Şimdi Ara

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
12
Favori
32.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sami hocama selamlar..
     FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

burada da video ;

https://www.youtube.com/watch?v=QDgTynIQRuU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizyurek -- 22 Aralık 2013; 22:36:11 >

• temizyurek kullanıcısına yanıt
    elınıze saglık super olmuş
  • sibop kapaklarım;

krom renkte olanları yedek almıştım.henüz kullanmadım.
    dx.comdan aldım iki takımıda.
    sipariş vermişken alalım dedik.
    siyah olanlarda yapışma kaynama gibi bir sorun olmadı. tavsiye olunur.

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

• sn. temizyurek abi. (abi diyorum muhtemelen yaşın benden büyük-ben 27). paylaşımlarını hem diğer sayfada hem burada takip ediyorum. bu sayfanda sık kullanılanlarımda zaten. aracın çok güzel, müthiş duruyor. kazasız belasız sürüşler inşallah. abi inşallah bende alıcam beyaz elegance. neresindendir bilinmez ama senin aracı bir başka sevdim. örnekleri senden alıcam inşallah bi alayım aracıda. sorularım var abi.

*cam filmlerin ne marka ve numarası kaç acaba?

* spoiler orjinal servis ekipmanı sanırım. test aracında aynısını görmüştüm. kaça taktılar?

* body kit nereden aldın ve kaça mal oldu abi?

*rüzgarlık diğer arkadaşlarınkinden farklı gibi geldi. arka camın sonuna kadar uzanıyor sanırım. marka nedir ve nere takıldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: antikcocuk

sn. temizyurek abi. (abi diyorum muhtemelen yaşın benden büyük-ben 27). paylaşımlarını hem diğer sayfada hem burada takip ediyorum. bu sayfanda sık kullanılanlarımda zaten. aracın çok güzel, müthiş duruyor. kazasız belasız sürüşler inşallah. abi inşallah bende alıcam beyaz elegance. neresindendir bilinmez ama senin aracı bir başka sevdim. örnekleri senden alıcam inşallah bi alayım aracıda. sorularım var abi.

*cam filmlerin ne marka ve numarası kaç acaba?

* spoiler orjinal servis ekipmanı sanırım. test aracında aynısını görmüştüm. kaça taktılar?

* body kit nereden aldın ve kaça mal oldu abi?

*rüzgarlık diğer arkadaşlarınkinden farklı gibi geldi. arka camın sonuna kadar uzanıyor sanırım. marka nedir ve nere takıldı ?

cam filmleri - spoiler - body kit - rüzgarlık hepsi serviste yapıldı.

cam filmleri dandik, markası ne bilmiyorum. pek bir acemiliğime geldi o hiç sorma.
    kapıların falan sökülmesi gerekmişti, o yüzden servis harici yaptırmak istememiştim. şimdiki aklım olsa lumar yaptırırım. bu arada numarası 2, fiyat 300 tl

spoiler 250 tl
    body kit serviste 900 tl

rüzgarlık serviste 150 tl.

paket halinde aldığım için söylediğim fiyatlardan 50 tl artma azalma olabilir.

bu arada yaşıtız hocam

• ilerde trabzondan hatıra kalsın dedim bize ,

yeşillikler içinde beyaz civic...
     FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

sanırım adın haydar. tanıştığıma da memnun oldum haydar kardeşim. fiyatlar için teşekkür ederim. 1-2 aya alıcam bende bi aksilik olmassa. arada bir başını ağrıtırım bir sakıncası yoksa tecrübelerinden faydalanmam gerek :) teşekkürler tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikcocuk

sanırım adın haydar. tanıştığıma da memnun oldum haydar kardeşim. fiyatlar için teşekkür ederim. 1-2 aya alıcam bende bi aksilik olmassa. arada bir başını ağrıtırım bir sakıncası yoksa tecrübelerinden faydalanmam gerek :) teşekkürler tekrardan.

eyvallah hocam.
    allah hayırla huzurla binmeyi nasip etsin sana da.
    amin hepimize inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

ön kamera ile navitech bağlantısı ;

sami hocama selamlar..
     FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

burada da video ;

https://www.youtube.com/watch?v=QDgTynIQRuU

Lehim olayi da var galiba.

• Lehim varsa hemen ekip gönderiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Lehim varsa hemen ekip gönderiyorum.

Lehim yok , lehim yok, sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Sayın gelendostlu,

Lütfen hemen ekipleri Trabzon'a yönlendirin. Fotolarla kanıtı var; Navitech kabloda lehim kullanılmış!
    El koysunlar derhal lehim cihazına.

Daha sonra lehim cihazını imha edilmek üzere Istanbul'da bulunan ve size yazacağım bir adrese gönderin.

Lehimin yanı sıra multimetre/AVOmetre ölçüm cihazı da var. Ona da el koysunlar. Bak bak bak.

@temizyurek
    @ireyal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 23 Aralık 2013; 11:22:22 >

• Sami abi iş büyük anlaşılan, ekipman tam tekmil maşallah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireyal

Bir operasyon düzenlenmesi lazım.
  • Öylesine geziniyordum da baktım burda da bir Honda Premium'cu var Hoşuma gitti konu hemen yazmak istedim Aracınızı güle güle kullanın güzel paylaşımlar yapmışsınız, lakin yeni araç sahibi olduğumdan bi hayli ilgimi çekti konu baştan aşağı hatim ettim ne var ne yok diye Velhasıl sizin başınıza gelen acemilikler bizim de başımıza gelmesin değil mi

Benim arabanın da ön sağ sis farı ilk uzun yolda çatladı, baktım sağlam duruyor ama bir taş daha gelse patlar ya da tazyikli su ile, kasko mini onarım sözleşmem var ama yine de deleriz dediler, ben de hiç uğraşamam dedim llumar cam filmi çektirdiğim elemana llumar kaput koruma filmi çektirdim iki sise de, kaya gibi oldular

Kaput koruma yaptırmamıştım ilk uzun yolda kaput resmen harita oldu, konudaki maske ilgimi çekti ancak gece farların görüşü etkilenmiyor değil mi? Sadece kaput maskesi alayım diyordum ama tamponda da yığınla taş izi var, bu yüzden sizdeki koruma maskesi gayet kullanışlı görünüyor, temin etmek istesem nereden nasıl temin edebilirim?

