Şimdi Ara

FB' ye Athletic Bilbao Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık onu al bunu sat kamerunluyu yolla nijeryalıyı al sıkıldım yeni bir şey denemek istiyorum.Bir Türk takımıyla tüm kadroyu Türklerden oluşturarak ilerlemek istiyorum.Fenerle başladım buna oyunun başında tüm yabancıları yolladım.ne kadar yobo ve stoch u yollamak içimi acıtsada bu amaç için yapmak zorundaydım.takımda sadece alex var onu da yollayamazdım.kralex zaten bizden biri iki sene kalıcak.diğer tüm takım türk.

VOLKAN

GÖKHAN G. AYKUT D. SERDAR K. GÖKHAN S.

EMRE B. M.TOPAL(TOPUZ)

ÖZER(SERCAN SARARER) OLCAN(CANER ERKİN)

KRALEX

SEMİH(TURGAY BAHADIR)

Sizcebaşarılı olabilirmiyim uzun vadede ya da ilerki zamanlar için önerebileceğiniz Türk oyuncular var mı genç ve kalitelisinden

• bence bu kadro lig için çok iyi olmasada idare eder. yani direk ligin favorisi olman zor tabi taktik açısından çok iyisindir o işi değiştirir.

birde türk asıllı oyuncuları kullanıcakmısın ilerleyen yıllar için ? bu gidişatından önemli bi etken olur.
  • tabii ki Almanya yı dolaştırıyorum scoutlara sürekli
  • ilk sezon alabileceğin en iyi adam tolga ciğerci olur. uzun yıllarda kullanırsın ben beşiktaşa aldım ilk sezon iki yönlü olması çok iyi. ortasahada bütün pozisyonlarda oynatabilirsin.

bence şöyle bi plan kurmalısın, 2-3 sezon şampiyonluk beklemeyip takımı kurmaya çalış. daha sonra gelsin kupalarrrr
  • yok şu anda gidişat baya iyi ligde 10 hafta sonunda liderim 8g 1b 1m le.Ama fm de anlık performans düşmeleri oluyo antrenman programlarım iyi baklalım yani iki üç sene sabredemem.Benim direk kupaya gitmem lazım.
  • deniz naki mehmet ekici eren derdiyok ömer toprak serdar taşçı bu futbolcuları ilerleyen dönemlerde alma hedefim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

deniz naki mehmet ekici eren derdiyok ömer toprak serdar taşçı bu futbolcuları ilerleyen dönemlerde alma hedefim var.

Eren Derdiyok harika
  • deniz naki çok kolay. mehmet ve eren belki gelebilir de ömerle serdar çok zor.
  • deniz naki kelek yaptı bana kiralık olarak alacaktım o gitti fürth diye bi takıma feneri reddetti işe bak harketli bi oyuncu işime yarardı.Sercan sararer kadromda aldım oyunun başında genç bi futbolcu nasıldır geleceği var mı.
  • quote:

deniz naki kelek yaptı bana kiralık olarak alacaktım o gitti fürth diye bi takıma feneri reddetti işe bak harketli bi oyuncu işime yarardı.Sercan sararer kadromda aldım oyunun başında genç bi futbolcu nasıldır geleceği var mı.

akşam ss ini atarım. sanırım gs de oynuyordu bende.
  • Samet Yeşil de çok iyi geleceği parlak bi a.sanchez havası var tipleri de aynı bakalım bazen gelmek istemeyebiliyolar ama bi yoklarız.
  • bir de kesinlikle hasan erbey recep niyaz berk elitez gökay iravul gibi futbolcuları bırakmayacağım gelecekte takımın önemli parçaları olmalarını istiyorum zaten lig kadrosunda hepsi biraz da hızlı gelişseler çok iyi olacak.la masia nın küçük bi prototipini oluşturmak istiyorum. hadi bakalım kolay gelsin bana...

• quote:

bir de kesinlikle hasan erbey recep niyaz berk elitez gökay iravul gibi futbolcuları bırakmayacağım gelecekte takımın önemli parçaları olmalarını istiyorum zaten lig kadrosunda hepsi biraz da hızlı gelişseler çok iyi olacak.la masia nın küçük bi prototipini oluşturmak istiyorum. hadi bakalım kolay gelsin bana...

Genç oyuncuları kiraya göndererek daha iyi gelişmesini sağlayabilirsin...

• özellikle Hasan Erbey çok iyi şans verdiğim zaman bekirden daha iyi oynuyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.