Şimdi Ara

FB-GS Digiplay 35 TL (ENPARA ve iOS ile 17.50 TL İade) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
5.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısını bende düşündüm ama iphone uygulamasında haftalık paket bulunmuyor haliyle tek maç satın aldım
  • 17 yaşındayım bende alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periscope hakkinda bilgi verebilir misiniz? Yayin ciddi ciddi güzel oluyor mu?
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Telefonun kalitesiyle izlersin çok güzel yayınlar oluyor ben sana kadar hep ordan izledim bugün normal izlicem tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihucak

FB-GS maçını forumda arkadaşlar 30tl ye satıyorlar.Maçı digiplay uygulamasından alsanız üreti zaten 35tl. Eğer iphone'nunuz ve enpara kartınız varsa enpara kartınızı apple kimliğinize tanımlatıyorsunuz.(Ayarlar->itunes,appstore->apple kimliğini göster->ödeme bilgileri).Daha sonra digi play uygulamasını telefonunuza indirip üyelik açıyorsunuz. Sonraki adımlar; Canlıspor-> maçı seçip -> ve ödemeyi yapıyorsunuz.

Bir sonraki ayın 5'in de 17.50 tlniz hesabınıza iade oluyor. Aylık max iade 25tl.

Enpara.com'la eğlence yıl boyunca %50 indirimli

Steam, League of Legends, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Playstation, Karnaval One ve Deezer üzerinden 31/12/2015'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanabilmek için Enpara.com müşterisi olmanız ve belirtilen sitelerde veya uygulamalarda Encard'ınızla harcama yapmanız yeterli.

En cart numarami girdim bu odeme yontemi kabul edilmedi diyor siz nasil tanimladiniz

• konuyla alakasız ama bu enpara kartını çıkarttığımız da yıllık kart aidati vs şeyler ödüyormuyuz ? ben sadece teknolojiden %50 faydalanmak için çıkartmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Apple tv veya lightning to hdmi kablo ile iPhone'dan tv'ye aktarınca güzel olur kanımca.
    Uygulama görüntü aktarmada kısıtlama yapıyorsa bilemem.

hocam telefondan aldığın üyeliği pcden de girebiliyorsun sanırım. laptopun varsa laptoptan açar hdmı ile tv ye bağlayadabilirsin.
  • Apple cihazdan aldım diye Android uygulaması sorun çıkarmaz değil mi aynı hesapla girsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Telefonun kalitesiyle izlersin çok güzel yayınlar oluyor ben sana kadar hep ordan izledim bugün normal izlicem tabiki.

bende bu akşam deneyeyim bakalım nasılmış :)
  • ios üzerinden satın alıp android cihazdan giriş yapıp izleyebilirsiniz
  • Macİ secince satın al cıkmıyor mac baslamadi diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım az önce, ödemeyi yaptıktan sonra maçın üzerine tekrar dokundurup ödemeyi aktif ettirdi sanırım, muhtemelen pc ve androidde de açılacak maç saatinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Macİ secince satın al cıkmıyor mac baslamadi diyor

ios'te çıkıyor, android'de çıkmadı bende de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkcag

quote:

FB-GS maçını forumda arkadaşlar 30tl ye satıyorlar.Maçı digiplay uygulamasından alsanız üreti zaten 35tl. Eğer iphone'nunuz ve enpara kartınız varsa enpara kartınızı apple kimliğinize tanımlatıyorsunuz.(Ayarlar->itunes,appstore->apple kimliğini göster->ödeme bilgileri).Daha sonra digi play uygulamasını telefonunuza indirip üyelik açıyorsunuz. Sonraki adımlar; Canlıspor-> maçı seçip -> ve ödemeyi yapıyorsunuz.

Bir sonraki ayın 5'in de 17.50 tlniz hesabınıza iade oluyor. Aylık max iade 25tl.

Steam, League of Legends, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Playstation, Karnaval One ve Deezer üzerinden 31/12/2015'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.

Kampanyadan yararlanabilmek için Enpara.com müşterisi olmanız ve belirtilen sitelerde veya uygulamalarda Encard'ınızla harcama yapmanız yeterli.

En cart numarami girdim bu odeme yontemi kabul edilmedi diyor siz nasil tanimladiniz

Bende sıkıntı çıkmadı tanımlarken, para var mıydı içinde? Belki bakiye yok diye kabul etmemiştir.

• Periscope ace sopcast

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

quote:

Orijinalden alıntı: ilkcag

quote:

Bende sıkıntı çıkmadı tanımlarken, para var mıydı içinde? Belki bakiye yok diye kabul etmemiştir.

Aynen bakiye yok diye oyle olmus simdi halletim tesekkurler

• İ garanti digiturk play de 20 tl iade veriyor.

http://www.igaranti.com.tr/ig/detay/digiturk.page?gbid2=10394

• Başkasına ait bir iPhone da bu işlemleri yapsak ardından kart bilgilerini edilebiliyor muyuz? Malum android kullanıyoruz.

• Digiturkun televizyon uygulamasi Digiturk Play Plus'tan izlenemez mi acaba bu yöntemle alsak?

• İgaranti 20 TL iade ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.