Şimdi Ara

FB forvet tartşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar FENERBAHÇE'nin şampiyonlar ve normal lig için başka bi forvete ihtiyacı var mı? varsa kimin yerine alınmalıdır?

bence var ve alex'in yerine alınmalı.

• Fenerbahcenin önce bir teknik direktöre ihtiyacı var. Ondan sonra futbolcu ihtiyacını tartısırız.
  • hıım fakat zico belki tam olarak görevini yapamıyabilir belki daha çaylak olabilir ama şuarası kesin ki hiç birzaman yapılamadığı kadar fb nin reklamını yaptı eğer zico fb de olmasaydı carlos hayatta fb ye gelmezdi. bide takımlar için en önemli etkenlerden biri takımın reklamıdır.arsenal bundan 7-8 yıl önce reklam için avrupa üzerinde arsenal rengli dev uçaklar zeplinler uçurdu vs..
  • Fenerbahçenin önce gerçekten bir başarı isteyen yönetime ihtiyacı var. Sonra akıllı ve futbolu bilen taktisyen bir hocaya ihtiyacı var..Ondan sonrada istenilen başarıyı gerçekten getirebilecek futbolculara ihtiyacı var
  • Bu kadroyla Türkiye'de şampiyonluk gelebilir ama Avrupa'da başarı yine hayal. Başarı istiyorlarsa gerçekten formda ve başarıya aç oyuncular almaları lazım. Ben olsam şu takımda Appiah hariç bütün yabancıları yenilerim mesela.
  • Teknik direktör yok takımın başında hala forvet diyoruz.Adriano gelse nolur bu zico onuda harcar
  • Takımın önce bir sisteme bunun için de bir teknik direktöre ihtiyacı var.Ve futbolculara soracak hangi mevkilerde oynarsın gerekli performansı gösteremez isen gönderileceksin demeli.Deividi bir sağa bir forvetin arkasına,Tümeri sağa sola göbeğe savunmanın önüne,Appiahı sağa göbeğe vs kafasına göre koymayacak bir adam lazım.Sağda Ali Bilgin iyi ise o oynamalı daha iyi futbolcu diye Deivid değil.Çünkü Deivid ileride oynadığı zaman daha iyi futbolcu oluyor.

Ayrıca Deniz+Marco bu tip maçlarda fazla defansif kalıyorlar.Kemal + Selçuk hatta Gürhan gibi daha yaratıcı oyuncuları bu maçlarda orta sahada görevlendirmek daha faydalı olacaktır.Ama Zico hiç taktik değiştirmiyor.
    Çok forvetle oynamak çok gol atmak pozisyon bulmak değildir.Daum bir ara 4 forvet oynatıyordu pozisyon bulamıyorduk.Super Kupa maçında tek forvet oynanamamıza rağmen ilerde 4-5 kişi oluyordu.

Bence en önemli sorun savunmada.Lugano gelince pozisyon hataları azalır,hatta Önder orada oynasa da azalır,ve hatta Can sürekli oynasada azalır.Ama topu oyuna sokamıyorlar.Carlos geldi bari ona verin topu o soksun oyuna ama hala Can yada Serdar 60 metreye top atmaya uğraşıyorlar.Deniz ve Marco sürekli yana ve geriye oynuyorlar.İşte burada Appiah yokken Selçuk mutlaka oynamalı.Adam şu anda Alex ile birlikte Fenerin en isabetli uzun pas atabilen adamı.Fakat Ziconun takıntıları var bazı oyuncuları oynatmak gibi.Deniz ve Deividde bu görülüyor.Bence ikiside kötü oyuncu değiller ama her maçta oynatmak oyunu kitliyor malasef.Özellikle Denizin ofansif özelliği olmadığından hücum yapmak isteyen bir takımda bir işe yaramıyor.Deividde kanatta oynadığında orayı bırakıp sağa sola göbeğe gelip duruyor.Daha disiplinli bir takım yaratmalı Zico.Sadece X-X-X diye bir sistem belirleyip herkesi yerinde oynatsa bile bu takım şampiyonluğun en önemli adayı olur.Fakat detaylara önem vermediği gibi herkes farklı farklı yerlerde oynuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Fb'de beğendiğim 4 oyuncu vardı;

