Şimdi Ara

FB-GS Digiplay 35 TL (ENPARA ve iOS ile 17.50 TL İade) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
5.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple tv veya lightning to hdmi kablo ile iPhone'dan tv'ye aktarınca güzel olur kanımca.
    Uygulama görüntü aktarmada kısıtlama yapıyorsa bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android telefonlarda dijitürk play uygulamasından canlı spor bölümünden satın al dediğimizde kredi kartı bilgileri çıkıyor

ödeme yapsak iade olur mu ? uygulama üzerinden ödeme yapıyoruz gibi, google play den yapmıyoruz?
  • semihucak kullanıcısına yanıt
    Kullanmicak olsamda harika fırsat Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Josephanzel

Android telefonlarda dijitürk play uygulamasından canlı spor bölümünden satın al dediğimizde kredi kartı bilgileri çıkıyor

ödeme yapsak iade olur mu ? uygulama üzerinden ödeme yapıyoruz gibi, google play den yapmıyoruz?

Android de uygulama içi satın alma olmadığı için iade olmaz

• quote:

Android telefonlarda dijitürk play uygulamasından canlı spor bölümünden satın al dediğimizde kredi kartı bilgileri çıkıyor

Evet hocam ben de denedim. Kkarti bilgileri cikiyor. Google cuzdanla odeme imkani sunmuyor. Bence bu sekilde iade gelmez. Yorumum android icindir. İosu bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

mantık süper. google play üzerindende yüzde 50 alabilirsiniz

İlgili arkadaş alabilir siniz demişti .

Bence alınmaz.

Eğer alabiliyorsa, bizede yardım ederse seviniriz.

Başka yöntem : Nuvo ile %25 indirimli alabilir siniz.

farklı yöntem aklınıza geliyorsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

mantık süper. google play üzerindende yüzde 50 alabilirsiniz

İlgili arkadaş alabilir siniz demişti .

Bence alınmaz.

Eğer alabiliyorsa, bizede yardım ederse seviniriz.

Başka yöntem : Nuvo ile %25 indirimli alabilir siniz.

farklı yöntem aklınıza geliyorsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler.

Digi play de banka kartı geçmiyor diye biliyorum.

• qeep kullanıcısına yanıt
    AppleTV'den aktarım yapmıyor bildiğim kadarıyla. Kısıtlama var

• quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

İadeyi enparayla alamazsınız ama igaranti kredi kartı olanlar 20 tlsini geri alabilir

igarantide en fazla 1000 kişi yararlanır sınırı var. Telefonda fırsatı göremedim. 1000 kişi sınırı doldu mu nereden görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

İadeyi enparayla alamazsınız ama igaranti kredi kartı olanlar 20 tlsini geri alabilir

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Daha önce enpara kartla, appstore üzerinden harcama yaptınız mı?

• steinbeck0635 kullanıcısına yanıt
    Maç çökerse digiturk özür olarak herksin paketini yükseltiyor,geçen sene fena olmadı maçı 5dk izleyemedim o kadar...

• ntquartex kullanıcısına yanıt
    geçensene TS FB maçında telafi yaptılar,
    daha sonrasında GS FB de çöktü maçı 300-400k da devam ettirdiler, kıllarını kıpırdatmadılar, İST -GS de de aynı şekilde hiç birşey yapmadılar o kadar şikayetvarda şikayetler oluştu, hala biz maçı verdik sorun yoktu dediler
  • igaranti daha avantajlı olabilir ancak, mesajınızda enparayla iade alamazsınız demişsiniz. igaranti daha avantajlı diyecektiniz herhalde.

• rodistanbul kullanıcısına yanıt
    BJK-FB maçından aldığım iade.
     FB-GS Digiplay 35 TL (ENPARA ve iOS ile 17.50 TL İade)
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

tamamdır bu şekilde digiplay maç saati çökecek ve yarın kimse maçı izleyemeyecek yine (geçen senelerde derbileri izleyemediğimiz gibi) buraya da yazıyorumgörüşürüz

Abartının da bu kadarı :) 3-5 dakika izleyememişsindir o kadar. Okuyan da derbiler yayınlanmıyor sanacak :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    izleyememişindir diye varsayımlarla konuşma, FB GS derbisini 8 marta izleyemedik evet, abartmıyorum maçın başında 15 dakika giremedik daha sonra maç sonuna kadar 300-400 k görüntü ile izledi Herkes

tesadüf değildir ya bu şikayetler; 8 mart FB GS derbi tarihi
    https://www.sikayetvar.com/medya/dijital-platform/digiturk/yayin-izleyememe/erisim

sikayetler

buda derbi sırasında bizim forumun bedavaya geçmesi (sistem çöktü anasayfadan yayına geçtiler canlı spor a girip açamadık bile menülere ulaşamadık herkes izlemeye başladı yoğunluktan görüntü bir iyi bir kötü verem etti)

• forumda da aynı fiyattan bulursunuz ben 18 tl ye aldım umarım maç saati sorun yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

izleyememişindir diye varsayımlarla konuşma, FB GS derbisini 8 marta izleyemedik evet, abartmıyorum maçın başında 15 dakika giremedik daha sonra maç sonuna kadar 300-400 k görüntü ile izledi Herkes

tesadüf değildir ya bu şikayetler; 8 mart FB GS derbi tarihi
    https://www.sikayetvar.com/medya/dijital-platform/digiturk/yayin-izleyememe/erisim

sikayetler

buda derbi sırasında bizim forumun bedavaya geçmesi (sistem çöktü anasayfadan yayına geçtiler canlı spor a girip açamadık bile menülere ulaşamadık herkes izlemeye başladı yoğunluktan görüntü bir iyi bir kötü verem etti)

o zaman sana öneride bulunayım, maçı açmak için saati bekleme, 30 dakika 20 dakika vs önceden aç, keyfine bak :)

• Android le olmuyor mu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

forumda da aynı fiyattan bulursunuz ben 18 tl ye aldım umarım maç saati sorun yaşanmaz

Varsa 18 TL'den veren PM atsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.