Tam anlamadım.Ne dediler ; Berabere kaldı Hesap yarım kaldı Alisamiyene 12 gün kaldı 12 gün kaldı mı??
quote:Orijinalden alıntı: erdener abiiiişimdi anladım ama söylemesem daha iyi Neymiş abi pm den söylermisin
quote:Orijinalden alıntı: Guest-9F586582CNeymiş abi pm den söylermisin Alıntıları Göster söyleme bence
quote:Orijinalden alıntı: enltxvasöyleme benceAlıntıları Göster Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi
quote:Orijinalden alıntı: kemalhircaAlisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez
quote:Orijinalden alıntı: 1907quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez Alıntıları Göster Layn pm den yazın banada
quote:Orijinalden alıntı: Guest-9F586582CLayn pm den yazın banada Alıntıları Göster küfür vardı ama uzatmadılar allahtan
quote:Orijinalden alıntı: Shaqshuqaküfür vardı ama uzatmadılar allahtanAlıntıları Göster ben de bir pm alayım mümkünse
quote:Orijinalden alıntı: KooSeoben de bir pm alayım mümkünseAlıntıları Göster pmden bana da atın şikayet edeyim sizi
quote:Orijinalden alıntı: OMREGbeste fena uymuşAlıntıları Göster Banada bi pm gönderirmisiniz , ev kalabalıktı duyamadım fazla tesahüratlar.
quote:Orijinalden alıntı: AnimaL.Banada bi pm gönderirmisiniz , ev kalabalıktı duyamadım fazla tesahüratlar.Alıntıları Göster Bizimde bu derbi ile ilgili bir bestemiz var ama neyse yazmiyim
quote:Orijinalden alıntı: RampageBizimde bu derbi ile ilgili bir bestemiz var ama neyse yazmiyim Alıntıları Göster Erdener pm bak
quote:Orijinalden alıntı: 1907quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 1907 quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez ancak rüyanda görürsün hediyeyi biz verecez hemde torpilli % de 100 yerli siz sadece susup bizi dinleyiyip ve izleyin
quote:Orijinalden alıntı: kemalhircaquote:Orjinalden alıntı: 1907 quote:Orjinalden alıntı: kemalhirca Alisamiyende sizi eliboş gönderecegiz şimdiden havalara girmeyin beste meraklıları sizi hediye istemez zaten 3 tane atıp gelicez ancak rüyanda görürsün hediyeyi biz verecez hemde torpilli % de 100 yerli siz sadece susup bizi dinleyiyip ve izleyin Alıntıları Göster pm atanları bilgilendiririm o beste hakkında
quote:Orijinalden alıntı: ErrayNpm atanları bilgilendiririm o beste hakkındaAlıntıları Göster bende bi pm rica ediyim merak ettim