1-Tuncay
    2-Aurelio
    3-Önder
    4-Appiah

bunlardan en önemlisi Tuncay takımdan ayrıldı.Ben aziz yıldırm olsam öncelikle bunların takımda kalması için ne fedakarlık gerekirse yapardım.Sonra bu 4 futbolcuya 7 tane kaliteli adam alırdım(madem o kadar parası var).edu-lugano-deivid-kezman bunlara verilen paraya yazık...
  • 11 Ağustos 2007; 13:32:38

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar FENERBAHÇE'nin şampiyonlar ve normal lig için başka bi forvete ihtiyacı var mı? varsa kimin yerine alınmalıdır?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Alex forvet oynamıyor zaten alınacaksa Kezmanla Deıvıd'in ayırım yapılmadan gönderilip iki tane güçlü forvet alınması gerekiyor...Alex forvet arkası oynayıp senede ortalama 20 gol 30 asist yapıyor...Gönderip yerine daha iyisi alınabilecekmi?
  • arkadaşlar şuanda başka teknik adamın gelme ihtimali çok zor çünki yapılan 7 transferide zico kendi yaptı gelicek kaliteli bir hoca ise oyuncuları tanıması zaman alıcaktır veya kendi aklındaki oyuncuları getiricektir o yüzden bu iş en azından ara transfer dönemine kadar hayal
  • Zico'yu göndersek iyi olur.Adam Büyükşehir'e de aynı taktikle çıkıyor, şamp. ligi maçına da.
    forvet konusunda ise oyuncuya gerek yok.carlos'u kezman'ın yanına çekip defansın soluna iyi bi adam alırsak sorun büyük ölçüde çözülür.zaten carlos madrid'de ileri giderdi ama geri de dönerdi, fener'de onu da yapmıyor.yalnız carlos konusunda ciddiyim bi forvette olması gereken özellikler var adamda.hız,bitiricilik,mücadele...
  • Fenerbahçe de kaleci yok bir de stoperi yoktu, CAN hayatımda gördüğüm en saçma sapan stoper. Kafa yok, kafa olmadığı için hava topuna uçan tekmeyle çıkıyor.

Sokakta görsem tekme tokat girişirdim o beyinsize beni uyuz ediyor
  • edu gönderilmeli, sağlam bir defans alınmalı.

deivid kiralanmalı, güçlü bir forvet alınmalı.

son ihtiyaç olarak bir de kaleci lazım. bunun için appiah eğer mevkisinde oynatılmayacaksa gönderilebilir.

forvet olarak, medyada adı geçenlerden kendini kanıtlamış oyuncuları alma taraftarıyım. zigiçin gelmesi beni pek memnun etmeyecekti. onun yerine şu anda gündemde olan kanoute, crespo, kuranyi ve mümkünse adriano gibi oyuncular aranan forvettir. ama her zaman söylediğim şudur ki, herkesten daha yararlı olacak bir forvet vardır o da baptista.

bunları söylememin hiç bir manası yok. şu anda bir transfer çalışmasının olmadığı gözleniyor. ama eğer edu veya deivide bir kulüp bulunabilinirse yabancı transferi tekrar gündeme almamak için hiç bir sebep yok.
  • bir gs lı olarak bence fenerin forvete ihtiyacı yok fenerin tek ihtiyacı sistem 4-3-2-1 oynamalı gs da da bu sene aynı sorun var arda yedek kalıyor çift forvetli sistemde gs da bu sistemi oynar bence zaman zaman kezman çok iyi bir forvet devid den de gayet iyi yedek olur ama zico devidi ortada oynatmamalı orta üçlü koşan adamlar olmalı ki fenerde fazlasıyla var

serdar
    önder-edu-lugana-carlos

deniz-appiah-memmet arelio

alex- tümer

kezman

süper oynar bu takım hem hucum hemde defansı çok iyi olur benceee ama allah tan zico bunu akıl edemiyo yada etmek istemiyo devid için
  • anlamıyorum o kadar zengin kulübüz kaç paraysa verin adam gibi bir forvet getirin. gönder deivid ya herhangi bir yabancıyı. hayır para yoksa açıkla arkadaş para yok diye ertesi gün 50 bin tane forma alalım. neyi bekliyorsunuz ki.ortada işte takımda iş bitirici bi forvet yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Fenerbahçe de kaleci yok bir de stoperi yoktu, CAN hayatımda gördüğüm en saçma sapan stoper. Kafa yok, kafa olmadığı için hava topuna uçan tekmeyle çıkıyor.

