz gerek, ki ben yazimi oraya yazmi$tim. Buraya da pasteliyorum. Hani belki orda okunmaz ehue...

1.Fenerbahce, Galatasaray'i ezdi gecti. Bir Galatasaray'li olarak takimda$larimin bu gercegi kabul etmesini istiyorum.

2.Mac oncesi ya$anan olaylarda, fenerbahce'li taraftarlar kendilerini sucsuz hissetmesinler. Ki$kirtmalari duyupta '52 bin ki$inin, sutten cikmi$ ak ka$ik' olmadigini pek ala gorduk.

3.Biz de hic centilmen olamadik haklisiniz. Sandalyeleri kirip, tuvaletleri parcalamanin bi anlami bence de yoktu.

4. Maraton programinda da gordugumuz gibi Fenerbahce'nin bir golu hatali bir karar sonrasinda geldi. Top mondi'ye ve hic bir Galatasaray'liya degmemi$ti. Bunu da gorduk hep beraber.

5.Fatil Terim adina yaki$mayan(??) bir oyun duzeniyle maci tamamladi. Ikinci dakika 'bari 3-2 yapalim' mantigi gutmek, Galatasaray'i, Avrupali yaptigi oyun sistemiyle celi$iyordu. 4-5-2 nasil bir mantiktir?

6.Mondragon bugun formundaydi(!!) cok guzel 3-4 golu engelledi. Kalecimiz olmasa mac 10-0 bitebilirdi(!!!) 5 yildiz Mondi'ye..

7.Fenerbahceli, 'taraftar olma ozurlu' arkada$lar Hasan $a$ ve korner kullanan tum GS'li oyunculara yumurta, bicak, pet $i$e yani ellerine ne gecerse gonderdiler. Bir $ekilde bunun cezasini sahalarinin kapatilmasi olarak alacaklar.

8.O kufurler nedir oyle? Kendini ne saniyor Fenerbahceli taraftarlar?? Tamam sen 10-0 yen ama ne kufrediyorsun?.. Bi laf vardir "1 kotuluk, yapilan 10 iyiligi siler atar" sizin 6-0 yenmenizin skor ve 'ego tatmini' di$inda ne yarari oldu?

9.$undan cok eminim ki butun Fenerbahce'li 'taraftar'larin agzina 'Galatasaray'i ezdik gectik' muhabbeti 2003'te ki derbiye kadar sakiz olacak. Her yerde 'nasil koyduk ama' muhabbeti dola$acak. Neyse biz kendi hallerine birakalim konu$sunlar.. bi yana haklidir.

10.Sporda her zaman 'hatice' degil netice onemlidir. Ve Galatasaray farkli kaybetmi$ olsa da Turkiye 1. Super Ligi'nde 1.dir. Ve sene sonunda birinci geleceginden hic bir Galatasaray taraftari $uphe duymamali, inancini yitirmemelidir.

Ve genel olarak..
    Saha di$i ve geli$en olaylari bir kenera birakirsak ve hakemi de atlarsak eger, Fenerbahce cok iyi oynadi. Benim en iyi tahminim 'cehennem'den berabere cikmakti; olmadi. Ama hic bir Fenerbahce'li gibi bende 6-0'lik bir sonucu ruyamda gorsem inanmazdim. Daha bu mac uzerine cok konu$up cok yazilacaktir. Sira hakemlere gelecek, sahalari kapatilacak, uzun uzun tarti$ilacaktir. Galatasaray taraftari centilmenligini koruyarak Fenerbahce'yi destekleyen tum taraftarlarini tebrik ediyoruz( katilmayan cok takimda$im olabilir benim goru$um tamamiyle)

Maci da, tum pozisyonlari da tekrar tekrar izledim. Yarin herhangi bir ko$e yazisi veya yorum duymak istemiyorum. Ne yazik ki dershanem Kadikoy'de, hezimete ugradigimiz yere 100mt. bile yok. Her neyse. Bizim acimizdan pek tadi tuzu olmayan bir macti. Herkese iyi geceler, okuyanlara te$ekkur ederim. Her$eye ragmen: GS 4EVER...

Ne kadar güzel bir çocukmuşum ne güzel yazmışım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.