ceza derken fenerbahçe spor kulübüne kötü tezaruhattan gelecek cezadan bahsettim hocam kusura bakma açık yazmamışım.. quote:Orjinalden alıntı: erdener abiiii quote:Orjinalden alıntı: soho bırakın pm ayaklarını..ceza gelecekmi onu söyleyin siz.. burda söylene bir şey yok.pm den yolluyorum evet.ama kimseyi rahatsız etmedik.ayrıca şikayet edbilirsin.saygı duyarım.
ne oldu bizim pm yahu.ne zamandır bekliyoruz. ha bu arada yukarıda nikine fb yazmış fazla akıllı bir feyk var galiba
quote:Orjinalden alıntı: tedoa® bu sansurlu hali berabere kaldı hayale daldı samiyende yenmeye 10 gun kaldı yerseniz
quote:Orjinalden alıntı: 1907 quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez önce 3 tane atıp sonra mı gelceksiniz öyle olmuyor sami yende atman lazım 3 tane kendi evinde değil
quote:Orjinalden alıntı: Melik şuraya sansürlü bir şekilde yazarsanız tepki çekmezseniz bence. merak ettim açıkcası. bu sansurlu hali berabere kaldı hemen *tu kalktı *nanı **kmeye 10 gun kaldı
küfür eden bizden değildir..bizim diğerlerinden bir farkımız olmalı..Aziz başkan açıkça tavrını koymadı mı? yeter çoluk çocuk maça gelemiyoruz..
doğru bak... küfürsüz taraftar istiyor sizin başkanınız... "vurdurtmayın kendinizi" ayrıca bi ara siz bağırınca kendimizi deplasmanda hissettik