ben onu her gün görüyorum bahariye caddesinde ve konuşuyoruz. hiç aklımdan geçmedi girişmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman138

bir gs lı olarak bence fenerin forvete ihtiyacı yok fenerin tek ihtiyacı sistem 4-3-2-1 oynamalı gs da da bu sene aynı sorun var arda yedek kalıyor çift forvetli sistemde gs da bu sistemi oynar bence zaman zaman kezman çok iyi bir forvet devid den de gayet iyi yedek olur ama zico devidi ortada oynatmamalı orta üçlü koşan adamlar olmalı ki fenerde fazlasıyla var

serdar
    önder-edu-lugana-carlos

deniz-appiah-memmet arelio

alex- tümer

kezman

süper oynar bu takım hem hucum hemde defansı çok iyi olur benceee ama allah tan zico bunu akıl edemiyo yada etmek istemiyo devid için

dediğin doğru. appiahı orta saha göbek yapıp, deniz ve aurelioyu biraz daha önliberoya çeksen tam olacakmış yani. ama yine de kaliteli bir forvet gelip tümer kenara çekilse daha iyi olur sanki.

serdar

önder - lugano - edu - carlos

deniz - aurelio

appiah

alex - tümer

kezman

ya da

serdar

önder - lugano - edu - carlos

deniz - aurelio

appiah - alex

kezman - yabancı forvet

ama yine kanatlar çalışmayacak o ayrı konu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pseudonym

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Fenerbahçe de kaleci yok bir de stoperi yoktu, CAN hayatımda gördüğüm en saçma sapan stoper. Kafa yok, kafa olmadığı için hava topuna uçan tekmeyle çıkıyor.

ben onu her gün görüyorum bahariye caddesinde ve konuşuyoruz. hiç aklımdan geçmedi girişmek.

elinle kafasına iki kere tık tık yap, bakalım Karpuz gibi TOK ses mi geiyor boş ses mi gelişyor.

SOnra de ki "Bak bu kafa, hava toplarına kafayla çıkılır, kafanı kullanmayı öğren " de

Gerçi bu yaştan sonra ne kadar anlayabilir orasını bilemem , gerekirse kulağını çek antiochos dedi dersin

• Alex Türkiye ligine fazla bir oyuncu,ama avrupa da fenerbahçeye bir katkısı dokunmuyor.Alex Türkiye liginde tek başına bi şeyler yapabiliyor ama bu olay avrupa da olmaz.
    Tek forvetle büyük işler başarmak bence imkansız,ne kadar kaliteli forvetin olsada harcanır gider,dörtlü defansın arasında tek başına ne yapılabilir.Ama Alex in varlığı da fenerbahçe de sistem sıkıntısı yaratıyor.Çift forvet oynatınca orta sahada koşmayan alex le oynamak zor olur diye anelka gibi bi forveti bi kaçırdılar.
    Fenerbahçe şunun kararını vermeli tek başına Türkiye ligini dağıtacak bir alex mi,yoksa alex in olmadığı farklı yıldızlarla süslü takım gibi takım mı?
    şöyle bir takımı bence bütün fenerliler isterdi.
    ----------------------Serdar
    Önder--------Lugano------Edu------Carlos
    Yozgatlı------Appiah------Aurelio------Tuncay
    --------------Anelka------Kezman

bence bu takım tadından yenmezdi,ben bu takımı oluştururken dışardan adamda yazmadım fenerin 2 yıl içindeki kadrosu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

11 Ağustos 2007; 13:32:38

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar FENERBAHÇE'nin şampiyonlar ve normal lig için başka bi forvete ihtiyacı var mı? varsa kimin yerine alınmalıdır?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Alex forvet oynamıyor zaten alınacaksa Kezmanla Deıvıd'in ayırım yapılmadan gönderilip iki tane güçlü forvet alınması gerekiyor...Alex forvet arkası oynayıp senede ortalama 20 gol 30 asist yapıyor...Gönderip yerine daha iyisi alınabilecekmi?

eğer gs lincolnu aldısa biz kralını alırız ama neden böyle yavaş hareket ediliyor anlamadım + alexin bacağında kronik kas rahatsızlığı varmış böyle ne kadar yardımcı olabilirki + ben türkiye ligini fazla önemsemiyorum artık avrupada ses getirmemiz gerek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.