Ayrıca Premium'cu olarak xenon taktırdım arabaya daha bu hafta sonu, çok xenon taraftarı değilsin sanırım @temizyurek ama arabanın uzaktan gelişini veya sağdan soldan farının nasıl yansıdığını, dükkanların camından ya da önündeki aracın üzerinde nasıl bir far izi olduğunu görsen eminim yarın gider taktırırsın Arabanın uzaktan gelişi ben kaliteliyim, ben lüksüm diye bağırır şekilde geliyor sanki Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 24 Aralık 2013; 1:38:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myd

Öylesine geziniyordum da baktım burda da bir Honda Premium'cu var Hoşuma gitti konu hemen yazmak istedim Aracınızı güle güle kullanın güzel paylaşımlar yapmışsınız, lakin yeni araç sahibi olduğumdan bi hayli ilgimi çekti konu baştan aşağı hatim ettim ne var ne yok diye Velhasıl sizin başınıza gelen acemilikler bizim de başımıza gelmesin değil mi

Benim arabanın da ön sağ sis farı ilk uzun yolda çatladı, baktım sağlam duruyor ama bir taş daha gelse patlar ya da tazyikli su ile, kasko mini onarım sözleşmem var ama yine de deleriz dediler, ben de hiç uğraşamam dedim llumar cam filmi çektirdiğim elemana llumar kaput koruma filmi çektirdim iki sise de, kaya gibi oldular

Kaput koruma yaptırmamıştım ilk uzun yolda kaput resmen harita oldu, konudaki maske ilgimi çekti ancak gece farların görüşü etkilenmiyor değil mi? Sadece kaput maskesi alayım diyordum ama tamponda da yığınla taş izi var, bu yüzden sizdeki koruma maskesi gayet kullanışlı görünüyor, temin etmek istesem nereden nasıl temin edebilirim?

Ayrıca Premium'cu olarak xenon taktırdım arabaya daha bu hafta sonu, çok xenon taraftarı değilsin sanırım @temizyurek ama arabanın uzaktan gelişini veya sağdan soldan farının nasıl yansıdığını, dükkanların camından ya da önündeki aracın üzerinde nasıl bir far izi olduğunu görsen eminim yarın gider taktırırsın Arabanın uzaktan gelişi ben kaliteliyim, ben lüksüm diye bağırır şekilde geliyor sanki Tavsiye ederim

paylaşımın amacı/sebebi bu zaten hocam.
    yoksa herkeste aynı araba var zaten.

sis farı benim bildiğin kırılmıştı, delik falan yoktu ama çok sayıda çatlak vardı. 800 tl fatura ile kasko delinmeden değişti.
    groupamadan geçen sene ilk kaskomu 1780 tl ye yaptırmıştım, bu sene hatta bugün :)) 1290 tl ye yaptırdım.

kaput maskesini ankarada gönen deride yaptırdım.
    siyah 150 tl
    beyaz 180 tl
    maske üzerine logo 40 tl.
    her türlü renk desen mevcut.ellerinde hazır kalıplar var zaten, kargo ilede gönderiyorlarmış.yalnız far yıkama olmadığını belirtmek lazım, ona göre ayarlıyorlar. 2 saat falan sürüyor işlem.takıp çıkarması 2 dk sürmüyor. ama arabanın öncesinde temiz olmasına dikkat etmek lazım. birde şehir içinde sürekli kullanılmaz. ben uzun yol çok yaptığım için aldım.

gelendostlu da orada yaptırdı.
    bende ankaraya gittiğimde yunusogru ile görüşüp yaptırmıştım.

xenon bende düşündüm ama iyi birşey sanırım 300-400 tl civarında. açıkçası pek bilgimde yok. araştırmak lazım.
    fiyat bana pahalı geldi.
    xenon hakkında bilgi talep ediyorum senden hocam

• askılık ;

migrostan 14.9 tl ye almıştım.
    kolay takılıp çıkarılıyor, üzeri yumuşak siyah süngerimsi malzeme ile kaplı.
    tavsiye edilir.

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

• kış lastiklerim geldi.
    kliksa.comdan aldım.
    22.12.2013 21.20 de sipariş verdim,
    25.12.2013 13.10 da elime ulaştı.

lakin internet takip denen birşey yok. oraya bakarsak hala tedarik sürecinde diyordu. aradım kliksa.com u müsteri temsilcisi hala tedarik sürecinde, yoğunluk nedeniyle bu hafta sonunda kadar kargoya verilmiş olur dedi.2 saat sonra kargodan evde yoksunuz diye telefon geldi.
    anladım ki kliksa.com hızlı teslimat yapıyor ama bundan haberleri yok

neyse 75 tl chippara ile 180 tl ye geldi tanesi. dışarda 240 tl den aşağı vermiyorlar.
    cumartesi günü aracı bakıma götüreceğim. o gün takılır. yaza çıkarken de 16 inç jant alacağım.

goodyear ug8 205/55/16 91T.
    2013 yılı 3 tanesi 42. hafta , 1 tanesi 43. hafta üretimi.

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.