Şimdi Ara

FB forvet tartşması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • serdar

önder - lugano - edu - carlos

deniz - aurelio

appiah - alex

kezman - yabancı forvet

ama yine kanatlar çalışmayacak o ayrı konu.

valla turkıyede 3 takımında kanatları bu sistemle çalışmaz tek forvet yapıp yanlarına alex- lincoln -delgado gibi isimleri koyarsan ancak çalısır oda fenerde tümer bjk da rico yedek kalır gs da arda 4-4-1-1 de yedek kalacanı sanmam çunku zaten kanatta oynuyodu
  • edu-deniz-deivid-kezmansız bir takımla daha başarılı olacağımıza inanıyorum
  • Deivid'i yollamalı ..İleriye atılan toplar duvara çarpmış gibi geri dönmemeli.

Bir dönem Aruna Dindane ismi geçiyordu ama almadılar alsalardı keşke.

Anelka,Dindane,Kanoute,Hooijdonk,Santa Cruz,Carew,Berbatov tarzında forvet almalıyız.Ayağında top tutma özelliği olmalı alınacak adamın.Yani paraya kıymalıyız..

Zico'nun da bir şey yapacağı yok sağ kanada diye aldığımız adamı,sol kanattaki adamı çıkartıp sol kanada yerleştiriyor ve sağ kanatta sorun oldğunu göremiyor..Büyük küçük takım ayırt edemiyor..Arsenal'in sıkıcı futbol dönemlerine döndük resmen..Ama bana en çok koyan teknik direktörün saha kenarında benimle aynı hırsı hissetmemesi.Onu öyle sakin sakin saha kenarında sanki hiçbirşey olmuyormuş gibi dururken görmek sinirlerimi bozuyor..
  • Deivid Ve Deniz Fenerbahçede Oynayacak Kapasitede Futbolcular değil.
    kezman ın yanına sağlam ayağı yere basan bir Forvet alırsanız 4-4-2 Oynar, Hocada kenarda mumluk gibi oturmaz Bağırır Yırtınırsa Bu iş olur.
    Ama bunlar çok zor.
    Dün Bülent Uygun"u seyredeniniz varmı?
    Yada Ziya doğan"ı ? zico az onları seyretsın ders alsın.
    İnşallah Anderlect karşısında Gerçek fenerbahçemizi seyredeceğiz.
  • Bence Fbnin başına ne yapıp ne edip Rıdvanı getirmeliler. En azından menajer olmalı. Forvete Bobo veya Carew tarzı bir adama ihtiyacı var. Ş.Ligi için şu haliyle zor.
  • electra haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Fenerbahçe de kaleci yok bir de stoperi yoktu, CAN hayatımda gördüğüm en saçma sapan stoper. Kafa yok, kafa olmadığı için hava topuna uçan tekmeyle çıkıyor.

Sokakta görsem tekme tokat girişirdim o beyinsize beni uyuz ediyor

Can kötü stoper olabilir cok hata yapabilir ama fenerbahceyi cok seven yürekten oynayan bi insan.bence sokakta görsen ve girişsen hastaneye kaldırılan sen olursun.Ayrıca edu candan daha mı iyi onun da yedirdiği golü gördük beşiktaş macında.

Bence şu kadroda edu,deivid gitmeli.alex söylenildiği gibi sakatsa o da gönderilmeli.

1 tane iyi forvet bir sağ kanat bir de stoper alınmalı.
  • Ha bu arada şunu eklemeliyim takımın iyiliği ve taraftarın akıl sağlığı icin deniz oynamamalı.
  • +1907+1907+1907+1907
    quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

Ha bu arada şunu eklemeliyim takımın iyiliği ve taraftarın akıl sağlığı icin deniz oynamamalı.
  • Evet katılıyorum
  • Ben önce takımın başına Lippi gibi takımı disiplinize edecek bir t.d ün getirilmesiyle işe başlanması gerektiğini düşünüyorum..Olmadı Van Gaal,olmadı Co Aadrianse,olmadı Koeman,olmadı başka bir isim örenekler çoğaltılabilir...Daha sonra Appiah dışında tüm yabancı statüsündeki oyuncularla ilişkinin kesilmesini ve yerlerine daha kaliteli ve başarılı olabilecek oyuncuların getiirlmesini düşnüyorum. Forvete Benny McCartny veya Yakubu gibi yırtıcı ve harika yetenekler getirilebilir.Benfica Freddy Adu yu renklerine bağladı bu sene mesela .Fenerbahçe nin o çocuğu almayı akıl etmesini isterdim ama beklemezdim tabiki.Çünkü onun yaşı Fenerbahçe ye gelmek için çok çok küçük..30 yaş barajını aşmamış bu yüzden onun gibi genç yeteneklerin böyle bir şansı yok...Ve en önemlisi yönetimin bu tür düşüncelerden uzaklaşmasını beklerdim. Sanırım en önemlisi bu çünkü bu tip oyuncuların veya hocaların gelmesi için öncelikle yönetimin bu sığ düşüncelerden vazgeçmesi gerekir.Başarı ancak ozaman gelir .

• deivid i erkenden yollıcaklardı bu saatten sonra yapılan transferler yalan olur takımın havası,düzeni bozulur

bence fener bu sene bu kadroyla yoluna baksın bu takımdan gidcek ilk kişi zico olmalıdır onun da kaderi bana göre anderlecht maçlarına bağlı
  • Fenerbahçede sorun şu..Fenerbahçede kondisyon "0"!!

Daum döneminde hatırlayın ligdeki Avrupadaki maçları..Takım ne olursa olsun son 20 dakika her rakibe üstünlük kurardı..Aslında bunun sebebi Daum değil R.Koch'du..Çünkü mükemmel birr kondisyonerdi..Anelka ilk geldiği sene yürüyemezken bir sene kampta onunla çalıştı topu her aldığında 50 metre depar atıyordu..

Fenerbahçe ligde nasıl oynarsa oynasın eğer maça hazırsa konsantre olursa zaten kazanır..Ama Avrupada C.Daumun taktiğiyle oynaması şart yoksa tarihi farklar gelir Ş.Liginde..

Serdar

Önder-Lugano-Edu-R.Carlos

Appiah-Selçuk-Aurelio-Deivid(Tümer)

Alex de Souza

Kezman

Fenerbahçe önemi yüksek maçlarda böyle oynasın hem kolay pozisyon vermez hemde gol atabilir..Anderlecht maçıda buna dahil..İlla bir transfer yapılmalı diyorsanızda Edu gönderilebilir,yerine Anelka stilinde bir forvet alınır..Ama bence şuan eğer transfer yaplırsa bu ancak şöyle olur;Fenerbahçe Ş.ligine katılamaz,yönetim taraftarın gözünü boyamak için paraya kıyıp isim yapmış bir yıldız alır..

• 4-1-3-2 oynamalıyız.Kezman ın yanına pivot santrafor alınmalı
  • Fenerin tek ihtiyacı aklını kullanabilen bir yönetim ve teknik heyet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.