Şimdi Ara

FB' ye Athletic Bilbao Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık onu al bunu sat kamerunluyu yolla nijeryalıyı al sıkıldım yeni bir şey denemek istiyorum.Bir Türk takımıyla tüm kadroyu Türklerden oluşturarak ilerlemek istiyorum.Fenerle başladım buna oyunun başında tüm yabancıları yolladım.ne kadar yobo ve stoch u yollamak içimi acıtsada bu amaç için yapmak zorundaydım.takımda sadece alex var onu da yollayamazdım.kralex zaten bizden biri iki sene kalıcak.diğer tüm takım türk.

VOLKAN

GÖKHAN G. AYKUT D. SERDAR K. GÖKHAN S.

EMRE B. M.TOPAL(TOPUZ)

ÖZER(SERCAN SARARER) OLCAN(CANER ERKİN)

KRALEX

SEMİH(TURGAY BAHADIR)

Sizcebaşarılı olabilirmiyim uzun vadede ya da ilerki zamanlar için önerebileceğiniz Türk oyuncular var mı genç ve kalitelisinden

• Hasan ali Kaldirim sol bek.Bursasporlu cocuk DC adını unuttum şimdi.

Tolga Cigerci MC.
  • Öncelikle şunu söyleyeyim 15 yıllık Ath. kariyerim vardı müthiş zevk aldım bunu vurgulayarak söylüyorum.Daha sonrasında Bursaspor kariyeri açtım ve şuan devam ediyorum Yabancı sayım 2. sezon 1 e indi Batalla kalmıştı takımda. O da yaşlanınca gönderildi. Şuan sadece türklerden oluşmakta kadrom ve ben memnunum.

Ha şöyle birşeyde var Çok güzel yabancı regenler oluyor almak için imkanın var ama almıyorsun aklın biraz onlarda kalabiliyor.

Sana alttaki isimleri almanı öneririm.

Sinan Bolat

Hasan Ali Kaldırım , Özgür Çek , Atila Turan - Serdar Aziz , Koray Günter , Serdar Taşçı , Ömer Toprak , (Sağ beke alt yapıdan yetiştir bence GG yaşlanana kadar)

Emre Can , Alper Potuk , Orhan Gülle , Tolga Ciğerci , Jem Karacan

Gökhan Töre

Alabilirsen Muhammed'i al beşiktaştan ben alamadım Lisliked oldum

Semih yada Turgay yerine Cenk'i al bence ama Turgay kötü değil sadece yaş açısından söyledim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.