Şimdi Ara

FB GS MAÇ YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇ SONUÇU 2-2'DİR ARKADAŞLAR EVET YORUMLARI ALALIM SİZCE MACI KİM HAKETTİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareba1 -- 18 Mart 2012; 2:36:01 >

• İlk 20 dakikadan sonra Galatasaray iyiydi.
    Tabiki Galatasaray haketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozturkgss -- 17 Mart 2012; 22:31:37 >
  • Fenerbahçe'nin kadrosu; ilk on beş dakika;
    Alex, Sow,

15. Dakikadan sonra;
    Yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 17 Mart 2012; 22:39:49 >
  • Fenerbahçe haketti diyen varsa onun Allah belasını versin!

Ulan bir kere de desinler ki GALATASARAY büyük! adamlar deli gibi top oynadı! haketmişlerdi kazanmayı desinler!
    Şöyle bir fenerbahçeli olsa etrafımda. Alnından öpeceğim yahu. Facebook adresimi dondurdum. O aptal aptal mesajlarını görüp insanlarla papaz olmamak için. 30. dakikadan sonra deli gibi pres,harika oyunlar yaptık. Son dakika kaçan gol ile çıldırdım zaten. Bilardo masasına yumruk attım baş parmağım incildi sanırım hareket ettiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Fenerbahçe haketti diyen varsa onun Allah belasını versin!

Ulan bir kere de desinler ki GALATASARAY büyük! adamlar deli gibi top oynadı! haketmişlerdi kazanmayı desinler!
    Şöyle bir fenerbahçeli olsa etrafımda. Alnından öpeceğim yahu. Facebook adresimi dondurdum. O aptal aptal mesajlarını görüp insanlarla papaz olmamak için. 30. dakikadan sonra deli gibi pres,harika oyunlar yaptık. Son dakika kaçan gol ile çıldırdım zaten. Bilardo masasına yumruk attım baş parmağım incildi sanırım hareket ettiremiyorum.

Ben Fenerbahçeliyim Hocam bakın şöle soleyeyim İlk 20 dkika Fenerbahçe her türlü üstündü ama 20 dkkidan sonra yani 2 golden sonra Aykut Kocaman takımı geriye doğru oynattı ve buda bize pahaliya patladı.. Benim yorumum şudurki İlk 20 dkkia Fener Sonrası Galatasaraydır .

• Futbolun ilk 20dk.sı son 70 dksı diye birşey olmaz.

Korkak oynayan kaybeder. 2-0 ı yakaladık, arkaya yaslanalım 70 dk dersen kaybedersin.

Belki GS yi sahadan silecek bir an yakaladık. Tarihi fark olabilirdi. Ama basiretsiz bir teknik adam yüzünden maç bu hale geldi. yazık, başka birşey diyemiyorum.

65 de Stoch u 70 küsürde Alexi çıkartıp, takımın ayağında top tutan oyuncularını saha dışı bırakıyorsun olacak iş değil
  • Tamam hocam ben nediyorum ? sizin dediğinizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.